- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Petikusz #78456 üzenetére
Amúgy alap esetben (pl. böngészés, film nézés, stb..) alap felhasználás mellett az iGPU fut az nem baj, de ha pl. Game fut, akkor át kapcsol dedikáltra, ez így jó.
Nálam más a helyzet, mert asztali CPU-s is iGPU nincs engedélyezve, így jelen sincs, tehát csak a dedikált van amit mindig használ. (tehát magába a prociba jelen van, de nincs használva, vagyis nem tudom még ha akarnám is, de nem is akarom) -
Thomka01
újonc
válasz
Petikusz #71654 üzenetére
Szia!
Lenovo y540-et vettem 2 évvel ezelőtt gtx 1660ti-vel. A videokártya 1 hónapja megadta magát. A gond az lehet, hogy eszméletlen módon melegszik a gép. A videokártya még nem is vészes, terhelés közben 70 fok körül van. A processzor 90-95 fok (i7 9750h). A PCH dióda is 70 fok fölé megy. Vigyáztam a laptopra a proci órajelét is visszavettem használat közben, így 70 fok környékén működött. Használók hűtőpadot, valamint rendszeresen takarítom, mégis valószínű, hogy a rengeteg hő miatt adta meg magát. Nem tudom, hogy a több gamer laptom mennyire melegszik, de szerintem legion-t ne vegyél. -
Picco
addikt
válasz
Petikusz #71668 üzenetére
csinaltam kepet a kulonbozo modulokrol:
1rx16 ha egy darab van csak a laptopban akkor kifejezetten rossz, ketto darab jatekhoz mar nem annyira rossz, mert alacsonyabb a kesleltetese, de memoria igenyes muveleteknel jobb a 1rx8.
1rx8 az arany kozeput/optimalis ha 8GBs modulokrol beszelunk, vegyes felhasznalas mellett.2rx8-nak van a legnagyobb savszelessege, viszont a kesleltetese is kifejezetten magas amit sok jatek nem szeret. - nekem ilyenem van, itt egy aida cache&mem bench- mivel csomo minden fut a hatterben, igy a szokasosnal is magasabb. 82ns korul szokott lenni
2x 2rx8 dual rank modulpersze ezzel is csak a felszint karcoljuk, jonnek meg a subtimingog TRFC stb, de ahhoz mar lusta vagyok es sokkal jobb leirasokat talalsz mint ahogy en meg tudnam fogalmazni
-
gurus
aktív tag
válasz
Petikusz #71668 üzenetére
Lényeg kétoldalas legyen ! c22 vagy c16 nem számit,c22 alatt úgy se fut. Itt ha rákeresel volt róla szó. Anno gago1975 tag felsorolt párat. Írd keresőbe a tag nevét és kidobja.pontosan itt volt aki így vette.lényeg mikor kiválasztod melyik ramot rakatod bele a honlapon nézd meg a googlen kétoldalas vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- PC Game Pass
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- Apple MacBook
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest