- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
redraven85 #739 üzenetére
hát most lekezelve korom fekete, matt guminak tűnik... de én hülye vagyok
-
Spirit
őstag
válasz
redraven85 #734 üzenetére
Sajnos erre nem tudok válaszolni.
Enegm az érdekel,hogy jobban szól..nem kicsit
-
Spirit
őstag
Sziasztok! Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a hozzászólást, és szerintem be kellene rakni a nyitóhozzászólásba is! Immáron 3 éve vagyok boldog tulajdonosa a szettnek, lassan kezdem minden hiányosságát kiismerni.
Karácsonyra úgy néz ki, hogy a család benevez egy projektorra,így a hangfalak a gépemtől átkerültek már előre a szoba négy sarkába, equalizer filmekhez belőve, 1-2-8-16khz-es sáv az egekbe emelve. Gyors hangteszt...valahogy nem az igazi, a mélynyomó még mindig puffog picit, pedig a tuningot is megcsináltam hozzá, és a szatellitekből is ki akartam hozni a legtöbbet.
A mélynyomót alaposan szemügyre véve találtam még egy rejtett rést, amin keresztül csak úgy dőlt a levegő!!!! Mégpedig az előlapon, ahol a kezelőszervek vannak.Mögötte a kábelköteg átmegy a szigetelt fa "dobozon", de a lyuknál már nincs tömítés. Ezt kiöntöttem sziloplaszttal. Na, most már nem puffog. Következő lépésként a membránokat vettem szemügyre, amin feltűnt,hogy a gumi rész, amin ugye a membrán mozog világosszürke...már gyárilag is az volt. Na, nosza elő a szilikonzsírt.Ez olyan állagú, és kinézetű,mint a sziloplaszt, áttesző, fehéres, ragadós anyag.(nem olyan,mint amit hűtőzsírként árulnak) Ez hatásosabb,mint a spray, és nem megy mindenhova, mechanikus alkatrészek kenésére, és gumik kezelésére szokták használni, hátránya,hogy nagyon felpuhítja azt. Na ezzel bőségesen adtam minden hangszóró gumijának, beleértve a sub-ot is! Eredmény?
A mély sokkal gyorsabban reagál, már nem csak döng,de "ütni" is tud, úgy,mintha gyomronvágtak volna, pl egy verekedős jelenetnél. A szatellitek? A frekvenciatartományuk határozottan szélesebb lett, és nagy hangerőnél SOKKAL tisztábban szólnak!Mostmár bátran várom a projektort..üres 2*2,5m-es fal, ülőalkalmatosság, iszonyatos hangzás...alig várom a karácsonyt
Remélem segíthettem valakinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Macska topik
- Napelem
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest