- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Muerte
Topikgazda
válasz
cuebler #9720 üzenetére
Szia!
200k ársávban ha kimondottan játékra kell én nem vennék új gépet a helyetekben,hanem valami jó állapotú,jó hűtésű,használt darabot,mondjuk valami hasonlót mint ez: [link] Ettől viszont még sokkal jobb alternatíva lenne ha esetleg kicsit melózna a srác nyáron és ő is beletolna egy +100k-t a gép árába, mert 300e-től már tényleg jó teljesítményű és időtálló gépeket lehet venni játékra.
-
Martin97
aktív tag
válasz
cuebler #9724 üzenetére
Szia!
Most ez ide nagyon off lesz, de ez kikívánkozik belőlem. Nem akarlak tanácsokkal ellátni, de azért lásd a másik nézőpontot is, hátha hasznos lesz a későbbiek során. Fontos, hogy ez csak az én véleményem.
Szóval szülőként inkább úgy próbáld ösztönözni a gyereked, hogy elmagyarázod neki, hogy mit nyer vele, ha jól tanul és fősulira/egyetemre jár. Nem mondom, hogy az ilyenfajta tárgyakkal, anyagilag való ösztönzés nem működik, de lehet, hogy így meg nem maga miatt tanul, ami később visszaüt, mert undorral fog dolgozni, mert utálja a szakmáját, vagy egyszerűen azt fogja hinni, hogy minden az ölébe hullik, és ez sem egy jó dolog.
Mivel én is hasonló korú lehetek mint a gyereked ezt tapasztalatból mondom. Persze az apám nem is ajánlott gamer lapost, de még egy fillért sem azért, hogy tanuljak, hanem kifejtette, hogy mennyivel jobb lehetőségeim vannak, ha tanulok. Hittem neki, és eddig nem bántam meg.
Kell a sikerélmény (gamer laptop), hogy hasonló lelkesedéssel folytassa amibe belekezdett, de nem mindig ez a legmegfelelőbb módszer. Például ha nyáron elmegy kicsit dolgozni, és saját magának teremti meg amire szüksége van, és egy kicsit belekóstol abba, hogy mire elég a fizu, akkor lehet, hogy keményebben fog hajtani érte. Ja, és akkor is ott van a sikerélmény, hogy ezért ÉN dolgoztam meg. És joggal lehet rá büszke.
Ez a kutyáknál alkalmazott jutalomfalatosdi sem jön be nem hogy az embereknél alkalmazott hasonló technika.
-
k-adi
nagyúr
válasz
cuebler #9720 üzenetére
200k-ból mindent veszel, csak rendes gamernotit nem, úgyhogy inkább rakjál össze neki egy PC-t amivel még jobban is jár. Ha meg sír a szája, hogy neki laptop kell, mert az a menő, akkor mondd neki azt hogy ez van 200k-ért...
ja és elárulod mi volt az a nagy teljesítmény amiért kiérdemelte ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpársportok
- Béta iOS-t használók topikja
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged