-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemmelver
aktív tag
válasz
mdav88 #35644 üzenetére
Tudja a B20-at próbáltad? Amúgy ha tényleg global, akkor a dobozon fel van tüntetve + a telonak a hátuljára is rá van írva a globalnak megfelelő betű+szám. Legalábbis redmi 4x-nel így volt. Vagy próbálj meg kiharcolni 2x3,5 dolcsit és azon tudsz venni EU-s töltő fejet.
-
lamazonia
tag
válasz
mdav88 #35311 üzenetére
eu priorityvel megúszod a magyar vám variálást és költséget, nem kell bármin variálnod. szerintem az eu priority mindenképp jobban megéri.
ellenben egy ekkora költségű telefonnál elgondolkodnék hogy van értelme kinából rendelni? itthoni beszerzési forrásokból , főleg a két év gari esetében nem éri meg jobban itthonról rendelni?
-
zedok
őstag
válasz
mdav88 #32043 üzenetére
En azt nem értem, hogy "ragadt ott".
Megertem, kell valakinek, jo lesz az. De azt nem ertem, ha tortenik egy atadas!! ket csomagszallito vallalat között akkor csak kene feedbacknek lenni a másik oldalon is, hogy atadtak a csomagot. Nem? Legalabbis ma reggel errol beszeltem a nemet postaval, hogy elvileg nincs "regisztralva" az atadas sikeressege a ket vallalat kozott. Tehat barki azt huz be amit akar igazabol. Ez azert elszomorito.. -
vittorio7
őstag
válasz
mdav88 #31878 üzenetére
Hát nem!
Szeptember elején vettem 2 táblagépet külön-külön az 50$-os kuponnal.
Kifizettem visszaigazolták, majd feladták őket. Kaptam követési számot is. Megkaptam a pontokat a vásárlásokért. Aztán rendeltem tokot is a táblagépekhez.6 nap múlva jött egy email, hogy visszaadják a pénzem. Hamarosan vissza is kaptam. Azóta is Shipped Out-ban van a megrendelés, a vásárlás után adott pontokat sem vonták le.
Kaptam 100 pont kompenzációt, meg egy gagyi kupont az ügyfélszolgálattól.
Kértem tőlük, hogy ha nincs táblagép, akkor töröljék a tokos megrendeléseket is. Azt írták, azt nem lehet, mert már feladták őket.
Most van két jó tablettokom.
-
szmyky
aktív tag
-
szmyky
aktív tag
válasz
mdav88 #31722 üzenetére
Most csak annyit tehetsz, hogy vársz... majd 1 hónap múlva megkéred a GB-ét, hogy nyomoztassanak a cuccod után és a nyomozás eredményéről küldjék el neked a hivatalos eredményt.
Ha ezek mind megtörténtek eltelt 2 hónap, ha nem akarnak fizetni irány a Paypal ott bemásolod nekik az eddigi beszélgetést a GB-vel.
Leírod, hogy a csomagod elveszett és a GB nem tett meg mindent a felkutatására (nincs nyomozati eredmény), ezért kéred vissza a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest