- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
én nem az 1$ szarokra specializálódtam, rendesen azt veszem amire nekem vagy barátaimnak szüksége van, az hogy még egy 5 perc munkával meg lehet keresni kb 2-3$t mellékesen az fasza dolog. Én nem örülnék ha megszüntetnék. Nem tudom neked miért fáj hogy más és TE is jól jársz ezzel.
Amúgy nem csak jókat szoktam írni, a contrába is leírom a véleményemet, és amiről lehet írni arról nem csak semmitmondó pár szót és pár gagyi képet teszek fel. De így azt érik el hogy nulla hozzászólás, 0 megérkezett jelzés és a többi lesz, mert ha már rászánom azt az 5 percet és nem irják jóvá ls minden alkalommal küzdeni kell érte, akkor nem fogom csinálni
-
cidalain
veterán
én sajnálnám. nekem sokat segít abban hogy olcsóbban jussak termékekhez (mármint a pont). pedig nem vagyok nagyüzemi pontvadász, és apróságokban utazok, de jó érzés hogy 1-2 dollárral tudom csökkenteni a vacakaim árát.
jó lenne ha írhatnék rossz véleményezést, és ezt mindenki olvashatná (írtam, de nem jelenítették meg - de a pontokat megkaptam reklamáció után), úgy tényleg nem lehetne szart venni, csak ha eleve azt akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged