- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
válasz
I'mNotOkay #113600 üzenetére
W11-et nem használok, és ha rajtam múlik sose fogok. Elég nagy határ szar a W10 is. Tehát nem azzal van a gond
#113603 Öcsielvtárs
Ó, vigyázz ezzel, mert ha rányomsz hogy "expand all", akkor megmutatja a többi drivert is, és ott már ott a Mediatek is
Az a gond, hogy az Asus (is) attól függően hogy melyik piacra gyártja a laptopot, attól függően változhat a belső kiépítés (kijelző, keyboard, touchpad, stb és bizony a wifi kártya is). -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Én úgy látom Realtek van benne...
-
Zoli1222
addikt
válasz
Nem jó vele. És nem is tiltottam le, mert én nem is találtam ilyen lehetőséget.
Ez megy vissza boltba! -
Chiller
őstag
válasz
I'mNotOkay #113597 üzenetére
Nyugi, én meg a Mediatekkel szívok már 3 éve, amióta csak megvan a Strixem.Egy kutyaszar mindegyik. A bluetooth folyamatosan megszakad, meg 10m-t nem visz el, a wifi meg mint egy betárcsázós. Egy 17" laptopnál azt hinném van hova tenni megfelelő antennát. De egy kalap fos, minden szempontból. Pocsék áruk fóruma no.1.
Eddig csak intel chippel nem volt gondom laptopnál, sajnos
-
Skyhunter
őstag
válasz
I'mNotOkay #113584 üzenetére
Mostmár értem a stációt, köszönöm a infókat.
Dell-nél ki a garanciális képviselet hazánkban illetve van egyáltalán olyan, hogy hivatalos (kis) viszonteladó?
-
Skyhunter
őstag
válasz
I'mNotOkay #113579 üzenetére
Akkor ki az MSI hivatalos szervízpartnere jelenleg Magyarországon vagy az itt Mo-ba vásárolt gépekre. Elromlik egy csúcs Raider/Vector/Titan gép és nem tudják neked megjavítani/megjavítattni? Ezt úgysem hiszem el...
-
consono
nagyúr
válasz
I'mNotOkay #113575 üzenetére
Igen, a kölök is azt mondta, hogy igazán minimális volt az ismerősei szerint is az, ahol kellett az nvidia grafika/CUDA és az is már csak a képzés végén.
Az Apple az érdekes téma, mert lenne előnye (mondjuk ő is meg a haverjai is Windows-on élnek), de valamelyik szoftverrel van gond, ami nem megy Mac-en. Amit majd kb. 1 alkalommal hazsnálnak
Amúgy változott az egyetem hozzáállása, most már csak "less suitable" az Apple gép, a tavalyi listában még "not suitable" volt az M'-től fölfelé...
-
consono
nagyúr
válasz
I'mNotOkay #113569 üzenetére
Hollandia, TU Delft, Computer Science and Engineering. A matek pont az erőssége a kölöknek
De igen, nem ezzel kezdenek, de nem látom még én sem, hogy pontosan mikor hova érnek el...
Chiller: ez is egy lehetőség, de az ASUS garijától is fázom kicsit, főleg, hogy nem itthon lesz használva...
Mindegy, egyelőre csak gondolkodunk, valami olyan gép kellene, ami aksiól is elmegy pár órát, ha kell, de a teljesítménye is megvan, meg normális garancia van van rá egész Európában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest