- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo1012
újonc
válasz
GearBest #16531 üzenetére
Hello!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a nyomonkövetésnél az van megadva, hogy DPDUK1.
Miután rákerestem a csomagom azonosítójára azt az infót kaptam, hogy Southall-ban található de úton van.
Ezt hogyan kellene értelmeznem mert a megrendelésnél az van írva hogy a china warehouse-ból érkezik a csomag?!Előre is köszönöm a választ további szép napot!
-
válasz
GearBest #16531 üzenetére
Üdvözöllek!
Az első kérdés amelyre a Gearbesttől eddig nem kaptam értelmes választ a következő lenne:
Elveszíti a szállító a nekem küldött csomagot.
Miért nem adják vissza a pénzemet, mert nem teljesítették az adás-vétel rájuk eső részét?
Miért nekem kell az elvesztésre biztosítást fizetni, aminek fejében ők újra küldik?
1. Amíg nem kapom kézhez az a Gearbest tulajdona.
2. Neki van szerződése a szállító céggel, aki elvesztés esetén kárpótolja őt, mert amit kifizettem még az ő tulajdona. Nekem nincs közöm az ő szerződésükhöz.
3. Abban az országban ahol engedélyt kaptak a kereskedésre, a fogyasztóvédelmi szabályozás és a polgári törvénykönyv szerződéses jogviszonyra vonatkozó szabályai szerint minden huzavona nélkül a pénzt vissza kell adnia, mert az újraküldés esetén a hosszabb idő miatt érdekmúlás esete is fennáll. Nem vagyok köteles újraküldést elfogadni.
Tehát röviden, miért nem adják vissza a pénzt, ha a szállító elveszti a csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest