- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
maximilian4 #21163 üzenetére
azt az infót kaptam pluszba, hogy valami plusz csavar kell az m.2. ssd rögzítésére...ez nálad a gépben megtalálható volt?
-
Ubul86
őstag
válasz
maximilian4 #21163 üzenetére
az oké, hanem hogy 2280 való -e bele m.2-ből. Sima ssd-m van nekem is, de 120as , 1 terrás vinyót nem akarom azzal kicserélni, nem hiszem hogy megéri
akkor már inkább egy m.2-es 250-es, meg mellette az egy terrás vinyó.
Csak a fent bemásoltat akarom megvenni, kaptam ajánlatot hogy mennyiért.meg azt hittem egy fajta m.2-es van
-
válasz
maximilian4 #21153 üzenetére
Ez Clevo, semmi több. Nincs átnevezve, hanem elnevezve mint MySN, XMG, ChilliGreen, Schenker, stb. Mellettem vannak a Hyperbookosok, alig pár km tőlem (Varsó). Szerviz korrekt, gari időn belül javítanak gyorsan.
Régebben XNOTE, most HYPERBOOK. Lehet fordítanom kellene nekik weboldalt, azt minden eladás után 1%-ot kérni =] -
x_o_n
veterán
válasz
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Árukhoz képest azért annyira nem dobtam hátast. ha G-Sync képes lenne a panel, akkor lenne igazán nagy előnyük.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #21044 üzenetére
Igen, de eddig 360-365 ezer jó magyar forintocskáért volt hírdetve a linkelt laptop, ez még bele fért volna.
A 400-as laptophoz meg már a vesém is kelleni fog(ja, nem sikerült linkelnem, majd legközelebb
)
(#21046) Muerte75
Köszönöm, elolvasom őket -
kirjak
aktív tag
válasz
maximilian4 #21025 üzenetére
Te kezdted el újra mert nincs jobb dolgod....
Angel2014: pontosan az lesz amit írtál. Már folyamatban van 2 embernek.
Volt amelyikőjük még Killhates-t is kioktatta privátban hogy ki a g.ci vagy te.
Ilyen világot élünk
-
Angel2014
addikt
válasz
maximilian4 #21027 üzenetére
Nem Csepeli vagy ? Olyan ismerős vagy valahonnan..
DamianB : Állok elébe.
-
kirjak
aktív tag
válasz
maximilian4 #21020 üzenetére
Akkor ne is tedd mert a gondolatmenetére írtam azt amit.
A hülye autós hasonlatok után itt a fórumon az a kép zavar leginkább és az hogy nem vagyok angyal ???!
A többire már nem vagyok hajlandó válaszolni bocs.
Még mindig itt tartunk Maximilian ? Ez az ami tényleg vicces.
Ha már visszaolvasol azt is olvasd vissza hogy részemről lezártam veled azt a részt. Erre te most újra jössz itt ilyen marhaságokkal de te nem akarod szítani a fantasztikus hangulatot ugye ?
Szerencse hogy csak idő kérdése és mindenki oda kerül ahová való.
-
Angel2014
addikt
válasz
maximilian4 #20991 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
maximilian4 #20989 üzenetére
Ne csak a Vga megjelenését nézd hanem a gépét is.
G752VM mikor jelent meg? Amikor megjelent volt már 7.genes proci?
-
Angel2014
addikt
válasz
maximilian4 #20987 üzenetére
Az viszi el a hőfokot...ha nekem 6. genes lenne benne a 1060 al simán jó lenne a hőfokom.
Nem véletlen adja ki így az asus...simán bele tehette volna a 7. genet is..a 1060 mellé.
-
cobalt66
újonc
válasz
maximilian4 #20966 üzenetére
SpeedFan szerint 100-kon pörögnek a ventik. Minden program ezeket a hőfokokat jelzi ki. (speedfan, notebookfancontrol, HWiNFO64,) Futtatom az Aida-t, ez is folyamatos túlmelegedésre figyelmeztet. Mindjárt jönnek képek.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
maximilian4 #20960 üzenetére
Akkor lehet beprobalok egy refurb peldanyt. G752VM-bol 6700hq+GTX 1060+fullhd G-Sync kijelzos modellek refurb peldanybol mar mozognak 350-370k korul ami eleg jo ar egy 17" G-Sync-es laptopert szerintem.
Refurb peldanyt akkor ember ellenoriz visszacsomagolas elott...bizom benne hogy Asus-nal nem csomagolnak vissza hibas vagy serult peldanyt es hatha sikerul mar kifogni egy hibamenteset amit ellenorzott ember...bar neha meg ez se tuti mert lattam mar olyan laptop panelt amit elottem 2-en ellenorztek es azt mondtak hibatlan, megis a kijelzo kozepen vilagitott a beragadt pixel.Tablet.hu-n van 350k-ert, az Ipon-on pedig 370k-ert ugyanaz a model.
Tablet.hu azt mondta hogy a beszallitojuk informacioja alapjan a naluk levo peldany tobb helyen hajszalkarcos.
Ipon pedig azt mondta hogy maga a gyarto csomagolja ujra es nem szokott gond lenni veluk.
Tehat eleg zsakbamacskanak tunik.
Majd meglatjuk, mert eleg csabito az ar, hisz ilyen tudasu G-Sync-es gepet kozel sem lehet kapni ennyiert (max trottyolo regi szerias GL gepet) 1 eves gyartoi garival.Porrol meg annyit hogy nem egy Asus laptopot (a draga csucs kategoriabol es az olcsobol is) lattam amit en bontottam ki eloszor megis tele volt a kijelzo kavaja korul ragados, nehezen takarithato porral.
-
onadii
csendes tag
válasz
maximilian4 #20946 üzenetére
Ahogy néztem ugyanúgy 4 mag 8 szál mindkét proci, az a 0,3 ghz-be meg nem halok bele, főleg, hogy ezáltal lényegesen kevesebbet fogyaszt és lényegesen kevesebb hőt termel. Ezért van ebben a gépben 1060 max-q, az is elvileg a jobb hűtés miatt.
Benchmark teszteknél 99%-os gpu használat mellett azt hiszem ilyen 60-70 fokos cpu-t és gpu-t láttam.
Plusz elvileg ezekben samsung 960 oem ssd van, ami szintén gyors valszeg, egy 1 terrás hdd bővítést fogok bele kérni, de ennyi. Ja meg a 4 év garancia is szimpi.
-
onadii
csendes tag
válasz
maximilian4 #20944 üzenetére
Na átnéztem alaposan a dolgokat. Mivel az acer helios 300 és az asus gl702/gl502 is hajlamos rendesen melegedni, így az alábbi gépre esett a választásom:
https://www.laptopszalon.hu/dell/dell-inspiron-7577-7577fi5ub1-laptop_31400-adatlapTesztek stb alapján ez tűnik hűtés szempontjából a legjobbnak.
-
onadii
csendes tag
válasz
maximilian4 #20932 üzenetére
Esetleg Dell 7577 i5 7300hq-val?
-
onadii
csendes tag
válasz
maximilian4 #20929 üzenetére
Ezesetben milyen gépet javasolsz?
-
onadii
csendes tag
válasz
maximilian4 #20927 üzenetére
Mindenképp itthon akarom venni, számlásan. Nézem ezt az oldalt folyamatosan, az adatok hitelessége kérdéses, valamint hogy mi számít jónak.
-
válasz
maximilian4 #20910 üzenetére
Ismerős körben (vagy akár fórumon) meg kéne kérdezni kinek van ilyenje és h eresszenek rá egy stressz tesztet ahol a GPU és a CPU is terhelve van tisztességesen, aztán menjen mellette a hwinfo vagy akár az Intel XTU, ahol egyértelműen írja h TDP throttling YES/NO.
@echterion: Nem, ez gearbest.
Ja meg járt a laptophoz Win 10 Home és egy öröklicenszes Office 2016. Mindez 220 ezer forintért.
-
válasz
maximilian4 #20902 üzenetére
Nekem nemrég jött meg Kínából az i5-8250U, MX150, 8 GB RAM, 256 GB SSD-s (Samsung PM961) notebookom és bár XTU-val minden további nélkül kitolható a stock TDP (15 helyett mondjuk 40), de stockon full load alatt nem egészen 10 másodperc alatt TDP throttlingol és a 3.4 GHz-es turbo boost helyett csak 2.4 GHz-en ketyeg. Ez nem tudom, h konkrétan ennek a laptopnak a sara vagy úgy általánosságban az U-s procinak.
40W-os TDP-n korlátlan ideig tudja tartani a turbo boost frekit, ám ez +20°C-ot jelent kb a processzornak és kb 10-et a dGPU-nak. 15W mellett 53 fokos GPU és 60 fokos CPU volt 10 perc furmark GPU és CPU stressz teszt alatt.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
maximilian4 #20903 üzenetére
Notebookcheck szerint még ennél is trükkösebb a helyzet, 4GB memóra van eleve az alaplapra forrasztva, valamint rendelkezik a gép még egy üres DDR4 slot-al.
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #20902 üzenetére
Viszont csak egy ram férőhely van benne. Azaz ha 4 gigával veszed, akkor azt ki kell kukázni és egy 8 gigásat kell a helyére rakni. Na viszont ezt csak most vettem észre.
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #20898 üzenetére
Én inkább ajánlanám a media marktot,ilyen áron van az is,és tudsz venni +garit ha agyadra megy és a falhoz vágod akkor kapsz másikat
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
maximilian4 #20896 üzenetére
a515-bol eleg sok tipus van ahogy latom, mint mondtam egyaltalan nem ertek a laptopokhoz tudnal linkelni egy pontos tipust, akar arukeresobol ? Koszonom
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
maximilian4 #20894 üzenetére
Hasadra teve egy egerpaddal, felparnazva a hatad, nem annyira vesz
De most itt nem a kenyelmemrol van szo, hanem a lehetseges gep apciokrol, hogy mit vegyek
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #20891 üzenetére
Nem vitás,hogy ugyanannyiért garival kell venni
MediaMarktban is ha jól emlékszem 180k környéke az acer 8.genec i5 +150mx-szel.
-
Medocsabi
addikt
válasz
maximilian4 #20888 üzenetére
Az mx150 ahoyg Én néztem pont pariban van a 950m-mel.
(#20889) Fiddlestick : lenovo y50-et felejtsd el,az egész széria kuka! Ideapad 700asom volt,én szerettem,ami benne van i5+950m kombó,azt simán lehűti!Az általad megadott összegből annál jobb még használtan sem igen fér bele.
szerk.bár ennyiért ha fetrengve szeretnél játszani akkor inkább konzol érné meg pc mellé ( de csak magamból indulok ki)
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
maximilian4 #20888 üzenetére
Mit ajanlasz akkor ?
esetleg innen aprorol ? csak privatba linkelj ha van 5 perced !
koszonom (vagy barki mas aki tudna segiteni!!)
-
Trea
újonc
válasz
maximilian4 #20875 üzenetére
Köszi
És mit gondolsz érdemes nagyobb tápot venni?
-
Trea
újonc
válasz
maximilian4 #20873 üzenetére
-
Trea
újonc
válasz
maximilian4 #20871 üzenetére
Nekem gtx 1060 6gb-os kártya van benne aida 64 1%-os elhasználódást ír az aksira. De hangsúlyozom, hogy a laptophűtőn 6 ventillátor van ami maxon szokott üzemelni és a Lenovo extrem hűtés is futni szokott, de mindezektől eltekintve nem gondolom normálisnak.
-
whitemetal33
tag
válasz
maximilian4 #20854 üzenetére
És-el valóban nem kezdünk mondatot, a deviszont viszont már nem számít nyelvtani hibának ugyanúgy ahogy a -ba, -be/-ban, -ben is már ugyanolyannak számít. Csak hogy legyen egy kis off mert abból sosem elég illetve művelődjön is itt mindenki.
Hát akkor mégis túl kell esnem rajta hamar. A biztonság kedvéért majd én is felhívom az acer szervízt hogy nem-e baj ha én pasztázom újra persze nem folyékony fémmel. (Ettől még mindig kiráz a hideg, milyen fém-ötvözet az? Nem túl szegény kémiatudásom szerint az egyetlen cseppfolyós fém a higany szval nem lehet "tiszta" fém.)
-
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4 #20830 üzenetére
Nyilván jobb hangzást produkál, de egyébként már az Y700 is elég szépen és erőteljesen szólalt meg a beépített 2 x 2 Watt + 3 Wattos hangszórócskák ellenére.
Például egy másik gép esetében, a Techkalauz Acer Predator Helios 300 tesztjében olvasható, hogy "a hangszórók elhelyezését sikerült olyan jól eltalálni, hogy amikor bekapcsolunk egy zenét vagy filmet, egészen döbbenetes térhatást produkálnak. Nem csak sztereót, hanem konkrét színpadot, mely nem ér véget a kijelző széleinél. Egészen meglepő volt hallgatni rajta a játékokat például".
-
NTonee
veterán
válasz
maximilian4 #20817 üzenetére
a pénz bármit, bármikor felülír
...mindent is felülír -
kirjak
aktív tag
válasz
maximilian4 #20808 üzenetére
Vettem egy év prémiumot , szeretném támogatni a prohardvert.
-
válasz
maximilian4 #20811 üzenetére
Ahogy írtam-nem komoly játékra.
-
válasz
A Zenbook Pro most is alkalmas játékra-na nem max és full,de ahhoz képest komoly vas!Még nem tudni,hogy lesz-e ilyen gép.8. genes igen,de lehet,hogy csak sima CPU+külön GPU verzió.
-
maximilian4
addikt
válasz
Ráadásul a gyártó által közzétett szintetikus teljesítményadatok semmiit nem jelentenek, ha a játékok nem lesznek megfelelően optimalizálva a hardverre. Ilyen terén az nvidia pedig ott szopatja őket és úgy ahol és ahogy akarja.
-
hszilard666
veterán
válasz
maximilian4 #20766 üzenetére
A bitcoin az emberi befolyásolhatóság iskolapéldája. Azért ért annyit amennyit mert valaki azt mondta. Az érdekes benne egyébként hogy lenyomozhatatlan a tranzakciós térkép, avagy a feketepiacon pokolian kedvelik/kedvelték. Bűntetlenül vehettél fegyvert, szerveket, embereket. De most nagyon beszakadni látszik. Anno 2011 ben az egyik haverom felajánlotta hogy behúz engem is, én hülye nemet mondtam. Pedig a csávó ma már a 2. házát veszi... Mindegy így akarta a sors.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20766 üzenetére
Szerencséra van alibim, hogy miért nem értem a kriptolóvék működését. Asztalosként ezt nekem mindenki elnézi. Egyszerűen nem értem, mi tartja életben, de leginkább azt nem értem, mi szükség rá a piacon. Azt írják, hogy maga a piac tartja életben. Hát, lehet, hogy nem tartja életben.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20764 üzenetére
Ezentúl bitcoinnal kell fizetni érte.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20759 üzenetére
És az is használt volt...
-
Dhampir
félisten
válasz
maximilian4 #20759 üzenetére
Használtan talán nem annyiért kellett volna adniuk.
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #20726 üzenetére
Bőven van lenovo z500 as notim volt épp az, higy enyémbe volt bill világítás mert németből vettem míg Magyar disztro ilyet soha nem kaphatott hivatalosan.
-
Foszlock00
csendes tag
válasz
maximilian4 #20718 üzenetére
Ez fura ez az eltérő modell dolog. Youtube tesztekben a Dell 7577-nek mindig piros a billentyűzet világítása, de amiket itthon láttam kiállítva azok fehérek voltak. Ez valami régiós dolog? Nekem egyébként jobban tetszik a fehér.
-
válasz
maximilian4 #20720 üzenetére
Ok köszi közben eszemben jutott hogy zephyrus nal olvastam kommentben szidták hogy milyen gyenge lett így 1080 és trotyolni fog.
-
steelsec
aktív tag
válasz
maximilian4 #20720 üzenetére
Vajon egy max-q-t feltudsz huzni a sima teljesitmenyere?
-
válasz
maximilian4 #20718 üzenetére
Igen ezeket én is láttam de ha jól tudom és itt is beszéltetek a maxq gpuk gyengébbek és rosszabb a hűtésük a vékony házakban .
-
kirjak
aktív tag
válasz
maximilian4 #20670 üzenetére
Én tudom miért. Mert asztalos ! Az asztalosok egyik közkedvelt márkája a Festoo, Makita stb. mellett a METABO! Melynek szlogenje:
Igazam van vagy igazam van ?
Csak nehogy a spirálkésés gyalugép késbeállításáról kérdezzétek mert azt már tuti elfelejtette....
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20696 üzenetére
És ezesetben (akár ha egy pillanatra is alámegy az egyik mag), gondolom az aida jelzi a grafikonon, a hwinfo meg no helyett yes-t ír, igaz? Tehát tudják a tesztprogramok, hogy mi az alap órajele a processzornak és a vga-nak.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #20670 üzenetére
aztán hamarosan az lenne: work dont pay
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20661 üzenetére
Valami cikkben olvastam. Talán a fogyasztását optimalizálják bányászatra, és mivel ezeknél a vájároknál marhanagy a verseny, aki nem vált, lemarad, és baszhatja. Bár, ha értenék hozzá, én is ezt csinálnám.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #20659 üzenetére
Ha kijön a Volta,lentebb fognak esni az árak remélem,most 180-200k körül mocorog az mxm 1070.
Az asztali vga árak majd akkor zuhannak le,ha nem a vga fogja bányászni a coint,állítólag hamarosan úgy lesz (évek kérdése).
Múltkor olvastam itt a ph-n hogy itteni illető 42db 1080Ti-vel hajtja a ménestnem csoda hogy elszabadultak az árak,(meg az indulatok is
) ha már kis hazánkban is ilyen mértékben tolják.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #20657 üzenetére
Megéri,majd fél év múlva ha beesik 150k körülire az ára.Ezek még 5-6 éves korukban is gépek,van bennük anyag,a hűtésük messze a legjobb,egyedül a g-sync fájó pont,de nem adnám oda egyetlen egy új 400k-s gépért sem.
-
Angel2014
addikt
válasz
maximilian4 #20641 üzenetére
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20605 üzenetére
Ja, és igen, el tudom képzelni ,hogy egy laptop hűtése úgy van kitalálva "jól", hogy hűtőpaddal alá lehet menni, és jó eredményeket elérni. De akkor minimum elvárnám, hogy ezt a terméklapon is leírják, sőt, ajánljanak hozzá egy hűtőpadot, sőt, adjanak hozzá egyet.
Ahol segít egy hűtőpad, az a hűtőrendszer szar, ahhoz képest, amilyen lehetne.
---
De jó példa arra, hogy mennyire bonyolult ez a 7577. Nálam tökéletes volt a hűtése. Merthogy i5 7300HQ volt. De egy youtube-os video szerint az i7 7700HQ-val 90 fokokat produkált. Tehát lehet egy hűtés jó, de ha egy melegedős processzorral van szerelve kaki pasztával, akkor hiába. Ott már az a kérdés, hogy trottyol, vagy sem. Mindenképp meleg és mindenképp visít. Én a 7700K-t hiába akarnám hűteni (pedig a harmadik hűtőt fogom most beszerezni), nem lesz óriási változás. Delid nélkül semmiképp. Pedig a hűtés kitűnő. És mégjobb lesz. Pár Celsiust fogok nyerni.
Persze ezek csak én véleményeim, és nincs mögötte komoly tapasztalat.
-
válasz
Sztem ez nem fekete és fehér valahol működik valahol nem anno kicsit húztam a gépet nézegettem a hőfokokat ilyen ventilátoros hűtőpadon direkt azért vettem kb 2 fok csökkenés volt ha volt alatta ventilátor .
-
törölt tag
válasz
Gondolom úgy szeretted volna megfogalmazni, hogy ennél a AW 13R3 típusnál 20 fokos hőmérsékletcsökkenést jelent egy hűtőpad. És ezzel megdöntötted azt a feltételezésem, miszerint a jól kitalált hűtésű laptopokon nem segít egy hűtőpad.
Én meg ne kérdezzek vissza, hogy a AW 13R3 hűtőpad nélkül, és ahhoz képest +20 fokkal mekkora hőmérsékletű? És ezzel együtt akkor jól kitalált hűtésű laptop, vagy sem. Mert ha nem, akkor mégsem döntöttél meg semmit.
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #20583 üzenetére
Hát igen, sokan vagyunk így, a külső fontos. Ezt próbálják a marketingesek meg a design-erek folyton kihasználni, ezért születnek ilyen csecse gépek, fos hűtéssel.
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #20565 üzenetére
Én gépem ilyen téren extrém azért nem releváns.
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #20558 üzenetére
Nem feltételen releváns, de ezt.
-
válasz
maximilian4 #20534 üzenetére
Jaaa
Belegondolva amúgy tényleg hülyeség.. XD
-
válasz
maximilian4 #20532 üzenetére
Nem igazán értelek hogy miért mondod!
-
D@niel
addikt
válasz
maximilian4 #20514 üzenetére
ez jó, amúgy a cod4 remastered hd-ban fut, sok minden high beállitások alatt, v-sync on, 60fps végig
v-sync ugye az, hogy konstans maradjon az fps? -
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #20509 üzenetére
Nem lesz az erősebb sem az 1050Ti-nél,pláne nem a 980M-nél.A 980M/1060 között az 1060 max-q van.
A noticsekk is monnyon le nyugodtan...hogy lenne erősebb az 1050Ti-nél mikor alacsonyabbak a boost órajelek,meg a TDP-ből is le van faragva. -
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #20469 üzenetére
Igen jár a koki mert tényleg ennyit futott férfiasan bevallom csak a grafikont néztem meddig emelkedik a hőmérséklet, mikor láttam higy kb 1 és fél perce stagnál nem láttam értelmét tovább nyüstölni 13 as kaszni ennyi idő alatt is átmelegszik talán még 1-2 fokot melegedett volna. Btw igen ez az eredmény nem jó hanem csak a minimális elégséges nálam mindenesetre ilyen eredménnyel bukna egy gép, de ha hozzávesszem hogy 13 as akkor kompromisszummal elmegy.
Láttam én már "konzumer" géptől jobb eredményeket
Ez igaz néha találni gyöngyszemeket.Pasztának sima grizzly volt semmi egyedit nem csináltunk vele vagyis a mester csak egy korrekt újrapasztázás volt. Ha időmilliomosok lennénk akkor ez se lenne jó mert azért 10 fok diffi magonkent az sok max 5 fok lenne a normális. Sanszos kisebb diffivel alacsonyabb hőmérsékletet is kapnék. Újrapasztázás kb 1 óra volt mindennel együtt.
-
válasz
maximilian4 #20450 üzenetére
A videó ígéretes-ha a megspórolt helyet komolyabb hűtéssel töltik ki,lehet jövője.
-
kirjak
aktív tag
válasz
maximilian4 #20438 üzenetére
Mondjuk ezzel már tényleg nem tudok versenyezni .
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #20419 üzenetére
Nincs rá külön progi, ha ott nem lehet állítani, ahol Muerte írta, akkor ennyi, nem állítható. Nekem nincs ott ilyen opció.
(#20406) Angel2014: Korábban lett szólva (nem általam), hogy a béefegyes témákból elég sok van már, ezért is írtam.
Komolyan rákerestél, mióta vagyok itt és ilyennel érvelsz...tényleg, mi mellett is? -
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #20419 üzenetére
-
height
aktív tag
válasz
maximilian4 #20387 üzenetére
Egy linket tudsz róla dobni melyik modell lehet ez ?
-
NTonee
veterán
válasz
maximilian4 #20367 üzenetére
Az előző gen 752 980m-el az tiszta sor. Én úgy gondolkodom, hogy árban elindulva a gl553-tól felfelé az első, amin már esetleg elgondolkodnék az a dell. Már ha csak a hűtési megoldást nézem, nekem azonnal megérné. Oké, billzet fos, kijelző sem egy csoda, de valahol engedni kell. 290ért inkább ez, mint az 553. Az meg ne legyen kiindulópont, hogy valaki kapott egy már 6x szétszedett/összeszerelési hibás használt példányt. Nyilván nem mind olyan. Belülről persze ettől sem várok többet.
A lenovo nálam (persze ez lehet, hogy csak nálam kizáró ok) a tmx miatt totálisan bukta. -
Ianbond
csendes tag
válasz
maximilian4 #20373 üzenetére
Tudsz nekem ajanlani vmit akkor?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #20367 üzenetére
Jah hát én az árukat sem néztem a GL-eknek,de 400-at egyik sem ér meg valóban,annyiból sokkal jobb alternatívák elérhetőek.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20366 üzenetére
Fogalmad sincs (nem is lehet) hogy pontosan kit érdekelnek, vagy kit nem a BF1 és az azt futtató hardver összefüggései. És az én felfogásomban egyáltalán nem off. Még akkor sem, ha a góré esetleg így gondolja. Ezesetben persze alkalmazkodom, de még nem szólt. Lehet, hogy a gaming notebook és az azzal futtatható game esetleg kapcsolatban állnak tematikailag.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20332 üzenetére
Azokkal a hsz-ekkel nem értek egyet, akármennyire szakik írták. Általánosítók, és nem gyakorlati érvek. Nekem gyakorlati tapasztalataim vannak, és ezek alapján az i5 gyenge a BF1-hez. Számomra az i7 lett a megoldás.
Én ezzel lezártam ezt a témát.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4 #20332 üzenetére
Ennyi.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20327 üzenetére
Én neked nem akartam megmondani semmit. Főleg azt nem, hogy legyél-e elégedett az i5 processzoroddal meg a beállításaiddal.
Valamit mégiscsak szeretnék megmondani, úgy általában mindenkinek: Ne ajánlgassatok laptopot i5 processzorral olyanoknak, akik úgy jönnek ide, hogy Battlefield 1-gyel szeretnének játszani. Nem mindennapos eset, de még előfordulhat
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20280 üzenetére
Kivéve a BF1-et, oda jelenleg kell az i7.
-
Ianbond
csendes tag
válasz
maximilian4 #20284 üzenetére
miért azzal mi a baj?
-
Angel2014
addikt
válasz
maximilian4 #20271 üzenetére
Igazad van 341 volt
[link] De most levette az euronics..
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #20264 üzenetére
Nincs.
-
whitemetal33
tag
válasz
maximilian4 #20224 üzenetére
Elkönyvelem annak hogy az a játék egyszerűen nem használja ki a processzort. (Ami nem feltétlenül baj.)
Az fps nekem megvan simán a játszhatón. A hőfokok jók akkor elméletileg nem kéne aggódnom igaz?
Szerk.: A Cities Skylines-t meg akkor hagyom ha még Paks sem elég neki. -
válasz
maximilian4 #20193 üzenetére
Fogadjuk, hogy ő fotóbótolta össze, hogy irigykedjünk!
-
echterion
nagyúr
válasz
maximilian4 #20185 üzenetére
A góré túl...izé...elnéző ahhoz, hogy törölje.
-
smallmer
őstag
válasz
maximilian4 #20183 üzenetére
elnézést kérek
-
Muerte
Topikgazda
válasz
maximilian4 #20177 üzenetére
Egyértelmű hogy azonos pénzért csak a G szériát szabad megvenni
A GL csak akkor opció ha lényegesen olcsóbban adja ugyanazt a teljesítményt.
-
Zozzy94
tag
válasz
maximilian4 #20164 üzenetére
Persze egyértelmű hogy nekik könnyebb....
Amíg el nem kezdik belassítani a MacBook-okat is szoftveresen
-
kirjak
aktív tag
válasz
maximilian4 #20130 üzenetére
Ha ezt tudtam volna.... most már mindegy, vissza is értem pont. (húzós volt az 1300 km)
Legközelebb oda megyek, köszi az infót! -
törölt tag
válasz
maximilian4 #20087 üzenetére
En mashogy gondolom. Mert mashogy tapasztaltam. A rendelkezesre allo osszegbol az egyetlen esszeru valasztas uj vas eseten a G752. A PC-t azert emlitettem, hogy erzekeltessem, mennyire nincs opcio ennyiert.
Mellesleg en is ugy jottem ide, hogy laptopot fogok venni. Aztan nem igy lett.Nem a tema szamit, hanem az ember, es az informacio. A tema az emberert van es nem forditva.
-
Pocok256
veterán
válasz
maximilian4 #20081 üzenetére
Ez a sosem érdekelt a hangja nálam addig állt pont míg szembe nem jött vagy 5-6 fajta mechanikus na azokat még O ringgel is képtelen vagyok elviselni olyan ízléstelen hangosan kattognak...
-
válasz
maximilian4 #20005 üzenetére
Nincsen directX makkos alatt, tehát az ezen a szinten halva született elképzelés. OpenGL-re meg már csak a nagyon elszántak portolnak bármit is.
Szerelek elég sok MacBook-ot és iMac-et, és nagyon sok gépen van Windows is az OSX mellett (és általában azért is döglenek meg, mert rosszul telepítik fel a windows-t és az öli meg a hardvert)
-
válasz
maximilian4 #19990 üzenetére
A MBP teljesen másra való:
75%-ban a sznoboknak villantani
25%-ban dolgozni
Egyébként elképesztően profin összerakott gépek. Nem csodálom, hogy arany árban mérik őket!De egyébként lehet velük játszani is;
Win10 install
és egy tundebolt-os e-GPU
aztán mehet is a gyepa!Ha nem megy a GPU a vas belsejében, akkor a hűtése egészen kordában tudja tartani a 4860HQ-t.
De ha belendül a GT750 is mellé, akkor Windows alatt hamar előjönnek a gondok, a Makkos persze azt hazudja szemrebbenés nélkül, hogy minden rendben, de ha monitorozod akkor az a 86 fokos CPU ami szerinte oké, az már trottyol olyankor rendesen! -
kirjak
aktív tag
válasz
maximilian4 #19987 üzenetére
Ilyet ne vegyél soha! Iszonyú nehéz a versenytársaihoz képest(ha opc). A többi része nagyon rendben van nekem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maximilian4 #19962 üzenetére
Tényleg kíváncsi vagyok amúgy, mennyiért mennek el a 3-4 hónapos használt notik, könnyen lehet, hogy én is megkapnék akár 240 et is a Lenovomért, mert máig nemigen látni ennyiért 1050 TI vel felszerelt notit.
Ez esetben ugye csak 9k lenne a bukó rajta. Most amúgy én is elgondolkoztam, főleg ha még sokáig lesz akciós 340 ért az a bizonyos nemrég linkelt Y720.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest