- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
I'mNotOkay
friss újonc
válasz
Zoli1222 #113619 üzenetére
A BT fül nincs kinyitva, az kéne. Nem kell mindig lefényképezned, bőven jó a windowsos Snipping Tool. Mert a gyártót elvileg tudnánk akkor. Pl. nálam most ez van:
Esetleg a BIOS-ban nincs letilva a wifi ? Egy gyári beállításokra visszaállítást megérne a dolog. (BIOSban az utolsó fülnél szokott lenni, ezzel nem rontasz el semmit, visszaáll gyári beállításokra).Olyan fura, ha rossz lenne a kártya, a BT-t se látná..
Amit Bluesummers mond, az itt nem állja meg a helyét, rendes gyári driver csak az Intel és Killer wifikhez van, a többihez a notebook gyártók szokták biztosítani. Pl. az én Realtekemhez a gyártó oldalán egy többéves driver van, miközben a Windows Update katalógusba több frissítést is feltöltött a gyártó.
Neked innen kellene letölteteni Networking fülnél a Realtek Wireless LAN Drivert (V6001.15.155.1) vagy kibontás után a MediaTek WLAN Drivert (V3.00.01.1325). De előtte a BT segítségével tudnunk kéne, hogy ki a gyártó!A Mediatek wifit is simán fel kellene ismernie [link] , én ezért gyanakodok arra, hogy le lett tiltva, mert akkor eltűnik az eszközelőből.
-
válasz
Zoli1222 #113595 üzenetére
"Elég nagy szégyen, h kábelekkel kell vesződni!"
Miért ... hogy volt ez 20 évvel ezelőtt? Ennyire lusták ne legyünk már
Minden drivert manuálisan kellett feltenned. Most már lassan Windows kinyalja a seggünket az automatikus driver listával, és igen, lehet, hogy nem tették bele a 100+1. drivert, mert a laptopban újabb WiFi van, amit még nem ismer fel.Manuálisan menj fel a gyártó oldalára, és ott nézz pontosan a modellnek megfelelően WiFi drivert. Még Intel / AMD-től is függ, hogy milyen van benne, úgyhogy a lehető legpontosabban kell megnézni.
Sokszor volt nekem is, s én már előre elkészítettem a Legion Pro 5 / 7 / Slim / LOQ-okhoz a megfelel AMD/INTEL-es driver telepítőkészleteket.
-
válasz
Mennyi idős volt az a Windows image amit használtál?
Én jártam úgy egy 1 éve pendrive-on pihenő Windows telepítővel, hogy semmi sem akart rendesen működni, egzotikus hibákat produkált. Pendrive hosszú formázása és új image írás volt a megoldás. ("bit rot" amúgy a jelenség neve) -
echterion
nagyúr
válasz
Pedig lehet, hogy az lesz. Van most nekem egy Lenovo LOQ, annak pont ugyanez a nyűgje, a win nem ismerte fel alapból a wifi kártyát, kellett a kábel, hogy tudjak rakni rá drivert. Valami Mediatek MT7921 cucc van benne. Pár éve az Asus G14-emnél ugyanez volt a szitu. Néha előfordul az ilyen.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Zoli1222 #113590 üzenetére
Biztosan van benne wifi kártya, mert látom hogy van bluetoothod. A wifi és a bluetooth egy modulon van, ha nem lenne benne kártya, akkor egyik sem lenne. Persze attól hogy benne van, még lehet vele probléma.
Simán lehet driveres gond. Húzd újra, és ne manuálisan driverezd, hanem az Armoury Craten, vagy a MyAsuson keresztül. Ha van BIOS frissítés, ezek azt is lehúzzák.
Ha úgy se jó akkor cseréltesd ki, ha most kaptad meg, még bőven benne vagy a 14 napban. -
I'mNotOkay
friss újonc
válasz
Zoli1222 #113590 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy mindent észlel a gép, csak rossz a driver.
Nem lehet, hogy Mediatek Wifi drivert töltöttél le, miközben Realtek van benne ? Vagy pont fordítva ? Ezt a típust MT7921LEN és RTL8852BE kártyákkal is szerelik. [link]
Nem minden Wifi kártyát ismer fel a Windows.
Lehet bugos BIOS, ez minden gyártónál előfordul, szerintem ezt is lehet frissíteni. (2025 januári a legfrissebb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest