Aktív témák
-
Peet
senior tag
Én már alig várom azt az időt!
Nekem csak bajom van ezekkel a fránya ventikkel, állandóan csapágyasak lesznek és úgy zümmögnek mint egy porszívó. Igaz meg lehet(ne) olajozni a csapágyakat, de sokkal jobb lenne, ha hozzá se kellene nyúlni. Én a passzív hűtők híve vagyok. A vízhűtés se rossz, de ott megint ott van a szivattyú, bár igaz, hogy a szivattyú azért halkabb mint a ventilátor (persze típusa válogatja). A PC-k tápjának vízhűtéssel való megoldása elég veszélyes lenne, ott valami passzív hűtő kellene. A passzív hűtők hátránya, hogy felszerelésük némileg több figyelmet igényel, és nehézzé teszik a gépet. Igaz aki cipelni szeretné a gépét vegyen laptopot. :)
Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest