- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
Ha sokat multizol akkor a legfontosabb hogy jó válaszidejű legyen a panel és lehetőleg 120 vagy 144Hz,de hogy 300$-os ársávban van-e megfelelő azt a monitoros topikban jobban fogják szerintem tudni.Méretet sem írtál mekkora kellene,de 22-24 col fölé nem tudsz menni szerintem annyi pénzből ha a minőség is lényeg.
-
Fücsök007
őstag
Az Origin noti egy átnevezett Clevo gép, csak ők gyártanak asztali procis noteszgépeket. A VGA bővíthetőséget nehéz megmondani, mert hiába MXM3B-s a mostani Pascal széria, a Clevo változatok nem rakhatók pl. MSI gépekbe, és fordítva. E két gyártón kívűl az összes VGA alaplapra forrasztott, ami kerülendő. Elvileg csak AMD oldalon lesz lehetőség a bővíthetőségre, de ehhez kellene egy normális kártya is (Egyébként a procik is forrasztottak, kivéve ugye az asztali procis Clevo notikat.) Szóval én a Clevo alapú gépeket ajánlanám, FHD 17 hüvelykes G-sync kijelzővel mert 1: ehhez tényleg elég lesz évekig a GTX 1070, 2: 4K-hoz már ma sem elég mindenütt a kártya ha mindent maximumra állítasz, 3: a 4K-s kijelző jóval drágább is, annyit nem ér szerintem.
-
-
Fücsök007
őstag
Ha nem számít a súly, akkor én egy asztali procis Clevo notit vennék a helyedben. Van belőle 15,6 és 17,3 hüvelykes változat is. Brutál erős hűtése van, és cserélhető MXM3B foglalat is van benne a VGA bővíthetősége miatt. Egyelőre "csak" GTX 980M van a jelenlegi változatokban, de szerintem idén már kijön a frissített verzió Kaby lake procival, és Pascal kártyával. Az Asus G752VS noti lesz az első Pascal GPU-s noti a piacon egyébként, egy hónap múlva lehet megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest