- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuper-t
őstag
válasz
szuper-t #3000 üzenetére
Kicsúsztam az időből
8800GT
8800GTS 512
8800GTS 320
8800GTS 640
9800GT
GT240
GTS250
GTS450
GTX560tiA frekik eltérhetnek
Bocs előleg rosszul írtam gts250 et olvastam a gt240 helyett
-
janos666
nagyúr
válasz
szuper-t #1742 üzenetére
Még mindig totál nem vágom.
Ezt mondtam, hogy játékok esetén határeset, hogy megéri-e. És azt mondtam, hogy teszteld játékokban, hogy az alapján megéri-e a játékoknak, és ekkor mondtad, hogy igazából CAD-re kell, pedig az adott témában mégis a játékok érdekelnek...
Ha azt kérdezed jó-e a nejlonzacsi cipőtartónak, nem érdekes, hogy reggel a szemetet is nejlonzacsiban viszed-e ki, mert csak túlbonyolodik a kérdés, ha én is a szemétszállítás kérdésével kezdek foglalkozni.
Amúgy a GTX-en is van két DVI csati, amire rá tudsz kötni egy-egy darab 2560-as monitort, sőt, a dual link DVI dugaszokra két-két kisebb felbontású monitor is rámegy, ha az a cél, hogy megjelenítőkre szeparálva legyenek a dolgok. Szóval ebből nem következik, hogy két kártyára van szükséged, hacsak nem kell kettőnél több FullHD vagy attól nagyobb felbontású monitor is.
(#1743) XoZ - Jó hallani, hogy működik.
Az a kártya tényleg hangos, ezért szoktam inkább 8800GTS-t javasolni.
És milyen jó, hogy eszembe juttattad! Én is kénytelen leszek lecserélni a PCI-os Audigy 4-et PCI-E 1x-es X-fi-re, ha az alsó slotban akarok tartani egy 8800GTS-t, márpedig csak így jó, mert a másik alternatíva hogy vizesblokkot teszek erre is, hogy kisebb legyen, de mivel csak addig akarom a slotban tartani, amíg a Physx-es játékokat végigszórakozom, így nem akarom odabetonozni a csövezéssel, és hosszútávon jobb befektetés ~8-10k-t hangkártyacserére költeni, mint felvizezni egy ilyen VGA-t...
-
janos666
nagyúr
válasz
szuper-t #1740 üzenetére
Hmm. Milyen tervezéshez használsz Physx-et?
Úgy általában CUDA program alá nem sok jelentősége lehet, ha beraksz egy ilyen kis kártyát a nagyobb mellé. Sőt, ha nem kell egyidejűleg jó minőségben (nagy textúrákkal, árnyékolással, stb.) renderelni, és fizikát számolni (mint játékokban), akkor is sokkal jobban jársz, ha a nagyobb GPU-n ketyegnek a fizikai számítások, miközben renderelget valami kis drótvázas vagy szimpla alapszínekkel kitöltött felületekkel határol geometriai alakzatokat. Ha épp a fakerealisztikus megjelenítés a lényeg, akkor pedig SLI kell erős GPU-kból (és szintúgy, egy masszív számításigényű CUDA programhoz is...). -
janos666
nagyúr
válasz
szuper-t #1738 üzenetére
A friss driverek (190.xx felett már tuti) elvileg már automatikusan úgy állnak be, hogy ha egytől több GPU közt jelen van olyan is, mely nem vesz részt SLI konfigurációban, akkor az lesz a dedikált Physx gyorsító.
Bár nem vagyok benne biztos, hogy ezzel így feltétlenül jól jársz. Teszteld le valami objektív benchmarkkal (játék alatt, de timedemót visszajátszva, nem Vantage, és nem "sétáltam a pályán és úgy éreztem"...), hogy gyorsabb vagy lassabb-e így.
-
FeriPRO
tag
válasz
szuper-t #1397 üzenetére
Pff... a 216 Sp még mindig GTX260,GTS250ből csak egy fajta van!!!
Egy új GTS 250 30ezertől beszerezhető újonnan,nem 40-től(1 giás 34ezertől!). És a memóriahibás kari semmire se jó... mivel egy proci úgy számol hogy a számolási adatot a hozzá tartozó memóriából olvassa ki és be. Hát itt az okosok mindig DDR3-at ajánlják,őszintén ajánlani én is azt ajánlom,előnye lehet,kérdés hogy mennyi... Ha nagyon akarod ezt a kétkártyás technológiát akkor 40-ből megvan a gts250 és egy használt hibátlan 8600GT (vagy valami hasonló),de inkább vegyél 46ért egy GTX 260-at,többet érsz vele... további kérdés?? -
FeriPRO
tag
válasz
szuper-t #1381 üzenetére
Bocs,tényleg nincs rajta integrált VGA... GTX 250 nincs!! GTX 260 van vagy GTS 250! GTX 260 mellé nem sok értelme van a plusz karinak,GTS 250 mellé még lehet egy kevés!amúgy egy nagyobb szériás kártyával sokszor többet érsz,tehát ha el tudod adni egy 10-esért a 8600-at akkor inkább vegyél egy szériával nagyobbat... a plusz kártyával csak az ilyen hülyegyerekek szoktak szórakozni mint mi...
de ha ez az álmod akkor legyen...
nekem ez volt!!!
Fizika kártyának meg maximum 9600 GT/GSO-ra érdemes áldozni. (A GSO sokat fogyaszt!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest