Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- iPhone topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonnyXF
csendes tag
Sziasztok!
Átolvastam mindent, de nem találtam még ehhez hasonló kérdést az előttem szólók esetében:
Van nálam egy Garmin nüvi 250-es típusú készülék. Fel lett frissítve a legújabb térképpel, kiegészítőkkel, stb.
Budapesten menet közben, amikor meg kell állni egy piros lámpa alatt, egyszerűen újratervez.
Menet közben semmi probléma. Az útvonalat jól mutatja előre a kijelzőn szereplő nyíl is, egészen addig, amíg meg nem kell állni. Kissé érthetetlenül állok az ügy előtt.
Valakinek van ehhez kapcsolódó véleménye, hogy mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest