-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zörgö
tag
válasz
Krissz5435 #4882 üzenetére
Szia ! Én 8án redeltem xiaomi redmi note2öt másnap(szombaton) feladták a mail szerint.Hétfőn London reptér, de azóta semmi ez nálad is így volt ?Irországi címre jön a teló de 4 napja semmi változás a státuszában.
a tn ce*********ie ez valós lehet? Hol tudnám megnézni a státuszt a gb oldalán kívül? -
válasz
Krissz5435 #4789 üzenetére
10000ft lenne a különbség, de párom még ezt sem használná ki szerintem.
Lehet pro lesz ettől függetlenül.sicc33: Engem nem izgat, én note 5-re várok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Krissz5435 #4777 üzenetére
Akkor vegyél más színt és egy case-t hozzá
Szerk.
Akkor már meg is rendelted, nem szóltam. -
nimfas
addikt
válasz
Krissz5435 #4775 üzenetére
-
Surda-
őstag
válasz
Krissz5435 #4772 üzenetére
-
Outlander
addikt
válasz
Krissz5435 #4766 üzenetére
Pont a napokban ment az okoskodás erről.
Mivel nálam és többeknél soha nem sikerült, 1 ember állítja csak igazából, így én nem hiszem el.
-
nimfas
addikt
válasz
Krissz5435 #4768 üzenetére
Szerintem ha PayPalon végigviszed a fizetesig akkor úgyis átvált Euróra.... Ez a trükk 1 boltnal működött én úgy tudom.
-
nimfas
addikt
válasz
Krissz5435 #4766 üzenetére
Nem tudom te mit néztél.... most is van EU és Kínai raktárban is... 16 és 32 változat is.... Átban alig van difi, csak az EU-ra nem jön áfa!
-
Flashget
félisten
válasz
Krissz5435 #4601 üzenetére
2. téma összefoglaló olvasása?
-
Imy
veterán
válasz
Itt jó árban vár van, én még 60e-ért vettem, igaz mo-i garanciával.
1, Prime jobb, ha szükség van rá, de 64Gb-os SD is belemegy... Nagyobb órajel, ha játszól. Szóval csak játék esetén vennék prime-ot.
2, nem lesz VÁM, se ÁFA
3, passz...
4, passz, annyi biztos, de ha ma megrendeled szerintem jövő hét péntekre nálad van... Ha nem válassz drágább postát, ha fontos. -
tibcsi0407
félisten
válasz
A standard verziót innen venném EU Express postával.
-
maate_toth
csendes tag
válasz
Múlt vasárnap rendeltem egy Advanced Redmi Note 2-t az EU warehouseból, mondjuk akkor $159 volt a fehér Advanced.
1) Ha jól tudom, kicsit magasabb Soc és CPU órajel a különbség a kettő között az Advanced javára.
2) Nincs egyik sem.
3) Ez egy jó kérdés, sosem próbálkoztam ilyennel.
4) Dispatch:Ships within 1-2 business days, ha erre gondolsz, akkor ez a feladás ideje a rendeléstől. Nekem legutóbb a drágábbik (DHL + kb. $13) szállítással rendeléstől számítva 4 munkanap alatt itt volt, egy korábbi rendelés pedig az olcsóbb, vagy ingyenes szállítással 6 munkanap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest