- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Még szeptemberben rendeltem keresztfiam születésnapjára egy terméket innen:
https://urban-trend.hu/
Sajnos sehol máshol nem találtam raktáron, amit szerettem volna, így megnéztem a Scamadviseren, "zöld volt", úgy gondoltam, teszek egy próbát, holott láttam, hogy nem magyar bolt (csehek). Megrendeltem a terméket (4e Ft), kifizettem, aztán vártam, hogy érkezzen. Születésnap előtt 2 nappal nézem, még mindig sehol semmi. Írok az ügyfélszolgálatnak, azt írják, maximum 60 nap a szállítás... Megnézem, az oldalukon tényleg ott van az ászf-ben... Nagyszerű. Ajándéknak ment más. Viszont múlt héten már letelt a 60 nap, termék sehol, írok nekik, hogy kérem a pénzem vissza, azt írják megint (copy-paste), várjak. Nem, nem várok tovább, adják vissza a pénzem, ha 2 Ft lenne, már csak azért is visszaszedném tőlük.
Bamba voltam, hogy ilyen helyről rendeltem, ez az én hibám. De hogyan tudom érvényesíteni a jogaimat / hogyan kaphatom vissza a pénzemet? Megvártam a nonszensz 60 (!!) napjukat, mégsem kaptam terméket. Merre indulhatok? Fogyasztóvédelem? Mi a követendő út ilyenkor?Köszi.
(Nem vagyok biztos benne, hogy ez a megfelelő topik, ezért inkább off-ba teszem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Futás, futópályák
- Politika
- Formula-1
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest