- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz
brabulla #50589 üzenetére
Szia.
Ez csak humbuk. Nehogy elhidd már, hogy közel 1,4 et adott érte.
Ez kb 2019.év közepén, mikor kijött lehetett ennyi1-1,2.
Egyébbként tuti innen van, mert itt már hírdetik ezt a gépet 3hónapja ennyiért: GIGABYTE AERO 15 OLED KB-8UK5AERO 15 OLED KB-8UK5 -
válasz
brabulla #50589 üzenetére
A gamer világ sohasem a racionális döntésekről szól. Ez egy addiktív világ, nincsen erre szükségünk, hogy életben maradhassunk.
Racionális döntést igényel hogy együnk, vagy a lakhelyünk megválasztása. Ez inkább élvezeti cikk. Mindig a legjobbat kell kihoznunk belőle, hogy meglegyen az endorfinés azért még maradjon elég inzulin is:
-
Muerte
Topikgazda
válasz
brabulla #12920 üzenetére
A tesztelt gépben 70°C-kig sem melegedett a kártya egy 3DMark alatt,ebből kifolyólag a nálad mért 83°C játék alatt sok,tehát valami nem stimmel.20-30 perc játék pedig kevés normálisan kitesztelni,ahoz kell legalább 2 óra intenzív nyüstölés,mire minden átmelegszik és azt sem szabad elfelejteni hogy a most mért hőfok nyáron ~+10-zel nőhet ha beüt egy tartós 35°C meleg.
Az UV jó hatással van legfőképp a proci hőmérsékletre,de vga-nál is el lehet érni vele akár -10°C-kot is kártyától függően,viszont ahoz kell unlocked vbios,nem tudom Prema gyártott-e már a Clevo 1070-hez,vele kéne konzultálni ez ügyben. -
Muerte
Topikgazda
válasz
brabulla #12914 üzenetére
A thermal padokat vissza lehet tenni,ha óvatos vagy és nem szakad el sehol sem,pasztát azt mindenképpen cserélni kell.Én IC Diamond 24-et javaslok,itthon Merlinhardver-nél tudsz venni vagy ebayről ha az kényelmesebb.Ezt fontos betartani,vagy rosszabb eredményt kapsz mint noname pasztával:App
-
Muerte
Topikgazda
válasz
brabulla #12909 üzenetére
Szia!
Szerintem ott valami nincs rendben,mert annak a gépnek nagyon jó a hűtése.Eleve nem mehetne el semmilyen játék alatt 80+ °C-kig a GPU.Az FN+F1 gombnyomásra elvileg ki lehet maxolni a ventit (illetve ha jól tudom kézzel is be lehet állítani akár sokkal agresszívabb venti profilt is mint a gyári),ki kellene próbálni úgy is a kérdéses játékban,és ha akkor nem dob BS-t,akkor túlmelegszik valamilyen komponens a vga-n.Nem feltétlenül a chip,hanem valami más,lehet hogy nem fekszik fel rendesen a hűtő,vagy valamelyik thermal pad nem érintkezik rendesen,vagy éppen túl vastag egy ponton stb.stb.Ezt kideríteni akkor lehet ha leveszed a hűtőt.
-
Pocok256
veterán
válasz
brabulla #12639 üzenetére
Ez egys hasznos info köszi
Nekem is a "not equal" -os errort dobálta sokszor. Viszont firssítettem az esetleírást közben less rá.
Így nekem már 100% tuti hogy a hűtéssel van valami galiba valhol meleg pont keletkezik amit nem honorál a rendszer. Mellékesen nálam Killing floor 2 be is ledobta az ékszíjat és azt mondta hogy crash
-
Muerte
Topikgazda
válasz
brabulla #12504 üzenetére
Szia!
Ha gyanúsan olcsó volt,akkor nem csoda hogy ilyen hibák adódhatnak...Ha a ramokat kicserélitek a rossz gépben akkor mi történik?
A Killer wifi az rossz választás volt,de filléres dolog kicserélni egy normális Intelre.A lagot nem tudom mi okozhatja,talán az Optimus miatt vagy driveres bug miatt van,ha van rá lehetőség akkor próbáljátok ki letiltott IGP-vel.
Vásárolt onnan már fórumtársunk és meg volt elégedve a szolgáltatásukkal,de persze tudom ha gariztatni kell valamit,akkor gyorsan tudnak az emberi jellemek változni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Interactive Brokers társalgó
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged