- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
válasz
pecccccccca #35836 üzenetére
(#35835) KamuMazsola sok sikert! Kíváncsian várom a végét!
Ha beerkezik EU-ba, tortenik atcsomagolas? Vagy jön az eredeti csomagolással tovább?
Mi 9T árát vissza kaptad? -
nylontacsko
senior tag
válasz
pecccccccca #35781 üzenetére
Köszönöm
-
Laca007
csendes tag
válasz
pecccccccca #35705 üzenetére
Nekem egy összegű 15usd fájdalomdíjat adtak, így jöhetett ki a különbség.
-
andres253
csendes tag
válasz
Én is visszakaptam a teljes összeget, korrektek voltak. (persze még csak a paypal-on látszik, általában mennyi idő még jóváírják?)
-
Beni2360
félisten
válasz
Sokat romlott a Ft és ilyenko vételi áron könyvelnek és az kevesebb mint az eladási Deviza.
-
andres253
csendes tag
válasz
pecccccccca #35682 üzenetére
Egy általános kérdés, mert nekem is felajánlották ezt a három lehetőséget. Ha újra kérem a terméket és az se jön meg, 180 napig még fordulhatok az paypalhoz, hogy kérem vissza a pénzt, vagy egyszerűbb visszakérni és újra megrendelni?
-
imis
senior tag
válasz
pecccccccca #35671 üzenetére
Köszi, szóval a kockázat benne van még. Engem is hitegettek, inkább pp-nál reklamáltam 2 kör csevegés után.
-
kicsako
őstag
válasz
pecccccccca #35682 üzenetére
Nekem rendelés lemondásnál már másnap megjött a money. Ha szerencséd van nálad sem tart 1 hétig.
-
mdav88
aktív tag
válasz
pecccccccca #35581 üzenetére
Pont rendeltem ket note 7et es mindkettoben angol toltofej volt. Jeleztem nekik a problemamat, de meg sem akartak erteni... Ebbol a szempontbol nagyon nem kedvelem a Gearbestet.
Adaptert kuldtek hozza, de az nem ugyanaz...
-
Laca007
csendes tag
válasz
pecccccccca #35605 üzenetére
Pafff... Nekem ugyanakkori rendelésre egy összegű 15usdt adtak. Ha megjön a telefon, megtarthatod, de ha nem, szerintem annyival kevesebbet akarnak majd visszaadni. De ez majd akkor derül ki...
-
Laca007
csendes tag
válasz
pecccccccca #35591 üzenetére
Igen, én is így látom, duplán be vagy biztosítva.
-
sambenez
addikt
válasz
pecccccccca #35591 üzenetére
Így biztosítással lesz. De miért jó Ft-ban fizetni? A bank szerintem jobban vált mint a GB.
-
Laca007
csendes tag
válasz
pecccccccca #35571 üzenetére
Te vagy a harmadik akkor már itt a fórumban, akinek július 14-én a reptéri bejegyzéssel ért véget a történet (egyelőre) - nekem egy mi 9 128GB. Én július 30. óta levelezek a support centrummal, próbálok intelligensen, de határozottan hozzáállni. Tudom, hogy a 60 napig (nekem szept7) csak húzzák az időt, de szerintem ők se tudnak semmit. Most ajánlottak már egy kisebb összegű kompenzációt a késésért, de gondolom ezt majd leszámolják, ha "refundra" kerül sor. Végülis mindegy, belenyugodtam, várok még pár hetet és legfeljebb refund (volt biztosítás rajta, meg amúgy is paypal).
Erősen szubjektív véleményem:
Az 1tracking sokak szerint kamu. A lengyel és szlovák fórumokon is olvasgatva az a sztori jött le nekem, hogy random bármilyen úton behozzák az EUba az árut, majd átcsomagolva küldik EUn belülről futárral - tudjuk miért. Na mármost közben bárhol elakadhat, ilyen-olyan okokból, amiket inkább senki se firtat. És ami elakad, azt hagyják is veszni, mert felelősséget se akarnak vállalni érte. Tiszta sor, hisz nyilván tudjuk, miért rendeltünk a gearbesten a priority line-on keresztül, és ez hordoz magában bizonyos kockázatokat. De ha a végén ott a teljes refund lehetősége, akkor rendben van a dolog - szerintem. -
storm4
aktív tag
válasz
pecccccccca #35581 üzenetére
Igazán csak, azért kérdeztem, hogy biztos legyen.
Volt már egy Xiaomi Mi Max 3 rendelésem és ahhoz is küldték az adapter, de a dobozban eus csatlakozós töltő volt. -
bul07
nagyúr
válasz
pecccccccca #35571 üzenetére
Feladástól számítva 60napon megreklamálod hogy nem jött meg , majd jön a hosszas levelezés alkudozás, és ha szerencséd van akkor nem kell a paypal-t is bevonod
Tehát csak várni tudsz
Milyen jó móka nagy értékű dolgot rendelni Kínai áruháztól
-
válasz
pecccccccca #35193 üzenetére
de, jól tetted!
Kosárba kell tenni, hogy látszódjanak a szállítási módok! -
csul1
tag
válasz
pecccccccca #35196 üzenetére
2.án rendeltem akkor nem néztem de mind1 is nincs nekik raktáron ...
-
csul1
tag
válasz
pecccccccca #35193 üzenetére
Irtam ticketet rá. Azt válasszolták, hogy nincs raktáron várják...
-
Beni2360
félisten
válasz
pecccccccca #35181 üzenetére
Én csak HK raktárt látom és piority Line szállítást, az EU nincs előtte . Csekkold le mégegyszer
-
csul1
tag
válasz
pecccccccca #35179 üzenetére
Sziasztok!
Én is ezt a telefont rendeltem meg 4 napja semmi ez normális ? Eu priority line dpd
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
LOL. Mert a holland nem eu lenne...
-
válasz
Gyorsan mond le, nincs eu raktárban.
DHl fizetős.
Küld el pm-ben a rendelési azonosítót, töröltetem neked ha kell segítség.Amúgy: Ship between: Jul 15 - Jul 18, tehát ekkor adják fel valószínű
-
PainKiller13
őstag
válasz
pecccccccca #35179 üzenetére
Melyik raktárból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest