Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Csaba_20_ #3904 üzenetére
Szerintem meg a magyar technikás userrel és boltossal és nagykeressel van a baj.
De mit számit az, hogy szerintem vagy szerinted. Van aki csinálja és elszenvedi a hiányos és nem egyértelmű jogszabályok hatását (pl nagykerek 30 napot emlegetnek helyből). Legyen az eladó, vagy vásárló. Meg vannak akik szerint a törvény szent. Azokon változtatni nem kell. Tőlük mardadhatott volna a röghözkötés is.
Más közük ehhez az egészhez nincs (mint néha vásárolnak a madaras tescóba). Csak hát ez az ország ilyen. Akinek doktor van a neve előtt az hajlamos nem a magyar valóság szerint élni. Természetesen tisztelet a kivételnek (legyen az doktor, vásárló ne adj isten eladó). Érdemes megnézni ausztriában, szlovákiában, hogyan müködik a számtech cuccok garanciája. Meg mondjuk az egész rendszer.
Legközelebb ha nekem irsz, akkor az válasz legyen (tudod kis gomb felül). Mint ahogyan én tettem most. Korrektebb dolog úgy hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest