- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nem akarok bele-offolni a komoly témákba, de egyetemhez 3 dolog kell: szerencse, mák, kamu. (És ki-ki helyettesítse be magának a mák elsődleges, és különbféle átvitt értelmeit
)
Idegeskedni épp ezért nem kell soha, sokkal több múlik a vak szerencsén, mint rajtad. (Az persze más, ha Zh előtti este a könyv helyett kártyákat, pohárfenekeket, és asztallapot bámultál, de akkor sem parázni kell, csak nyugtázni hogy ez így nem okés, majd legközelebb jobban csinálom, de ami bukott, az úgyis bukott...)Ez szerintem jó taktika, már 2 félévet elvégeztem így a 8-ból 6 félév alatt, és elégedett egyetemista vagyok. Kár hogy nekem már nem végtelen az ittölthető félévek száma, 2 évvel korábban kellett volna születnem, akkor még mindig itt lennék, és még tovább is, mint így fogok.
Ma jártam egy református templomban Siójután. Jól le van robbanva.
-
FeriPRO
tag
Pach?? --> Patch már csak azért is...
Te Jézus,tényleg így kell?? nekem először 2.0-ám volt (1.0-ra raktam rá) majd 2.1 és most feltettem az 1.3-at...Ennyit kéne vele sz*rakodni??? nah majd akkor egyszer... de majd csak reinstall után..de ha te ráérsz (tudom hogy most nem) akkor hajrá...
Amúgy nem néz ki rossz pályának,mondjuk nem sok értelme van benne a fizikának,inkább csak látványeffekt. Én már régóta várok egy olyan játékra amibe a PhysX nem csak a látvány,mint pl. a Cell Factor,bár igaz ennek is elég kicsi lenne a rajongótábora,de jó lenne. U-Warsról senki nem tud semmit,mert az elég meggyőzően néz ki,mondjuk engem a vízalatti világ nem fog meg... ott is csak látvány lesz?? -
FeriPRO
tag
Pálya "ly"-os jé!!
Amúgy a 2.1-es patch vant fent UT-be... a pályához mondjuk igaz,van egy text amit nem olvastam el,ez köszönhető az angoltudásomnak és a lustaságomban!!
Szerk.: Most nézem,1.3-hoz ajánlják,szerinted komoylan a verziószám miatt lehet az hogy így beszaggat??
-
FeriPRO
tag
Én is ilyesmit olvastam és mondták itt az okosok is,de valahogy kétlem mivel a PPU egy célprocesszor (tehát csak erre a célra fejlesztették ki) és a célprocik mindig jobbak az adott feladatra,de azért elképzelhető,hogy már egy 8600GT lenyomja,ezért érdekelne egy teszt... THX
-
FeriPRO
tag
8800 GTS 512-vel 100 FPS körül felbontásfüggően... 9500Gtvel 19 FPS-t felbontás függés nélkül.De ezek a minimum FPS-ek amikor már 30000 golyó van(pontosabban 29960),engem a ASUS Ageia Physx P1 minimum fps-ei érdekelnének... 1 perces teszt elég,utána már úgyis beáll minimumra és csak az AVG változik! De engem kifejezetten a Ageia érdekelne mert így be tudnánk határolni hogy kb melyik kártya olyan erős mint az alap PCI-os Ageia! amúgy kösz előre is a tesztet,majd ide a fórumba írd le!
-
FeriPRO
tag
Shader processzornak hívják és a 9600 GSO -ban (másnéven 8800GS) is 92 van belöle,65 nm-es és magasabb órajelen is jár a GPU és a shaderek is a 8800GTS-hez képest,bár kevesebb bites a memóriabuszja,de nem hinném hogy ez nagy hátrány lenne physx-nél. Akkor az most erősebb is mint egy 8800 GTS,kevesebbet is fogyaszt és jobb is annál physxre. Amúgy meg a mostani physx-es dolgok SZERINTEM eléggé a csúcson vannak,ennél sokkal durvább physx a KÖZEL JÖVŐBEN nem lesz nagyon elképzelhető,már csak azért se,mert egyik cég se fog kihozni olyan játékot,amibe nagyon kellene a physx,mivel akkor ennek a gémnek a rajongótábora elég kicsi lenne.De mindenkinek más az üzletpolitikája tehát lehet neked van igazad!
Mindenesetre a Physx és a CUDA is folyamatosan fejlődik így egy kártyából idővel még többet lehet majd kihozni.
De jó lenne ha más is szólna a dologhoz,és segítene dűlőre jutni ...
-
FeriPRO
tag
Természetesen lehet akár GTX285-öt is venni csak physX-re,de felesleges... én amúgy itt arról szoktam beszélni hogyha valaki új kártyát akar venni akkor mennyi pénzt dobjon ki erre max (valamint a fogyasztásra is emlékeztetni szoktam mindenkit) ... amúgy ha már így szóltál (ami természetesen nem baj),akkor elmondom,hogy végül is egy 8600GT és fölötte alkalmazható physx-re jól! Tehát igen egy 8800 GTS is,csak már felesleges,sokat fogyaszt és drága (használtba se mind1 hogy 5000 vagy 15000). Amúgy igen,egy 8800 GTS erősebb mint egy 9600GT!
Szerk.: szuper-t ha találsz egy 8800 GTS-t 9600 GT árba (vagy olcsón) és a tápod is elbírja akkor nyugodtan(memória mérete mind1)!
-
janos666
nagyúr
Jó, de a 8600GT nem csak gyorsabb, időtállób, könnyebben eladhatóbb, és beszerezhetőbb, de még olcsóbb is. Vagyis megérte volna ezt a pár nap szarakodást, mire beüzemeltem, csak nem nyert. (Az Ageia kártya 35k körül van, egy passzív 8600GT 9k körül, ha bármi másféle videókártyám lenne, nem 4870x2, akkor jó is lenne, így meg ha erre vennék 30k-ért vizesblokkot, hogy megférjenek egymás mellett, még mindíg nem lenne sokkal több a végösszeg, de a többi előnye meglenne).
-
janos666
nagyúr
Pedig kár volt vele vesződni, hiába cseréltem meg a két kártyát, így sem tudott lehűlni a 4870x2, tehát vagy visszaszereltem volna rá a zajos gyári (de csak 2 slotos, és hátra fújó) hűtést, vagy inkább kidobtam a gépből a 8600GT-t.
Toltam pár percig a Cryot, és beriasztott a Rivatuner, hogy túllépte a 100 fokot az egyik GPU. Namondom oké, és ki is hajítottam a geforce kártyát.
Talán ha mégis összedobok egy vízhűtést a nyáron (és/vagy ha majd másik VGA-m lesz amire nem 3 slotos hűtés kell), akkor újra bepróbálkozok vele (persze ha addig nem jelentik be, hogy tényleg készül az OpenCL átirat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest