- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
frizso #29131 üzenetére
Köszönöm a linket ezt a tesztet valahogy még nem olvastam róla, pedig ahogy elnézem jó hosszú és részletes, ezt ma mindenképpen végigolvasom majd.
Közben találtam egy ilyen SKU kódos weboldalt ahol a különböző országokban megjelenő specifikációkat, és azok azonosító modell számát is mind meg lehet nézni, és ezt bármilyen Lenovo eszközre:
[PSREF Lenovo]Leszűkítettem Magyarországra és látom lesznek 60Hz 300nit-es kijelzővel szereltek, illetve egy 144Hz 300nit-es verzió is, és persze a GTX 1060-al szereltek is, bár a 144Hz-es 1060-es mindennel tele lesz pakolva az lesz a legfullosabb modell, szóval gondolom ára is lesz bőven.
Az is érdekes, hogy Y730_15 és Y730_17 colos notebookoknál nincs Magyarország felsorolva, lehetséges hogy azok hazánkban mégsem fognak megjelenni?
Más gyártóknak nincs ilyen jó kis SKU kódos weboldala, könnyebb lenne vele adott specifikációkat keresni?
-
Medocsabi
addikt
válasz
frizso #28961 üzenetére
Azért nagy átlagban nem mondanám hogy rosszak, ár/érték arányban nagyon is jók. Meg ugye a pénz nagyúr, hiába akrok én 300k alatt csillivilli gémer laptopot, valamiből az igények közül lejjebb kell adni. A lenovónál pl a support a gyenge láncszem. Dellnek pl ez a legnagyobb előnye, a 3 év gari mellett, viszont drágább is. Asus is olyan amilyen, fossa a műanyag gépeket, pláne a mostani 8. generációs cpu-kal szereltek, azok kukába valók.Persze a középkategóriában.Vagy ha azt akarom hogy erős is legyen meg bika meg fasza support, akkor felejtős az a 300k. szorozzuk meg 2, de inkább 3-mal
-
kenccsi
tag
válasz
frizso #28961 üzenetére
Vagy csak nagyon kifogtam. 1 éves volt aug 28.-án, megvásárlás után 1 héttel már visszakellett vinnem mert fura hangja volt, 1.5 hónapot volt szervízben, visszakaptam, még aznap visszavittem, mert sajnos ugyanúgy furcsa hangja volt, azt mondták, hogy tényleg a mélynyomó hangszóró membránja?! be volt nyomódva, de azt kicserélték. Mondtam, hogy az dicséretes csak ugyanolyan sercegő hangja van folyamatosan. Azt mondták ők már nem hallják. Aztán pixel hibás lett, bevittem, elküldték megint másfél hónapra, visszakaptam, csak a kijelzővel konkrétan semmit nem kezdtek, mert fullosan ugyan ott meg voltak a pixel hibák. Vissza vittem 1 órára rá, hogy ez így nem okés. Mondták, hogy hívnak ha vihetem. Eltelt egy hónap, most szóltak, hogy "valahogy" megoldják a panel cserét. Kicsit félek, mi ez, hogy valahogy megoldják... Szóval ez a mi kis szerelmi történetünk. Amúgy szeretem nagyon, csak szervizbe ne kelljen vinni..
-
kenccsi
tag
válasz
frizso #28951 üzenetére
Szia, a lenovonak sajnos magyarországon nagyon rossz a szervizelése. Olvass vissza, kb. 2-5 oldallal előrébb beszélgettünk róla, írtam meg tapasztalataim. (Nekem y720-am van) Ha garantált lenne, hogy nem kell soha szervizbe küldeni akkor szerintem jó választás lehetne.
Másik gépet sajnos nem ismerem, de valaki segít biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest