Aktív témák
-
Peet
senior tag
Én már alig várom azt az időt!
Nekem csak bajom van ezekkel a fránya ventikkel, állandóan csapágyasak lesznek és úgy zümmögnek mint egy porszívó. Igaz meg lehet(ne) olajozni a csapágyakat, de sokkal jobb lenne, ha hozzá se kellene nyúlni. Én a passzív hűtők híve vagyok. A vízhűtés se rossz, de ott megint ott van a szivattyú, bár igaz, hogy a szivattyú azért halkabb mint a ventilátor (persze típusa válogatja). A PC-k tápjának vízhűtéssel való megoldása elég veszélyes lenne, ott valami passzív hűtő kellene. A passzív hűtők hátránya, hogy felszerelésük némileg több figyelmet igényel, és nehézzé teszik a gépet. Igaz aki cipelni szeretné a gépét vegyen laptopot. :) -
Incognito
senior tag
Kiváncsi vagyok mikor jön el az az idő mikor egy számítógépben nem lesznek forgó egységek. Mikor majd a winchestert felváltja valamiféle hologrammos, lézeres, olyan mágneses egység amiben nincsenek mozgó alkatrészek. Bár akkor hiányozna a kis morajló hang a bal fülemből, és majd nosztalgiázva gondolunk majd vissza arra a bizonyos FX kártyára, 5.1/4-es winchesterre, csapágyas ventillátorokra...
-
Peet
senior tag
Ha már ezeknél a szép halk gépeknél tartunk, nem tud valaki a tápra is venti nélküli hűtést????????? :)
-
Polesz
addikt
:O:O:O
-
ödönke
aktív tag
Ati Radeon 9700 pro
[L]http://www.ocsystem.com/ocenati97pro.html[/L] -
Zsiba
senior tag
Vajon hány kiló ez a kártya????
Egyébként az ATI9700Pro-ból is készült passzív hűtéses. -
e-biza
őstag
nah jo valami moderátor azért kicsit mérsékelje a cimet mert ebbol nagy láng(flame) lesz.. valami ''gf fx hütésére megoldás lehetséges'' cim legyen :) köszönöm
-
e-biza
őstag
:))))
Aktív témák
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest