- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyi
aktív tag
válasz
#22680583 #111963 üzenetére
Aliexpress-ről rendeltem PTM7950-t, ugyanolyan jól vezeti a hőt, mint a gyári eredeti amit a Lenovo rakott a Legion Pro 7 laptopomon a GPU-ra. A hűtős trükk a fólia levételéhez amúgy tényleg ajánlott, plusz a precíziós csipesz is (a matricás módszer nekem nem vált be).
-
válasz
#22680583 #111963 üzenetére
PTM7950 -nek kell lennie... [link]
Lehet át lett rakva, mert bubis fóliába (boríték) érkezett.Thermal Grizzly Kryosheet-et használok (DTR laptopba) amúgy, de gondoltam kipróbálom ezt is.
Gyártási szám, lejárati dátum, stb..nincs semmi.Picit az túlárazott, igen!
Én is szoktam rendelgetni ezt-azt, van is elrakva, de ezt a Honeywell padot kipróbáltam volna...
Fagyasztóba? Jó az neki?
-
FőDudu
veterán
válasz
#22680583 #111872 üzenetére
Nincs verseny.
Nem jott ki olyan huzo nev, mint anno a CP2077 - a Stalker2 meg hasonlo ismeretlen jatekokat meg max retegek ismerik.Ezert nem is kellett olyan nagyot villantani - hiszen a regiek eleg jol mennek, nem kell a nyers ero amit csak az uj HW tudna megmutatni.
LLM-re mar mas a leanyzo fekvese - oda nem art a legujabb HW a leheto legtobb memoriaval. De ez meg megint nem a gaming szekcioba valo, mert gamer notikban nem lesz 128GB memoria 32Gigas GPU mellett. Valamelyik tecsos szokott LLM-et tesztelgetni - sok Almas basszal meg 4090-el is bohockodott eleget.
Szomoru, hogy ennek ellenere itt 2 millios kartya arakkal riogatnak. Szerintem valahol a fele korul lesznek majd.
-
válasz
#22680583 #111546 üzenetére
Meg az sem mindegy bolt vagy magán személytől jön. Átlagban túlnyomó részt mindig jól jártam, se papírmunka, eltekintve pár esetet hosszú évekre visszanézve. Erről nem is beszélve. A ráfizetett kiszabott áfa díj sem éri el a fent jelölt összeget mire bólintottam az elején. Bár ha nagyon kellett valami sosem érdekelt a végösszeg, csak azt mondom ez van, nem tudom jobban megoldani. Szerencsés ha már fizetett összeg tartalmazza a levonandó adót, mondjuk itt igaz ilyen most nincs, csak posta és talán ajándék kupon.
Aztán jön ez a vámháború amiről beszélnek, vége lesz a jó világnak mindenhol. -
válasz
#22680583 #111538 üzenetére
Ne tudd meg hány ilyen vásárlásom volt eddig onnan. Pont Ilyenre nem emlékszem, mivel semmi sem stimmel az adatok szerint. Látom mi van ott meg ott amit nem linkeltem most ide, azért nem értem, sem kommunikáció nem volt ezzel kapcsolatban.
Tudod mikor Kínából 200 ezerért vettem mxm videokártyát és az eladóval megbeszéltem hogy csak 20 ezer legyen feltüntetve(megkeresett), és az tényleg egyenesen Kínából jött......sokáig is tartott mire megkaptam. Ügye vámolás volt csak vám tarifa nincs most rajta, ami aztán lófasz, az áfa a lényeg mindig. Volt olyan is korábban nem is egyszer mikor még rám is csörgött a vámhivatal a nyomtatvány kitöltésére és beküldésére kötelezve(275 ezer volt ugyancsak mxm kártya egy az emlékeim szerint egy gtx 1070 vga), és volt olyan is mikor 60 ezres alaplap szintén Kínából ingyen házhoz jött, csak postaköltség volt rajta amit Ali vásárláskor fizettem, meg még korábban jó pár elektronikai eszköz. Meg egy csomó minden.....
Az EU-ban nincs áfa meghatározott érték alatt (meg jó pár asztali vga kártya is volt pár éve, sőt.....hagyjuk) amit most fejből nem tudok, ezért is fontos nekünk, csak ha kívülről jön, akkor viszont jó számítani rá. Szóval innentől támogatom az EU elhagyását, semmi értelme bent maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest