Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
d.beni #68532 üzenetére
Ami még fontos lehet, hogy ezt is írták:
The Warranty is only in Slovakia.
Ebben a hozzászólásban idéztem a bolt által küldött információkat.
-
gurus
aktív tag
-
Speedy007
őstag
válasz
d.beni #68236 üzenetére
úgy történt a dolog jött egy sms a lenovo-shop.sk-tól hogy sikeres volt a megrendelés és egy 1-2 napon belül küldik a csomagot de hogy ki mikor és milyen csomag számmal na azt már nem küldtek.. Tegnap írtam rájuk reggel mégis mit takar az egy-két nap és hogy még is kiakarja hozni és mikor az az csomag számot adjanak ahol nyomon tudom követni erre a csomag még aznap megjött az e-mail meg ma a csomag adatiról
-
Speedy007
őstag
válasz
d.beni #68203 üzenetére
1-3 nap alatt válaszolnak a levelekre.. Dologhoz annyit ha a határ mellet laksz és a szlovák alzán vásárolsz akkor a határhoz közel eső alza box automatákba nem enged rendelni valami oknál fogva.. Amúgy igen jobban megéri még akkor is ha matricázni kell a billentyűzetet mert legalább nem kopik csúnyán
-
Speedy007
őstag
válasz
d.beni #68196 üzenetére
valahogy éreztem köszönöm, én nem kaptam semmit sem a szlovák ünnepek miatt nem kapta meg szerdán a kollégám a laptopot tegnap délután hozták neki és hívott hogy nála van a masina és hétfőn hozza be mivel ma kényszer szabadságon mindenki a munkahelyemen..Igazából én is ki bírnék menni érte mert a határ mellet lakik de tudok addig várni ha már eddig bírtam
.végül is a magyar áfával mennyi lett volna? 500.000 körül?vissza mondtad?
-
Speedy007
őstag
válasz
d.beni #68188 üzenetére
9€ euró a szállítási költség ami nem vészes.. Én még nekem vár egy hűtés optimalizálás KillHates mesternél de így is gyorsabb memória kittel és +1TB-s 970 EVO Plus Samsung SSD-vel (használt) jóval a használt piaci ár alatt jövök ki úgy 30-40k-val de szerintem az új esetén is meg van ez szerintem.. Szállítanak csak én biztonság kedvéért küldtem Szlovákiába elő kollégámhoz az ördög sosem alszik alapon..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
d.beni #67991 üzenetére
Szia!
pl. itt [link]
Járj utána, lehet van hozzá "gyári" Magyar bill. is.
Mint utólag kiderült, nekem az X170-hez van gyári Hun bill. (Németeknél - XMG / Schenker) ~35k HUF (szállítással együtt) és jobban jártam volna (időben) ha onnan rendelek egyet
Én laposom a PCS-től van (UK) akitől nem beszerezhető a HUN bill.
No mind1, már megvárom ezt... elvileg a Héten érkezik. Ára 20k+ lesz.Más:
PCS-el a PremaBIOS javaslatot tettem / tettünk páran...legalább a DTR (X170 SM / KM) laposokra lehetne olyan BIOS verzió...aztán majd kiderül hogy döntenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest