- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
válasz
Lalikiraly #23 üzenetére
-
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
Na de az micsoda?
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Lalikiraly #20 üzenetére
DC Dimming szerintem
-
válasz
Luck Dragon #17 üzenetére
DC az mi lenne?
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Luck Dragon #17 üzenetére
Meg 2400x1080 pixeles 20:9 arányú kijelzőt azzal is nyernénk pár sort pluszban
-
válasz
Lalikiraly #15 üzenetére
Én a kijelző esetében egy DC-t el tudnék viselni valamilyen szinten.
-
TeeJay
félisten
-
Én nekem két dolog kellene. A DEX és a vez nélküli töltés. Ennyi.
-
janeszgol
félisten
Az A54 az idei ev egyik legjobb ajanlata. Viszont egy dologra kiternek es az az AV1 hardveres dekodolas. Az amd rdna 2 az tudja. Vajon akkor az A55 (ha ebbe kerul bele a 1480) is tudni fogja?
-
válasz
Lalikiraly #12 üzenetére
Tudom , magam is rendelkezem egy A54-el.
-
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Teljesítményre bőven jó az A54. Bő egy hónapja használom. Viszont tényleg melegszik, de nem annyira mint amiről beszélnek. Minden más kiváló rajta. Kamerán persze lehet javítani de az utóbbi frissítéssel jöttek ujdonságok. Én imádom
-
Biztosra veszem, hogy az A55-ben debütál, kíváncsi leszek rá és magára a 1480-ra is. Már csak azért is, mert 1380-as is szuperül muzsikál az A54-ben közhiedelmekkel szemben.
-
-
NvidiaRTX
őstag
Exinoszt a világból kiírtanám. Csak a Snapi ha Samuról van szó.
-
thboxx
aktív tag
Amikor az AMD kijött az első APU-kkal és újonnan fejlesztett jövőbe mutató GPU-kkal, amik a teljesítményteszteken elbuktak az elején rendes szoftver nélkül és a játékok motorjai se nagyon támogatták még mindenki fikázta mekkora szar, még hogy jövőbe mutató... Most meg kell nézni csak és kizárólag mikkel van szerelve a két vezető konzolgyártó terméke... Szóval én adok neki egy esélyt. Ha nem is az Exynos miatt, hanem az AMD-vel való kooperáció miatt.
-
Remek, akkor jó döntés volt az A54.
-
Rinocerosz
őstag
Igazából a Galaxy A5x sorozat szerintem elég jó kis eszközök. Multkor nyomkodtam egyet és hát... elég jók...üzemidőre sincs panasz és úgy a sebesség is rendben van. Nyilván nem egy S szeria, de nem rossz.
Szerintem ez az a kategória ahol a Samsungnak az Exynos+AMD párost kéne tesztelnie. -
janeszgol
félisten
Akkor marad még az SD855 környékén a teljesítmény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest