- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
olcsoleves #289 üzenetére
Én a Forerunner 645 Music megjelenése óta (2018) csak zenelejátszós Garmin órákat használok, jelenlen 965-öt. Az órákat sokféle fülessel használtam, és általában nem volt csatlakozási problémám, se a pár ezer Ft-os kínai fülesekkel, se a magasabb árkategóriába tartozókkal. Volt viszont egy dolog, ami kezdetben megnehezítette a párosítást az órával, eltelt némi idő, míg erre rájöttem. Nem állítom, hogy nálad is ez van, de hátha...
Általában ugye a füles a telefonunkkal is össze van párosítva. Na most sok esetben az történt, hogy a telefon a közelben volt, és mikor indultam futni, és bekapcsoltam a fülest, az automatikusan a telefonhoz csatlakozott hamarabb, nem az órához. Persze erre nem jöttem rá egyből, és egy ideig én is a fülesekben kerestem a hibát. Tekintve, hogy a telefon és az óra közötti BT kapcsolat akár 20-30 méterig is terjed, a telefon nem akarta "elengedni" az órát, hiába mentem már el a háztól távolabb (telefont nem szoktam magammal vinni). Aztán később rájöttem erre a dologra, és inkább az órához csatlakozás előtt kikapcsoltam a BT-t a telefonon. Nálam azóta nincsenek csatlakozási problémák semmilyen fülhallgatóval. -
Joezyka
senior tag
válasz
Én egyszer próbáltam fülessel akkor simán csatlakozott. Nálam mindig van telefon, így arra van a füles csatlakoztatva, és az óráról vezérelem a telefonon a zenét. De van pánt is, és semmivel nem szokott probléma lenni. Ha néha kínja van, akkor a menüjében rákukkantok, hogy felcsatlakozott-e az eszköz vagy sem, és ha nem rá se kell nyomnom, mert automatikusan felcsatlakozik.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Én is használtam többször BT fülessel de nekem is kicsit tökörészett a csatlakozásnál. Néhány percet mindig elszórakoztam vele mire összejött(Haylou X1 Pro).
-
haiduo82
aktív tag
válasz
Én hébe-hóba egy Jabra Elite 7 Active-val használom, de nekem gond nélkül felismerte és csatlakozott is, mint ahogy a többi BT eszközhöz is (pulzusmérő öv, kerékpáros komputer). Sajnos ötletem nincs, hogy a tiéd miért csinálja ezt, csak leírtam a saját pozitív tapasztalatomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ZIDOO médialejátszók
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged