- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #37452 üzenetére
Tegnap megérkezett a csomagom
igaz volt a 2-5 nap. Mondjuk azt nem értem, hogy miért kapott egy teljesen új tn-t, de a lényeg hogy itt van.
-
sambenez
addikt
válasz
szemmelver #37452 üzenetére
Ilyen akkor szokott jönni amikor a dpd-nek jelez egy csomagot a feladó. Sablon szöveg, biztos nem 2-5 nap. Simán lehet most adták fel az áprilisi csomagod.
-
válasz
szemmelver #36739 üzenetére
Ki sem tettem, teljesen felesleges lett volna. Egyértelmű, hogy elárazás, én nem fogják küldeni.
Ha nem szólsz, simán ülnek rajta 30-40 napot. -
válasz
szemmelver #36737 üzenetére
A kamerára gondolsz?
Az simán elárazás, nem hiszem, hogy kiszállítják. -
válasz
szemmelver #36735 üzenetére
Szia!
Miért kéne?
Paid, tehát ki van fizetve. Feladják, megkap, örül. -
válasz
szemmelver #35994 üzenetére
Igen, nem kell vele foglalkoznod.
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver #35974 üzenetére
Ma kaptam tőlük levelet is, benne az egyszeri import vamkezelesi megbízással. Nagyjából kitöltve. Én már pénteken elküldtem nekik mindent emailben, akkor ezt figyelmen kívül hagyhatom?
Amúgy az automata uzeneten kívül nem kaptam tőlük semmi választ. A csomagom státusza sem változott. -
nyirzoz
aktív tag
válasz
szemmelver #35983 üzenetére
Na jó, de neki már ott van az a bejegyzés.
Nagy eséllyel jön holnap. -
anadroid
senior tag
válasz
szemmelver #35974 üzenetére
Így is, úgy is ÁFA-mentes. A GB-nél látszania kellene a kuponos kedvezménynek is.
-
ace22
tag
válasz
szemmelver #35969 üzenetére
Most hozta a postás... Legközelebb is téged kérdezlek.
-
válasz
szemmelver #35969 üzenetére
Nyugodtan hivatkozhatsz rá.
-
Krogoth
senior tag
válasz
szemmelver #35964 üzenetére
-
viktorhu
veterán
válasz
szemmelver #35834 üzenetére
Én a drága dolgokat szoktam videózni, de nemcsak Gearbestről, hanem minden netes rendelésnél, pl. amazon.de -ről is, mert nem lehet tudni, hogy szállítás során mi történik a csomaggal, de akár a csomagolók is összekeverhetik a dolgokat (nem az üres dobozra gondolok, de volt már, hogy teljesen mást kaptam, mint amit rendeltem, nyilvánvaló tévedés volt).
-
pecccccccca
őstag
válasz
szemmelver #35837 üzenetére
Igen az EU-ban csomagolják át, hogy úgy tűnjön mintha az EU-ból való vásárlás lenne. Pont az áfa kijátszása miatt.
Visszakaptam a teljes összeget, illetve úgy 5 ezer forinttal kevesebbet. -
Beni2360
félisten
válasz
szemmelver #35837 üzenetére
Hát ha ilyen vámmentes szállítással jön, igen EU-ban átcsomagolják de az nem itthon történik.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Igen átcsomagolják.
Én eddig kétszer rendeltem. Egy Mi 9T eltűnt a Note 7 megjött.
Részemről eddig kettőből egy termék érkezett meg. Jelenleg 50%-os arányú a sikeres vásárlásom. Nem dobom hanyatt magam tőle. Szerintem be is fejeztem a GB-től való rendelést. Főleg, hogy mennyien pórul járnak. -
KamuMazsola
őstag
válasz
Még folyamatban van az ügyem, addig nem akarok semmit nyilatkozni. Annyi biztos, hogy itt Magyarországon lopták ki a telefonokat az egyik megkerült, rendőrségi úgy lett belőle. Én is megettem a feljelentést.
Szóval nem a Gearbest volt a hunyó, most részemről ennyi.Esetleg akinek van tudomása arról, hogy valaki aug 29 kiszállással üres dobozt kapott a DPD-től, jelezze!
-
mdav88
aktív tag
válasz
szemmelver #35643 üzenetére
Ja, pont erre hivatkoztam en is, hogy bsszak meg. Tulvagyunk 5 levelvaltason de nem akarjak erteni.... Bedobtak a kuldjem vissza az egeszet utokartyat...
-
mdav88
aktív tag
válasz
szemmelver #35640 üzenetére
Igen.
-
válasz
szemmelver #35617 üzenetére
30% ,de max 50$-ig.
-
válasz
szemmelver #35072 üzenetére
Valószínű igen, bár ha nem kérted, lehet nem fogják. Nem vesztesz vele semmit.
-
bizmark6
tag
válasz
szemmelver #30748 üzenetére
Ezek szerint azon a napon rendelt csomagok,valahogy nem akarnak ideérni.én is akkor rendeltem.Szerintem a magyar posta koltlik rajta,hátha ki kel belőle valami.érdekes,Hogy pár száz km-t olyan lassan teszi meg a csomag?
-
sambenez
addikt
válasz
szemmelver #30746 üzenetére
Ha LVS-el kezdődik a ragszáma, akkor az nem itt van hanem belgiumban.
Nekem van egy olyan ami "Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days. 2018.05.30. 17:16:48"
De azóta semmi. Volt egy ugyanilyen csomagom ami 145 nap után érkezett meg. Egyébként 60 nap után már nyugodtan írhatsz nekik.
A legtöbb esetben ezután a bejegyzés után kb1-2 hét mire megjött. -
Oldman2
nagyúr
válasz
szemmelver #25244 üzenetére
Megérkezett, a DPD hozta ki!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
szemmelver #25242 üzenetére
Igen, az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest