Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• olcsoleves

csendes tag

válasz zaskar #293 üzenetére

Köszi szépen a tippet. Anno láttam is ezt a forgatókönyvet különböző fórumokon, de valamiért nálam nem akart megoldást jelenteni. Mindenesetre az óra a legutóbbi futás előtt gondolt egyet, és csatlakozott a füleshez, azóta jól megvannak. Nem frissítettem az órát, úgyhogy nem tudom, mi történt, de nem is számít. :D Köszi mindenkinek a véleményeket.

• olcsoleves

csendes tag

Múlt héten vettem meg az órát, és még az ismerkedési fázisban vagyunk. GW5 Pro-t váltott, és abban a tekintetben, hogy azt is leginkább sportra használtam, óriási az előrelépés a sallangmentes, számomra haszontalan okosfunkciókat nélkülöző, majdhogynem kizárólag a sportra és egészségre fókuszáló eszköz és a háttérrendszer szempontjából.
    Vannak azonban idegesítő dolgok is, amiket egyelőre nemigazán tudok hova tenni. Például, van olyan köztetek, aki problémát tapasztalt, amikor füleshez próbált csatlakozni?
    Sporthoz egy Jabra Elite 4 Active fülest használok, amit nem akart látni az óra, aztán a céges-meetingelős Bose fejhallgatóhoz sikerült csatlakozni, aztán azt sem engedte, végül megint engedte, aztán a negyedik-ötödik nekifutásra összejött a jabrával is, de a JBL hangfalat továbbra sem látja. Számomra ez teljesen lutri, és nem a futás előtt akarok nekiállni szerencsétlenkedni, hogy vajon most épp melyik eszközön keresztül akar kibaszni velem a technológia
    Neten igyekeztem utánanézni, de a triviális dolgokon (kikapcs-bekapcs, frissítés, stb) kívül nemigazán találtam semmit. Valakinek lenne ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák