- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
-
seawolf570
aktív tag
válasz
Bagira01 #3077 üzenetére
"Épp, hogy hülye. Annak lenne értelme, ha legalább a saját lapjába menne. Nforce730i lap 9300-as igp-vel. Hybrid sli se megy ugye Pont annyi előnye, hogy semmi"
Nem hülye az Nvidia, csak a 9300 IGP nem alkalmas Physx-re. Ha jól tudom ahhoz, hogy egy Nvidia karin Physx-et lehessen futtatni, legalább 32 shader (Cuda mag) egységgel kell rendelkeznie. Na most a fent említett 9300, 16 Cuda maggal rendelkezik, tehát ezért nem számolja a Physx-et. Azt nem tudom miért lehet az Nvidia vezérlőpanelen beállítani a Physx számítást az ilyen VGA-kra, de azt tudom, hogy pl. a 7300 esetén is be lehet állítani, pedig az is alkalmatlan erre a feladatra. Ha jól emlékszem, akkor az eredeti Ageia kártya is 32 shader egységgel rendelkezett, gondolom ezért van ez a limit Physx futtatására.
Legjobb tudomásom szerint, asztali PC vonalon nem is létezik olyan Nvidia IGP, ami 32 Cuda magot tartalmazna.
A Hybrid SLi viszont működik, de csak belépőszintű VGA-val. Én példáúl annak idején raktam össze gépet ismerősnek 730-as deszkával, és egy 8500 GS-el. Abban működött a Hybrid SLi, amit lent tálcáról lehetett ki-be kapcsolni. Természetesen csak Vista, és Win7 alatt, XP alatt ez a funkció nem működött (mármint a Hybrid SLi). Kikapcsolt állapotban csak az IGP felelt a grafikai megjelenítésért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest