Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
olcsoleves
csendes tag
Múlt héten vettem meg az órát, és még az ismerkedési fázisban vagyunk. GW5 Pro-t váltott, és abban a tekintetben, hogy azt is leginkább sportra használtam, óriási az előrelépés a sallangmentes, számomra haszontalan okosfunkciókat nélkülöző, majdhogynem kizárólag a sportra és egészségre fókuszáló eszköz és a háttérrendszer szempontjából.
Vannak azonban idegesítő dolgok is, amiket egyelőre nemigazán tudok hova tenni. Például, van olyan köztetek, aki problémát tapasztalt, amikor füleshez próbált csatlakozni?
Sporthoz egy Jabra Elite 4 Active fülest használok, amit nem akart látni az óra, aztán a céges-meetingelős Bose fejhallgatóhoz sikerült csatlakozni, aztán azt sem engedte, végül megint engedte, aztán a negyedik-ötödik nekifutásra összejött a jabrával is, de a JBL hangfalat továbbra sem látja. Számomra ez teljesen lutri, és nem a futás előtt akarok nekiállni szerencsétlenkedni, hogy vajon most épp melyik eszközön keresztül akar kibaszni velem a technológia
Neten igyekeztem utánanézni, de a triviális dolgokon (kikapcs-bekapcs, frissítés, stb) kívül nemigazán találtam semmit. Valakinek lenne ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 / Black Titanium / Black Ocean Band (0263B)
- Garmin Fenix 7s Solar eladó! Valós állapot, műszakilag hibátlan, számlával!
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest