Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
batmanism
csendes tag
Szevasz Krila!
Előszöris szeretnék köszönetet mondani minden genius ht tulaj nevében, szerencsére én is ezen szerencsés család tagja vagyok. Nem vagyok egy nagy high end szakértő vájtfülű bagoly, így csak fél-laikusként mondhatom: engem a rendszer oda-vissza levett a lábamról! Egyszer véletlenül neten pillantottam meg képet róla, és a középhangszóró meg a mélynyomó láttán indultam is a boltba érte, amint összekapartam pénzt. Én ráadásul az asztali dvdt is rányomtam (ac3 dekóderes dimarson 611 ), és mondhatom, durván tolja hangot a faanyag! Főleg dts anyagoknál, ott már mély is hibátlanul teljesít.
Mindenesetre az általad javasolt tuningot is kipróbálom, mert jó ötletnek tűnik, a mély szerintem is erőtlenkedik ( főleg, mert 4.5X3.5-ös szobában használom ) néha.
Kérdés: Tegyük fel, hogy hót laikus vagyok az egészhez( és ezzel nem is állunk távol az igazságtól). Meg fogom tudni tuningolni a cuccot? Tehát kezdők által is végrehajtaható operációról van szó? Tényleg ráindultam, de azért nem akarom kilőni a rendszert.
Még valami: Sajnos van egy komolyabb problémám is a hangfalakkal. Ha rá van kötve rca-val asztali dvd és gép is egyszerre, fellép egy erőteljes búgó hang. Így aztán egyiket mindig ki kell húzni, és ez nem növeli a vezetékek és a cucc élettartamát, de a jókedvemet sem( tényleg, lehet kapni boltban ilyen 3Xkisjack-erősítő kábelt, ha ez kipurcan?). Remélem tudsz segíteni!
Még egyszer köszi, az infókért előre, tuningért meg utólag!
Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EA Sports WRC '23
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- Nagyrobogósok baráti topikja
- EAFC 26
- TCL LCD és LED TV-k
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest