Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcsinku
csendes tag
-
D4M13N
aktív tag
Üdv mindenkinek.
kellene egy kis segítség.
Egy ismerős megkért, hogy frissítsem neki a Garmin nüvi 255w térképeit.
letöltöttem egy igo térkép csomagot fel is másoltam a memkártyára.de nem akaródzik elindulni.Még a másolás előtt lemerült.rádugtam az usb kábellel a pc-re,ezután nem töltött.volt egy kábel csere hátha azzal menni fog.semmi se változott.
Miután utánaolvastam,megpróbáltam a reset gombot,aztán hosszan elhúztam a power gombot.
annyit sikerült elérnem hogy ha rádugom usb-re bevillan a Garmin felirat,majd a fehér háttér felvillan,elalszik,felvillan...és így tovább.
Ha úgy dugom rá a gépre hogy a jobb felső részt nyomom a képernyőnek akkor néha bejön a menü vagy keresi a gépet.win7nél mondjuk nem találja az usb eszközt.de legalább nem indul újra.Mit tegyek?
előre is köszönöm! -
akisbandi
aktív tag
Megjelenik a GPS a képernyőn, de 5 másodperc múlva el is tűnik, majd folyamatosan ki-be ugrál.
Prebootba csak akkor lép, ha lockra húzom, de mivel nem stabil még xp alatt sem, így képtelenség frissíteni. Ha a lockot lekapcsolom, rögtön eltűnik a gps a listából. Végigpróbáltam minden variációt a háromállású kapcsoló, a képernyő és a kábel bedugása kapcsán, ami eszembe jutott. Csak a lockra húzott gomb esetén ugrik be a gps, más variációban, pl. az általad leírtban sajnos nem.
Ez szerintem valamilyen hardver hiba lehet. Egyik Garmin fórumon írta valaki, hogy féláron vehetett egyet a support segítségével ezzel a hibajelenséggel.Feladtam, köszönöm az eddigi segítséget!
-
7ER
aktív tag
válasz
akisbandi #646 üzenetére
Próbáld meg a szervizt, (Bár lehet, hogy a javítás árán kapsz új GPS-t.) de ha visszaolvasol, ugyanezzel a problémával márt több GPS is üzemképessé lett téve. Ha jól emlékszem, akkor volt egy olyan GPS is mint a tied és ugyanez a hiba volt. Ha visszalapozol a tavaszkörnyéki bejegyzésekre (már nem emlékszem pontosan) és türelemmel olvasod, akkor megtalálod a hiba leírást és annak javítását. Több programot le kell tölteni (ez is le van írva) és ügyesen, kitartóan kell próbálkozni.
Egyébként meg az RGN fájlt csak úgy lehet feltenni ahogy ott le van írva.(Talán én írtam le)
USB kábel nincs bedugva, GPS kikapcsolva. Majd: Bekapcsológomb folyamatosan balra húzva, (a GPS képernyő rejtett pontjait nem kell érinteni) programot elindítani. Amikor bevillan a képernyő, abban a pillanatban kell bedugni az USB kábelt. Ha megjelenik a GPS a képernyőn akkor lehet elengedni a bekapcsoló gombot.
Ha nem pontosan akkor dugod be az USB kábelt, vagy előbb elengeded a bekapcsológombot mint azt éppen kell, akkor sikertelen lesz és nem jelenik meg a GPS a képernyőn. Többször kell próbálni és sikerül. -
7ER
aktív tag
válasz
akisbandi #644 üzenetére
Na ilyen (sűrűn) bevillanós dolgokkal már találkoztam, de nem GPS-nél, hanem internet modemek esetében. Valójában akkor fordultak elő nálam amikor W7 volt az OS. Mivel több PC-m van áttettem másikra. Azon XP volt és csodát láttam. Normálisan működött.
Szerintem próbáld meg XP-s gépen. Jobbat nem tudok ajánlani. -
akisbandi
aktív tag
Ha pre-boot módban van, akkor látszik, mint könyvtár?
Végülis mindegy. Így sikerült pre-bootba rakni a 765-öt:
Képernyő bal felső sarka folyamatosan nyomva tart, miközben a bekapcsoló gombot elhúzom balra, mikor bevillan a garmin logo, rögtön húzom jobbra lock módba és azonnal csatlakoztatom hozzá az usb kábelt. Amikor beugrik a listában az eszköz, elengedem a képernyőt.
Viszont az normális, hogy a listában az eszköz hol megjelenik, hol eltűnik? Kb 5 másodpercenként?
Próbáltam flashelni, de miután 5 másodpercenként leakad, így képtelenség, max az "erasing" ugrik be és hibával leáll.
Bár ahogy olvasom, a prebootnak sem ez a módja, ahogy nekem sikerült.
Ötlet ezek után?
-
akisbandi
aktív tag
-
akisbandi
aktív tag
Sziasztok!
Van nálam egy 765-ös, ami nem hajlandó bebootolni.
A képernyő érintős hardreset nem működik, 5 másodpercenként eltűnik egy pillanatra a garmin felirat és ebben a végtelennek tűnő ciklusban marad a készülék.A legnagyobb gond az, hogy a PC sem ismeri fel, csak bekapcsol és fel-fel villan folyamatosan, ha csatlakoztatom az adatkábellel. (2 PC-n és 2 adatkábellel is próbáltam)
Van ötletetek, hogy merre tovább?
-
7ER
aktív tag
Jó úton jársz.
Egyébként a bemásolós térképhez nem kell egyik .UNL fájl sem, de nem árt ha megvan.
Tölts le másik térképet, mert valószínűleg nem jó a térkép. -Van ilyen.
Nem kell sokat visszalapoznod ahhoz hogy megtaláld a linket, ahonnan térképet tudsz letölteni. Akár bemásolósat is.
Egyébként ha te megad letöltöd a Garmin oldaláról a térképet, akkor felteszi a Mapsource programot. (feloldod) Generálsz kódot, és te magad csinálhatsz GPS-edre térképet.
Sok sikert. -
Fjoe
tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.
Adott az egyik ismerősömnek egy Garmin Nüvi 760 készülék, melyet anno a Honda Civic-jéhez kapott. Kártya nem volt hozzá, csak a memóriájában található gyári térkép. Azt szeretnénk megoldani, hogy memóriakártyáról (nem gyári) tudja használni a Naviguide Magyarország térképet, le is töltöttem egy bemásolós fájlt a nokiaprogramok oldalról, de nem igazán akar működni. Átolvasva ezt a fórumot több problémával is szembesültem.
1. Írtátok, hogy kellene 2db unl fájl a kártyára, egy sw és egy gmapsupp, ezért a javasolt generáló progit leszedtem és a gps-ben is megpróbáltam megkeresni a rejtett sw kódot (remélhetőleg jót találtam meg itt kerestem:eszközök->beállítások->rendszer->névjegy->itt a készülékazonosító?), utána viszont a kulcsgenerálóban a térképeknél naviguide-ot nem találtam, ezért választottam egy másikat, majd úgy generáltam le a kódot. A memória kártyán létrehoztam egy garmin mappát, abba bemásoltam az img fájt, majd a 2db unl fájlt, de nem történt semmi, a térképeknél a naviban nem találtam meg illetve nem is lehet kiválasztani. Próbáltam másikat generálni, de ugyanaz történt.
A belső memóriáját is átnéztem, és itt nem találtam olyat, hogy GMAPPROM.UNL, GMAPSUPP.UNL, SW.UNL, csak két img fájt (gmapbmap.img; gmapoem.img).
Ezeket az infókat találtam a gps-en:
Térképinfo:
Honda Europe Dealers
(1) Combined Auto & Motorcycle v4.00
Rendszer:
Szoftver verzió: 4.50
hangfájl verzószáma: 2.00
GPS-szoftververzió: 2.80m
Bázistérkép:
WW Autoroute Basemap NR 2.01Ami érdekesség, hogy ha a gps-ben bent van a memóriakártya és csatlakoztatom a géphez usb-n keresztül, nem ismeri fel a gép. Kártya nélkül meg simán.
Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem sikerült a dolog vagy mit próbáljak másképp?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
7ER
aktív tag
-
PPC
csendes tag
A segítségetekre lenne szükségem.
Van egy új Garmin nüvi 2440 kütyüm. Eddig a pozitívum.
Ami negatív, nincs rajta sajna magyar térkép.Tudna nekem valaki segíteni miként tudom úgy rápakolni (már van bemásolós izém), hogy lássa is? Nagyon béna a kérdés, tudom, de egyszerűen nem akar összejönni.
Vagy valaki tudja, hogy lehet-e a gyári helyett mondjuk iGo-t rátenni?
Előre is köszönöm a segítséget! Privátot is olvasok, sőt!
-
törölt tag
Hurrà sikerult.
talàltunk egy nagy magyar torrent oldalon egy 2,6Gb os 2013.20 as city europeot bemàsolos volt.
csinàltunk egy teljes mentés az egész GPS rol ez nem kevés ido volt,de féltem ha netalàntàn gond lenne a forumon irtakat olvasva.
utàna torlés a 2011 city europe IMG ami 2GB volt kb.
bemàsolàs a hélyére az uj.
bekapcsolàs,de nem làtta a térképet.
gondolkodàs.----->> szerencsére ràjottunk,csak annyi volt a gond,hogy az uj térkép file neve nem ugyanazz volt,mint az eredeti név.Igy nagytudàsu baràtom gyors àtnevezte,és neki hàla kovetkezo bekapcsolàsra ment minden
A térkép infoban màr ben volt a pipa,az uj 2013,20 as térképenLegvégul még Mygarmin>mydashbord nàl szoftver frissités.
bekapcs megint,megint nem làtta a térképet(de szerintem csak turelmetlen voltam).
megint kikapcs.Utàna màr màsodszora és tobszori ki be kapcsolàsra is jo voltIgaz mintha 1 màsodpercel késsob jonne a tékrép mint régebben.De ez lehet a térkép nagysàga miatt..
Utàna még leszedtuk azt a ketto trafipax érzékelo ingyenes filet a POI konyvtàrba. Az utriasztàsoknàl a beàlitàsoknàl màr ben is volt a pipa,hozzà sem kellett nyulniSzoval nagyon jo ,hogy van ez a forum.
és kulon koszonet 7ER nek ,hogy segiti a hozzàm hasonlo probàlkozo emberkéket.
koszonom......... -
törölt tag
ni mit talàltam vicces hangok gps re
)
http://garmin.hu/letoltesek/uj-navigacios-hang
-
törölt tag
Koszonom a segitséged.Màr elkezdtem az oldal visszaolvasàsàt,csak tegnap talàltam erre a forumra, Valoban nem is total commanderel néztem.
Mindenkép ismerosel csinàlom a hétvégén.Akkor ezek szerint nem is kell vennem egy micro sd kàrtyàthissz 3Gb a kapacitàsa a GPS-nek. Csak ellotte csinàlok biztonsàgi mentést.
koszi mégegyszer.
Majd irom a fejleményeket -
7ER
aktív tag
válasz
#76098048 #626 üzenetére
Szia.
Leírásod alapján teljesen járatlan lehetsz a térkép frissítésben.
Ha visszaolvasnál pár oldalt, akkor láthatnád mi a teendő.
Mindegy milyen készülék típus, a frissítési menet ugyan az.
Egyébként meg minden térképet látni minden készüléken, legfeljebb nem jó mappában nézed, vagy nem jó mondjuk a TotalCommander beállításod.
Egyébként meg a Mapsource programmal valóban fellehet tenni térképet, mind a GPS mind az SD kártyára.
A letöltött SD verzió (is) csak akkor működik ha megvan az SW.UNL és a GMAPSUPP.UNL a kártyán. -De erről is olvashatsz ha visszalapozol.Minden esetre (járatlanságod esetén) én nem ajánlanám neked a frissítést, mert ha elcseszel valamit akkor 2011-es térképed, sőt lehet, hogy GPS-ed se lesz. Előbb olvasgass. . . -
törölt tag
most nézzem , itt van egy oldal,.és kulon van mapsource és sd verzio???
az sd verziot felrakom a kàrtyàra és a beàllitàsokban àtnyomom a pipàt és ennyi??
biztonsàgi mentés gondolom itt nem kell.
nekem van JVC sàvaszisztens ebben a sd verzios 2013 city navigator europe ban benne van?
Mondjuk a 3D az lehet,hogy nem ugyanazz mint a térkép nézetemnél a 3D .(bocsi ,hogy igy elkalandoztam csak làttam màs oldalakon olyat is ,hogy :2013 city navigator europe JVC 3D.elore is koszonom.
-
törölt tag
Sziasztok nagyon kellene a segitségetek.Jovo héten elutazom és frissiteni szeretném a Garmin nuvi 1390 es készulékemet, még 2011 es verzio van rajta.
Van torrent hozzàférésem az egyik legnagyobb oldalhoz és szerencsére nagyon sok 2013 city europe NT talàltam 1GB tol 3 Gb ig.
Mivel most fogtam eloszor ,az elso akadàly az volt amikor a szàmitogép a tobb mint 3Gb os garminombol csak kb.600Mb a szabad. A szàmitogépen amikbe betudtam lépni mappàkba az osszesen kb 500Mb lehet.Gondolom amit a szàmitogép nem làtt az titkositott,és ott lehet az eredeti térkép. Akkor talàltam meg ezt a forumot és jott az otlet,hogy akkor sd kàrtyàra rakjam.
Azt szeretném kérdezni,hogy mivel sok helyen irtàk ,hogy csinàljak mentést a muvelet ellott ,de mivel nem làtom a tékrépet igy nem tudok. 2. Ha sd kàrtyàra rakom akkor is kell mentés.?
de a legjobb az lenne ha valaki letudnà irni részletesen ,esetleg privàtban ha van konkrét tipp a verzio letoltésére.
koszonom elore is. -
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Általánosságban lenne kérdésem Garmin térképekről.
Miért van az pl, hogy országokra csak a saját nyelvükön tudok keresni? Tehát Németországot Deutschlandként, Ausztriát Österreichként stb...
Egy korábbi térképpel tudtam magyarul is keresni. Miért van ez? -
stifi82
aktív tag
Mediában volt hozzá töltő 2500ért aránylag elfogadható ár.
-
SonnyXF
csendes tag
Sziasztok!
Átolvastam mindent, de nem találtam még ehhez hasonló kérdést az előttem szólók esetében:
Van nálam egy Garmin nüvi 250-es típusú készülék. Fel lett frissítve a legújabb térképpel, kiegészítőkkel, stb.
Budapesten menet közben, amikor meg kell állni egy piros lámpa alatt, egyszerűen újratervez.
Menet közben semmi probléma. Az útvonalat jól mutatja előre a kijelzőn szereplő nyíl is, egészen addig, amíg meg nem kell állni. Kissé érthetetlenül állok az ügy előtt.
Valakinek van ehhez kapcsolódó véleménye, hogy mi lehet az oka? -
gban
veterán
Megint újabb infó!
A Wayteq autóstöltők polaritása így néz ki az utángyártott rajza alapján:
Az általam kreált cuccba dugva kialszik a ledje, vagyis zárlatot kap!
Vagyis óvatosan!
A legkézenfekvőbb, visszacsinálható megoldáshoz folyamodok ezek után, az utángyártott szivargyújtó-csatija könnyen szétjön, 2 kábel jön ki belőle, ott kikapom a kábelt, és bekötöm egy USB kivezetés piros meg fekete madzagját, és majd ebbe dugom a Nokia kábelt. Így dupla haszon, hogy lesz egy univerzális szivargyújtós USB aljzatom. Tovább gondolva, lehet hogy csinálok egy elosztót egyből -
gban
veterán
Újabb infó: Alcatelhez adott kábel is jó töltőkábelnek!
Vagyis érdemes próbálkozni! -
gban
veterán
Megvan a megoldás a töltésre, az itthon fellelhtő anyagokból.
Fontos! Csak az kezdjen bele, aki tudja is hogy mit csinál - zárlat, rossz polaritás megölheti a navit, és másban is kárt tehet!
Abból indultam ki, hogy kell egy mini USB anya, meg egy normál USB anya, és csinálok egy fordítót az autóstöltő és a korábban bevált DKE-2 kábel közé.
Ráadásul olyat kerestem, ami panelre rögzített, a későbbi használhatóság érdkében.
Körbenéztem itthon célirányosan, és eszemb jutott hogy van a gyereknek egy rossz mp3 lejátszója - meg is van a mini USB anya.A normál anya nem volt kérdés, minden rendes háztartában akad pár alaplapi USB kivezetés a spájzban
Mp3 lejátszót lepucoltam a rajta levő cuccoktól, 10 perc volt pákával, hőlégfúvót elővettem, de nem kellett, meg féltettem is a mini USB anyát, hogy megolvad, leesik az is, stb.
Szigszalaggal bevontam a csupasz panelt a biztonság kedvéért, ragasztópisztollyal rögzítettem a normál USB anyát, majd összekötöttem a szélső lábakat, ügyelve a polaritásra. Ezt később ki is mértem, hogy ott és olyan irányba jön-e a delej ahol kell, csakúgy mint megmértem, hogy van-e zárlat a lábak között, ahol nem kellene.
Fixáltam az egészet ragaccsal, összetoltam, még egy kis ragacs, próba, és minden úgy működik ahogy vártam.
Íme a végeredmény, a túloldalt meg már megmutattam: -
gban
veterán
Idegen töltőre részmegoldás, dolgozok a folytatáson.
Addig is a jó hír.
Volt itthon egy gyári Nokia DKE-2 kábel, azt bedugva egy 220 - to - USB töltőfejbe (Vodafone 845-höz adták, gondolom megy mindegyikkel) simán tölti a navit. Az autós megoldáson dolgozom, de ha van valakinek otthon ilyen kábel, plusz szivargyújtó - USB átalakító, kipróbálhatná hogy megy-e, szerintem mennie kell. Próbálható más nem sima adatkábel is, sokaknak lehet otthon hasonló, telóhoz kapott kiegészítő. Ha meg úgyis van otthon minden ami kell, akkor elég költséghatékony a megoldás. -
gban
veterán
Ma hozzám került egy agyhalott Nüvi 255.
Már él. Elmesélem, hátha hasznos lesz valakinek.
Amim volt hozzá:
- sima adatkábel, nem hozzá volt, teljesen általános
- Wayteq autós töltő (mini USB)
- Wayteq hálózati töltő
Amikor megkaptam, a bekapcs gombra nem reagált, autós töltőt bedugva elindult, térképet tölti, de ennyi, kész, vége. PC-re dugva hol tovább ment a zöld csík, hol az elején megállt.
Reset persze nincs a cuccon, így fórumok böngészése jött, és az idétlennek tűnő ötleteket innen szedtem.
Bármit csináltam, a gép nem látta a navit, jött az első trükk: a kábel bedugásakor (már nem tudom hogy PC vagy hálózati töltő) az ujjam a kijelző jobb alsó sarkán tartottam, ekkor már továbbment, és megkérdezte, törlöm-e a felhasználói adatokat. Hát persze hogy igen. Variált mindent, indult, megállt, de egyszer csak már látta a gép, vagyis ment a halott gépen is a reset. WebUpdater már felismeri, SW rátol, bekapcsol, válasszak nyelvet, de nem nyomkodható.... brrrrr
Jött a másik trükk, voice és text mappát töröltem, ismét update, és láss csodát, megy a gép!!!
Ismét update, de már okosan, csak magyar kell nekem, rá is megy.
Öröm, bódottá!
Már csak az említett töltőkkel van gondom, nem tölti sem az autós, sem a hálózati.
Hálózatit bedugva off-ban bekapcsol, majd kiírja hogy ugye nem támogatjuk ezt a tartozékot, és nem is hagyja tapizni az érintőt, nem reagál rá.
Ha bekapcsolva dugom be, akkor nem írja ki, csak simán nem hagyja tapizni.
Most erre akarok valami megoldást házilag, vissza is olvastam jó gyerek módjára, meglátjuk mire jutok, mert 5000-ért nem veszek egy gyári töltőt az biztos! -
stifi82
aktív tag
Hali van nálam 1 ilyen navi kellene hozzá 1 autós tartó meg 1 autós töltő wayteq töltővel nem megy alul bejön 1 kis ablak hogy számítógéphez kötve de nem tudom használni a kocsiban, az eredeti meg nem egészen jó a csatija hol megy hol nem.
Hol tudok beszerezni ezeket vagy valami más univerzális töltövel amivel müködhet?
Köszi a segítséget.
Esetleg a mio p340é jó lehet hozzá? -
XtremLor
őstag
HI
Lenne itt egy garmin 1200 keszulek, most kaptam hogy nezzem mar meg, es dobjak ra map-et, az sd-re ment az uj terkep mivel ott volt eleg hely, felvan oldva termeszetesen, de az istennek nem jovok ra hol lehet a terkepek kozott valtani vagy megnezni mit hasznal a gep, sikerult e a project egyaltalan. ezzel a szoszos temaval kuldtem att az sd-n letrehozott egy map mappat es abba van az img file.
-
-
7ER
aktív tag
válasz
pusztito88 #602 üzenetére
Szia.
Legegyszerűbb ha itt nézel szét. -
sabbath77
csendes tag
Nah meg ha van valakinek ötlete a problémámra, szívesen venném a segítséget.
-
sabbath77
csendes tag
válasz
pusztito88 #602 üzenetére
Hehe 1 sorstárs, csak mi 3 nap múlva megyünk ugyan ezen az útvonalon. A térképet én lefrissítettem a legújabbra, működik is rendesen, csak az útvonal tervezésnél akadtam meg, mivel a Mapsource hiába tölti át, nem látja a készülék. Ha jól tudom, ezen az oldalon nem illik hack-kel foglalkozni, de pmben, mailen, msnen elmondom, honnan és hogyan kell.
-
pusztito88
csendes tag
Tisztelt Mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne hogy két hét múlva megyünk nyaralni Bulgáriába és a GPS-em térképét szeretném frissíteni,ha van rá valamilyen mód!2009-ben lett vásárolva és azóta nem lett frissítve!Az útvonal Magyarország-Románia-Bulgária!Ez a három ország érdekelne!Viszont ha van rá lehetőség,akkor Európa térkép frissítés is érdekelne!
Előre is köszönöm! -
7ER
aktív tag
Itt egy link töltsd le és másold be a GPS vagy a memóriakártya Garmin könyvtárába.
Ez egy bemásolós NaviGuide Magyarország v6.4 térkép és a legfrissebb.
Biztosan működni fog.(Ha már nem jutsz 1ről a 2re és a google sem barátod.)A térkép hack leírást nem tehetem ide a topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest