- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Én XTU-t használok. [link]
Fent van a Throttlestop is csak nem azzal mahinálok. Így néz ki nálam a beállítás. Majdnem alap minden.Nem hasonlít a laptopunk egymáshoz picit sem. Az enyém kicsit közelebb áll az asztali környezethez felépítésileg.
Az én esetemben amit próbálok összehangolni cpu szinten az a bios-alaplapi driverek-XTU hármas szinkron kapcsolata. (TS most nem játszik, oda beírja magát ami van) Változtatásnál próbálom ugyanazt mindhárom helyen érvényesíteni. Mégis ha beállítok valamit, akkor bár OK, megy, csak mikor újraindítom a laptopot, vagy teljes kikapcsolt állapotból, miután bebootol minden visszaírja a régi előző beállításomat. Na most bonyolult, mert ha X programot hamarabb indítom el bekapcsolás után a menüjéhez hozzáférve és nem arra várok hogy esetleg más sorrendben később olvassa be a Win valahová a jelenlétét, vagyis megnyitom akkor feláll az általam várt órajel...UV páros stb...
Szerintem a Windows-al próbálnak beleszólni a folyamatokba úgy hogy ne úgy működjön minden mint régen volt. Most lehetne mondani, megszűnt a támogatás...örüljek hogy a ventilátor funkció, csúszkák hibátlanul mennek, de már komolyan ki kell okoskodni mit hogyan csináljak hogy a programjaimmal hosszútávon elérjem amit akarok.
Mintha a gyári szoftverem egyre inkább csak dísz lenne a helyén. Közben az XTU szoftver erősebb befolyással él, mert ha pl órajelet, UV szintet akarok állítani, akkor előbb ott kell megtennem, elmentenem és csak aztán fogadja el a gyári szoftver az ottani módosítást. Vagyis egyszerre meg kell nyitnom mindkettőt. Közben meg amit a bios-ban beállítottam arra szarik legtöbbször. Csak sokadik újraindításnál próbálkozik azzal. A laptopra installált szoftveres környezet erősebben dominál. De az is lehet(próbálom megfigyelni) hogy bizonyos beállítás kombinációkat a bios felülír és nem hagyja érvényesíteni valami biztonsági szál révén. Passz. Nyomkodni kell és megfigyelni mit nem szeret.Kieg: Ja azt kihagytam. Ha nem egyeznek a beállítások és gáz van, mert elmászott valami akkor az XTU lefagy, nem tud bejönni. Gondolom mert ott más van és elmentettem. Azt boot után nem próbálom meg gyorsan elindítani, csak mikor már mindent beolvasott a Windows.
Kezd őrültek háza lenni.
-
tasiadam
veterán
Szanalmas azaz eljaras is, hogy a biosba nem nyulhatsz bele. Miert ne lehetne jobom alulfeszelni CPU-t, foleg laptopban? Annyora felri az intel a kazanjat, vagy az acer/lenovo a csoda gamer gepeiket? Meg amit te is mondtal a CPU-rol, hogy halal folosleges az i9, azt en sem ertem. Inkabb egy 6p4e felalassal kene egy 4070 v 4080-as laptop, de akkor boostoljon gond nelkul 5ghz-ra ha akar, es le legyen 100c az elso masodpercben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest