- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Kenytelen leszek kibirni
A legegyszerubb az Amazon.com - ott intezik a szallitast, elore levonja az AFA-t is, csak megerkezik a csomag. Es van 2 ev gar.
Erdekes modon a bios buzeralashoz rendelt programozot ma meghozta a postas.
25-en rendeltem nemet Amazonrol... Szoval Eu-n belul menne a dolog - csak az UK a problemas most.Amugy 1-2 het alatt pont megjelenik az uj szeria, 3070 mar volt par darab.
Februar 15-re lehet elorendelni tobb oldalon. Akar meg is erheti varni ra, meg nem tesztelte senki. Razer szinte mindig 90w+ GPU-t hasznal, azaz nem a legkarcsubb 3060/3070 lesz benne. -
gago1975
őstag
Szia.
Nem, eltűnt. de ami érdekes, most úgy írja a többi Keyboard Language-t, hogy azért fizetni kell. Furi.
Több mint v. színű, sima 4K60Hz, tehát csak Premium HDMi csatoló felületű ( helytelenül mondva 2.0b).
Véleményem szerint csak a Clevo X170 / XMG ULTRA 17 DTR gépeknél lehet majd 4K120Hz ULTRA csatoló felület (2.1), de viszont 1.4-es a miniDP, ami 32,4 / 25.92 Gbit/s, tehát ha nem OLED TV-re küldöd ki a képet akkor még működik is a 4K120Hz.
Ezt olvasd el #56261+MaxxDamage Én nem tenném rá a nyakam, hogy megveszik az ULTRA szabványt a LLC (Limited Liability Company) & HDMI Founders-tól.
-
-
-
Azért jön ide mert laptopot akar venni, majd pont te fogod neki megmondani hogy rosszul gondolod, nem akarsz te olyat.
Minek vagy itt, se laptopod, se nem játszol, nem is érdekel a téma, csak élvezkedni jössz mindig.
"vagy ágyban szeretnél játszani?" És még cinikus is vagy. -
-
gago1975
őstag
Szia.
Szerintem én nem merném megvenni i5-el, bár csábító az ár. Egyébbként a Lenovo nem rossz gép maga, csak a szervízháttér miatt nem szeretik sokan.
Egyébbként semmivel se rosszabb mint a többi hason árkategóriás lapos.
Mire kell?
Kérd meg az eladót, hogy screenshot-on mutassa meg, hogy milyen kijelzőpanel van benne.
Ha 120Hz-es 250nit-es BOE CQ NV156FHM-NX1 akkor én hagynám, de majd más is ír rá valamit. -
gago1975
őstag
Hát, talán kb 200-250€-ból fel lehet újítani, kijelző+ház, de kérdés, mit kellene még cserélni
YALUZU NEW laptop case cover For MSI GE75 8RE 8RF MS-17E1 Palmrest COVER/Laptop Bottom Base Case Cover, 144HZ 17.3" FHD IPS LAPTOP LCD SCREEN CHIMEI N173HCE-G33 CMN175C non-touch vagy CHIMEI INNOLUX N173HCE G33 REV.C1 REPLACEMENT LCD SCREEN PART. -
Vidd csak el a fenti idézetet egy modinak, mert szerinted az tiszteletlen és olyat tartalmaz ami miatt engem innen ki kellene tiltani.....mint amit fentebb mondtál.
Most komolyan besírok.
Rajta tedd meg, hátha sikerül. Remélem a modi aztán elolvas itt minden egyes késdobálást.
Vedd már észre magad!
-
Nekem is Gamer laptopom van. Nem csak a 2020-as a gamer?
"A merevlemezzel semmi gond, de inkább legyen a gépben. Nálam van ssd-n és hdd-n is mindig. Igazán különbséget futtatásnál még nem vettem észre, még betöltésnél sem. (Csak legyes sok ram mellé."
Mit nem tudsz ezen értelmezni? Ezaz én véleményem. Ezzel nem kell egyetértened, viszont tanulhatnál némi tiszteletet mikor megszólalsz. -
Legközelebb off-ba teszed, és megtanulsz értelmesen hozzászólni ahoz amihez nekikezdtél. Pont hogy én tudtam bebizonyítani hogy van élet az ssd nélkül is. Ezért az írásodért, meg amiket művelsz simán ki lehetne téged tiltani. Csak a balhét nyomod mindig!
Nem tudom hány éves vagy, de hogy fogalmad sincs a témáról az kapásból lejön mindenkinek. HDD-ről nem megy a games? Esküszöm mindjárt szétröhögöm magam.
Van egyáltalán laptopod? Kétlem.Ha annyira csóró vagy hogy nincs pénzed ramokra, az ne legyen már a más baja?
-
törölt tag
Valóban nincs túl sok értelme a merevlemeznek. Én is gyorsan lecseréltem az 1 TB-os belső merevlemezt egy szintén ugyanilyen méretű SSD-re. Bőven észrevehető a különbség. Merevlemeznek külső adattárolóként van értelme, úgy van nekem egy 2 TB-os. Az online tárhelyeket én mondjuk nem igazán szeretem.
-
Neked se volt még itt soha építő jellegű hozzászólásod. Sokat senki sem veszítene ha nem néznél be többet.
Rinya?Ja talán volt mire. Bár mindenki tudja rajtad kívűl kire irányúlt, két esetben is, meg is kaptam érte a büntit. A gépem meg már jó ideje döglött, nem szerepel....ha visszajön valaha egy külső adapter okán lesz, ami lesz akit fog érdekelni abban biztos lehetsz. És csak úgy megjegyzem a gépem nem őskövület, mint sokan céloznak rá, van itt helye, nagyobb tejlesítménnyel bír mint a korábban rám köpködő személyeké kiknek a véleményéből picit sem kértem.
Hiba esetén egyébként sokan néznek be ide és kérnek tanácsot......vagy osztanak meg információt mint tette azt KH is legutóbb.Amúgy hogy legyen On is, már bánom hogy minden sz@rért mint amilyen egy pasztacsere volt korábban átszeltem a fél országot csak hogy találkozzak valakivel. A minimum szerintem ennek elsajátítása, nem beszélve olcsóbban is jövünk ki a végén belőle. Nálam maradt az MX4. A vaspaszta sem hozott sokkal jobb eredményt.
Na hála neked a mai nap lett megint egy hozzászólásom, pedig nem akartam.
-
-
simo9555
tag
Nyílván nem erre gondoltam.
Hanem hogy tudhat-e annyit mondjuk a vga mint egy RTX2060, mert semmilyen értelmes teszt nincs róla külföldi oldalakon sem. Notebookcheck nem is igazán jegyzi ezt a vga-t, pedig nem asztali teljesítményű mivel 120W TDP-re vissza van fogva. Az ára lényegtelen, nem az volt a kérdés.
-
fordjee
aktív tag
-
Gergello
addikt
Mit írjon oda, hogy használt ?
Van azért, egy másik oldala is.
Megrendelem netről magánszemélyként a 1,5 milliós Alienware-t a hétvégi lan partyra. Jót játszok vele 2 napig, utána elállok. Jogszerű. Etikus ?
Ki fogja benyelni, hogy az a gép utána 900-at ér, nem 1,49 milliót ?
Edigitálnak belefér a 30 milliárdos forgalmával. Persze a kiskereskedő is nyelje be ugyanúgy. -
-
-
Tufa_
aktív tag
Koszi a linkert, ekezet nelkul nem talaltam!
UK hasznalt piac, ijeszto emberek leginkabb, nekem legalabbis.. Itt PH-n legalabb latod jo esellyel hogy kivel uzletelsz, anno amikor a Lenovomat adtam el itt kint, jopar privit kaptam kulonfele tiniktol kessel pozolva facebookon... Tinik kessel itt Londonban nem trefa.
-
-
Kukipapa_rr
tag
Munkahelyemen valamilyen Thinkpad-et nyúzok, és kettős érzéseim vannak tőle a Dell-ekhez hasonlítva (azok is vannak).
Egyfelől próbálkozik minőségi lenni, a billentyűzete tényleg jó (a kiosztás furcsa az Y740-en, de főleg a 15”-ös verziónál), másfelől pl. dokkolóba nem akar precízen belemenni; látható driver gond van (csak külső monitoron megjelenő furcsaságok) -> általános driverek nem jók hozzá, a saját update szolgáltatása meg hol megy, hol nem (ma épp nem); a legújabb meg, hogy az event log szerint 3 hónap alatt négyszer volt power loss, mialatt bent aludt.
Más, ugyanilyen gép meg persze rendben van, így nem vagyok nyugodt, hogy ennyi pénzért szerencsejátékot kell játszani.
-
-
Azért a legtöbb "bazáros" elég szolgálatkész szokott lenni ebben. Főleg azok akik nem olyan nagyban nyomják, pedig pont azt hinné az ember, hogy annak van vesztenivalója, aki sokat bizniszel ezen a felületen, de ebben a qrvaországban minden másképpen működik, mint ahogy azt a logika diktálná....
-
Tegrinator
csendes tag
Gondolom ismered az "ártatlanság vélelme" kifejezést...
engem nem vert át, pozitív értékelései vannak(bár sok van egy embertől, ez is gyanús). Nem fogok bizonyíték nélkül jelentgetni, és nem véletlenül kértem tanácsot. De meggyőztetek, jobb ilyenbe nem belemenni.
Köszönöm! -
KFORboy
senior tag
Nagyon egyszerűen fogok válaszolni;
Kurvajó gépek a legion, főleg új szériás laposok.De a hazai garanciális háttér kurvaszar és ez jogosan visszahúzza a termék vásárlárlói populációját.
Még ha szükség se volna rá... De Gamer gép esetén elég valószínű, hogy valami ok folytán szükséged lesz szervízre.
Nekem is most lesz az Y530 még csak egy éves, de a fizikai jobb egér gomb kissé ki van kopva, a gyári HDD az első 17. napban adta meg magát.És bár ezek apróságok, mégis valószínű, hogy vért fogok izzadni, mire majd révbe ér az igényem...
Így is halasztom ahogy tudom, a vinyóról tudnak azóta meg hát SMART-ból kivonható, de amiket mostanában láttam TMX felől... Pfúbazzeg... :S -
Nem egyszerű, tanácstalan vagyok és 48 órát mondtak, hogy jó lenne választanom a 2 közül, mert "fogyóban" van a cucc
Lehet nem lesz új, mert kezd elegem lenni ezekből a laptopokból már (elhiheted) és jó nekem az is amit éppen koptatok otthon.
baro32: Köszönöm!
nchecken külön dicsérték a ventilátorát/érdekes/
-
Pocok256
veterán
Nem akarom ezt eladni lóti futi gépnek megtartom mert könnyű. (ritkán használom mostanság már céges gép van azt gyilkolom)
Több mint 1 éve van már meg a drága lassan 1 és fél éves ... alkalmi vétel volt azért vettem 500k ért jutottam anno hozzá ami igen jó ár volt.... Senki nem ajánlotta, vékony könnyű gépet kerestem igazából vagy ez vagy az aero vagy aorus volt még a pakliban, de azokat magyar honba rettentessen nehéz volt beszerezni... Nincs kifejezetten bajom vele azon kívül, hogy ha cpu -t hajtom megfőzi magát. (ledobja a turbot majdnem teljesen... nyilván ha megkenném folyékony fémmel / vagy használnám a turbo hűtést .... akkor jó lenne de na .. )Lényeg az, hogy nem tudom ezek a consumer gépek mennyire szeretik a 0/24 járatást.
-
1 943,00 £ (742 066,00 Ft) de szerintem GBP-be fizetem, Bank majd átváltja ahogy akarja...
RAM + SSD-k azok vannak itthon (VSK-ból maradtak) és 8700K-t még kell vennem, az olyan 80-90k plusz !
Ja meg még mindig várok a nagyker/kisker kártérítésre, pénz vissza fizetés befejezésére...
-
-
Ez nem olyan egyszerű, hogy 1-2 napon belül kiderült volna a "hiba".
Csalók topikban is ott a neve, nem volt adás-vételi így nem tudtunk tovább menni, semmit sem csinálni.
Gamekkal hirdette a laptopot, DvD lemezeket átadta, de mind fel volt használva (Steam, Origin, stb..) regelve lett, így kb. dísznek voltak jók.///Eredeti Gamek Dobozában összes tartozékkal kódokkal!
-Maffia 3 -6 DVD-össz tartozék-
-Battlefront 2 -7 DVD-össz tartozék-
-PREY -össz tartozék-
-Wolfenstein 2 -össz tartozék-///Autóban való "üzlet/tali" esetén sok mindenre nincs lehetőség, se komolyabb tesztre....én is hibáztam, beismerem és ezek után alaposabb leszek, ha valakitől bármi ilyet veszek (értékes dolgot, 1-300k+ értékűt)
-
Dhampir
félisten
Ezzel annyiban lehetne vitatkozni, hogy úgy tűnik a mérnöki tervezés sokszor az "olcsóság", újrahasznosítás irányába tart.
Itt van például a Magyarországon egyáltalán nem olcsó Dell Latitude széria, ahol a marketing tájékoztatásban ezt írják, idézem:
Fenntartható megoldások:
A Latitude 5000 sorozat laptopjai voltak az első készülékek, amelyekben hulladék szénszálas anyagokat használtunk, és amelyek akár 16,5%-ban újrahasznosított anyagokból készültek, ami több mint 2 millió fonttal csökkentette a szénszálas anyagok mennyiségét a szemétlerakókban.Egész olcsón kapják meg a felhasználók a hulladékot, olyan háromszázezertől félmillió fölé is bekúszik az ár.
-
Pocok256
veterán
Neki volt egy igénye mit akar én azzal nem törődök és hol érdeke,l hogy majd 1 év múlva mit akar, nem pszichológus vagyok és nem jós. Ha azt akarja amit leírt akkor ez van. Ha pedig 400k ért akar gépet venni akkor nem kapja meg amit akar. Ezzel legyen tisztába ennyi. Ha azt írja 400k ért legerősebbet akkor ajánlani fogunk neki egy olyat, Első körben tájékoztattam, hogy olyan gép nem létezik anyniért amit akar. Ez így korrekt.
Engem pedig nem érdekel a leprafészek Magyarország és az se, hoyg a szomszéd Gizi néni hogy csinálja a dolgait, azért mert valaki sok dolgot elkummog nem jelenti azt, hogy nekem is lehet, vagy hogy úgy kéne élnem. Magyarország egy rákos daganat Európa seggén, főleg az undorító vezető kétharmados f*sfészekkel a tetején.
-
Pocok256
veterán
Ha picit túl tervezel nem lesz legalább negatív szájíz mindent így kell megtervezni (csak mérnöki felfogás
)
(#38788) Metacska
Igen ez már egy élhető gép
Sőt konkrétan ezt még én is megvenném ennyiért így magyarba nem rossz. Bár paszta tuti kell neki új meg kis Uv, de szerintem ezzel a párossal kordában tudja tartani a hőfokokat. -
Eddig nem.
Bolt megszűnt, igy csak a gyártó felé lehet ilyen kérelem, de az a cserét (újra) is elutasította.(#37593) MR007RM Azért van baja, mert ma már másodszor nem érzékelte az aksit, mind2x gépet kikapcsoltam, laposból az adaptert le/fel csatlakoztatva lett jó. Most a gép reggelig menni fog és szerintem reggelre újra nem fogja érzékelni, hogy van benne aksi.
-
Gép kikapcs, kábel laposról lehúz/újra csatlakoztatva majd bekapcs, rendszer betölt és minden ok... érdekes dolog ez is!
(#37579) echterion
-0.090v -el ez lenne az eredmény [link]
Még lehet majd a -0.100v amit megpróbálok (talán minden OK lesz Apply után és talán Prime+FurMark is megy majd)Közben töltőm a dokukat is (hibák, képek, stb..) és nyomtatom is, mert azért csak fel kéne küldeni FD-nek és csere újra vagy kp. vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged