- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ez hatalmas butaság. Legfeljebb az van, hogy neked kényelmetlen, vagy nem húzod meg a szíjat megfelelően. Több tucat fenix-tulajt ismerek személyesen, a 40 kilós lányoktól a 100+ kilós, kigyúrt férfiakig, sose hallottam még ilyesmit. Online is most látom ezt először említve.
p
-
parandroid
félisten
Ennyit tényleg nem ér, de csak most jelent meg. Hasonló célszerszámokból a friss megjelenés sosem jó vétel. Különösen, hogy egy Fenix7 Solar msrp áron valami 800 eur, és az azért nem Forerunner. Fenix 6 Pro-t már láttam 450 eur körül akcióban, az is bőven többet tud, mint amit egy hobbisportoló ki tud használni. Ha meg csak futni kell, ott a 245/255, mindkettő bőven elég, előbbit már 200 eur alatt is árulják. Okosórának meg úgysem garmin lesz a befutó.
Ha meg annyira komolyan veszed a pulzus/teljesítmény alapon edzést, akkor úgyis ‘kell’ egy mellkaspánt, és egy footpod. Mindenki másnak elég az optikai mérés.
Ahogy említettem, nekem egy Fenix 5 van, bőven nem volt új modell, amikor 320 eur körül megvettem, de még most, 3 év után sem bírom magam rávenni, hogy lecseréljem, pedig napi szinten sportolok. Egyszerűen semmi olyan funkció nincs az újakban, amitől instant vétel lenne. Ha most mindenképpen kéne óra, mertmondjuk meghalna, akkor talán egy solaros fenix 6/6pro között választanék, de még annak az ára miatt is szívnám kicsit a fogam. De ez az én egyéni szempontrendszerem, elfogadom, hogy másnak más a fontos egy órában.
p
-
Lajmund
őstag
Érdekes volt ez a teszt és a kommentek is jók az oldalon jobban képbe kerültem és lehet tulmisztifikáltam elsöre az orát de még igy is eléggé tetszik. De ha ezek a célszerszámok is ilyen pontatlanok akkor lehet még is elég lenne nekem a juliusba kijövö samsung is? De szerinem ez lesz a befuto de még azért megvárom lehet mit produkál az uj gw.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest