Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #107252 üzenetére
Amúgy lehet hogy vannak új genes mxm kártyák csak nem tudunk róla mert azok a kínai belső piacon voltak/vannak elérhetőek. Régen hoztam ide listát, fotót és kártya típusokat volt ahol a chip ferdén állt a kártyán és nem AMD volt. Olyan kártyák amit másutt senki nem árult, sem láttam senkinél és egyszer csak eltűnt az egész oldal. Pl gtx 1070 kék szín alappal
150W130W tudású nem 115W meg 90W mint az köztudott volt Ebay területen. És stb....2060-sa is volt méreg drága, irreális áron ferdén felrakott chip-pel. Ha megtalálom belinkelem.Ezek szabvány mxm kártyák voltam, vagyis befér a régi msi laptopomba.
Pl ez egy gtx 1070 130W-os. Sehol senkinél nem láttam ezt használni. Én tudtam volna csak valahogy butítottan. A laptopom 130W -ig tudja magát értelmezni, felette kikapcsol, megdöglik a bios és ec páros miatt. Ja meg persze 180W tápja van. Felette tiltva van a használat hosszabb időtávlatban.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #107214 üzenetére
Tegnap volt az elso ejjel, hogy klimaval aludtunk.
Altalaban lemegy 22 fok korulire a hofok es eleg a nyitott ablak, most ejfelkor meg 26 volt odakint.Igy a lenti nagyobb klimat benyomtuk, a fenti 3 halo szobaban meg kinyitottuk az ajtokat, igy mindenkinek jo ejszakaja volt.
(minden szobaban van klima, de en peldaul nem szeretek ugy aludni, hogy jar a levego) (hiaba 20dBa a klima, a fujasa eszre vehetoen hut. Jobb a nyitott ablak vagy a lenti klimaval huteni az egesz hazat ejjel.)
Most is van meg vagy 32 fok - igy a klimak mennek. Ulve nem zavar
Jeggep megy, hutott italok is vannak - minden faxa...
(mondjuk a medenceben is 33 fokos mar a viz - de az jolesik ilyenkor)Fura leulni a Razer ele, mert jeghideg a fem felulete.
-
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #107201 üzenetére
Jahkérem, a hobbi az hobbi!
Hé, pszt..ATX3.0?!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #107175 üzenetére
Megnéztem másik X170-t és abba AX201-s van
Amcsiknál már 201-es van, a 200-as nem jó vagy mi? -
válasz
MaxxDamage #107119 üzenetére
Az első MSI laptopomnál volt egy színű bill. kéken talán mert quadro kivitel volt, később vettem hozzá színest. A clevonak azt bocsátom meg hogy a bill. világítás kuka az adott használat miatt.
Csupati: Egy idő után akármilyen színt használok kedvencnek megváltoztaom. Néha kell változtatás mert unalmassá válik.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #107121 üzenetére
Ha jól tudom a obsidian gyári számhoz van kötve.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #107119 üzenetére
Kövezzetek meg, de én a P751en mindent fehérre állítottam.
-
válasz
MaxxDamage #107114 üzenetére
Bocsika off, csak úgy jön nekem ide az rgb miatt.
Én most a 4.-dik rgb led csíkot szerelem be a régi lakókocsiba.
Nagyrészt mert az a 1 amit betettem, felragasztottam korábban egy adott helyre elromlott. Egyszer csak fehér színnel kezdett csak neki, elfelejtette a többi sok színt, a távirányító is kuka lett, csak adapter be-ki és ég fehéren. ((Hát igaz más adapterrel használtam)) Erre jött akkor nálam hogy jó rendben, veszek még mellé másik színeset oda meg máshová, kitapétázom az egész kócerájt. 2db 5m rgb csík ugyanolyan ezért egy távirányítóval kezelhető is.
Na kellenek azok a színek a csicsa, nekem mindig fontos volt. A clevo -nak megbocsátom ezt a hiányosságát máshol ebben nem engedek.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107114 üzenetére
Ha nem használom ez is kikapcsol. De ha filmezek akkor nem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MaxxDamage #107112 üzenetére
Nekem annyi is elég, hogy a mostani egy idő után kikapcsoljon, film nézés közben hasznos.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #107096 üzenetére
Köszi! Halk kicsi ITX konfig lett
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #107091 üzenetére
Én már 5600X el tolom
egy gipszkarton csavaros hütéssel
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #107063 üzenetére
Nekem M2 sata-n van a win, azis elég gyors, a fontos cuccok meg egy Adata Legend en vannak.
Mondjuk a Clevoba annyi hely van hogy egy kis venti is simán ráfér.... -
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #106920 üzenetére
Remélhetőleg fognak még ilyen remek laptopokat gyártani.
(#106916) Smithy87
Elképzelhető, hogy majd az AI streamelni fog minket, ahogyan virtuális valónk egy virtuális univerzumban a virtuális gaming notebook előtt ül, és virtuálisan online streamelve játszogat.
-
válasz
MaxxDamage #106801 üzenetére
Becsüld meg azt a 128GB ram-ot.
Te csinálod a legjobban.
Na egy tesztet is megcsináltam mi lesz alapon. A laptopom mint tudjátok jelenleg szünetmentes tápegységre van dugva. Letöltöttem hozzá egy programot és feltelepítettem. Mindent rádugtam, laptop, kijelző, külső vga. Lekapcsoltam az áramot és nézem mi történik az adott gyári beállítások mellett. Pár csipogás egy perc sem és a Windows leállítja magát mintha én állítottam volna le, kapcsoltam volna ki a gépet. Ez tetszik akkor is ha nem pont ezt szerettem volna látni. Maga a rendszer kb 15% feltöltés alatt áll alapon. Nem igazán tudom sem találtam hogyan lehetne az akkukat (2) teljesen feltölteni, na de mindegy. Az tetszik hogy automata módon kikapcsolja, leállítja a laptopomat ha úgy adódna nélkülem és nekem ennyi elég.
-
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #106786 üzenetére
Nekem L5Pro van, 3060-nal.
Rövid ideig volt nálam a G14 4060-as változata, illetve hasonló kiszerelésben, mint echetrion-nak, csak 6700S-sel, egy másik G14-es. Mindkettő gép "beszerzésre" volt csak, utána mentek tovább. A 4060-ast nagyon eltalálták, majdnem szerváltam magamnak is egyet, de egyéb okokból inkább M1 Air lett.Persze, mindig lesz jobb, ez nem is kérdés. Pláne ha az ember belegondol, hogy az elmúlt 4 évben mekkora fejlődésen ment keresztül ez a szegmens is.
-
peet05
aktív tag
válasz
MaxxDamage #106765 üzenetére
Nem a Clevo érdemeit firtattam, csak arra utaltam, hogy a teljesítmény/fogyasztás arány (is) olyan versenyhelyzetet teremtett, hogy most már nem kell kompromisszumot kötni egy napi cipelős dolgozós/játszós géppel, ami töltővel együtt legyen ~2kg.
Jah, gyengébbek kedvéért..
G14: 7940HS+RTX 4090 ~170W, játék közben, 14-es méreten(!), víz nélkül.
Arányaiban véve igen, kit érdekel, de közelebbről vizsgálva, pont a fent említett gép, ami mutatja, hogy hol tartunk most.
Napelemes rendszer nincs mindenkinél, így az nem mérvadó - de persze nem az a +500Ft fog földhözvágni a havi villanyszámlán. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #106765 üzenetére
Nem arról szól a történet, hogy jó-e a géped vagy sem. Jó géped van, ezt tudjuk. Hanem arról, hogy melyiket viddéd magaddal egy nyaralásra: a Clevo-dat a tápokkal vagy egy vékony 4060 / 4070-es gépet a maga kis hoki tápjával. Mondjuk távol-keleti repülőútra, ahol nem mindegy, hogy mekkora méretű és súlyú a gép és milyen akkuidővel bír. Én pl. nem vennék már más gépet a Zephyrus-on kívül, ha utazás is játszik. Kicsi, elég erős a gpu is, ha kellene erősebb külső gpu-val, ott az usb4 csatija, akkuidő meg 6-8 óra alapbeállításon. Szerintem ilyen egy noti, ami mindenre is jó.
-
Smithy87
senior tag
válasz
MaxxDamage #106759 üzenetére
De de ez is EGY megoldás.
Nem minősítettem csak be böfögtem ,csend kell? A telóban nincs venti, így nem lehet zaj. Hűvös gép kell? Tele ventikkel és hagy menjen a pincébe, ott hűvös van.
Amúgy ha nem kompetitiv fpst tolsz akkor egy LAN on streamelt cuccnál szinte észre sem veszed a késleltetést. És egy sa.sung valamivel még a 120hz oled élmény is meg van. -
Smithy87
senior tag
válasz
MaxxDamage #106757 üzenetére
Jászatok telefonról LAN-on a gépet meg dobjátok le a pinyóba egy tyúkbéllel. Az 0dB
-
Semin
őstag
válasz
MaxxDamage #106754 üzenetére
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #106754 üzenetére
Nekem is. A klimam olyan, es azt is hallom.
Lehet nem magunkbol kellene kiindulni.De meg mindig ketlem, hogy olyan sokat lehetne halkitani egy gamer laptopon sima ventis alulrol fujatassal.
Mindezt onnan tudom, hogy automatara tettem a Razert, raraktam a legtisztito tetejere, es nem ert kb semmit amikor meghajtottam. 1-2 fokot persze szamit, de nala 10-20 fokot kellene lejjebb menni, hogy a ventiket visszabb vehesse az ECU.
Annyit nem tud huteni, hogy a ventijet nagyon vissza tudja venni.
Majd rajon - vagy kot kompromisszumot es megkeresi a szweet spot-ot. Ami meg neki megfelel teljesitmenyben es hangban.
-
Semin
őstag
válasz
MaxxDamage #106728 üzenetére
A rács a kisfiam miatt kerül fel, szeret még nyúlkálni és hát pont odafér a keze ... Ha nem tenném fel tuti belenyúlna és ezt szeretném elkerülni.
Tudom, hogy a 14-es több levegőt mozgat, de két okból döntöttem a 12-esek mellett,
saját tapasztalat alapján :1. Bár több levegőt mozgat a 14-es a nyomása jóval kisebb:
Aio coolerek kapcsán találkoztam anno ezzel a problémával, és ha kis helyen kell átpréselni a levegőt, a nyomás többet számít a levegő mennyiségénél.
Anno ezzel sokat nyertem hőfokban ház, és Aio esetén is.2. A laptopom alja, és a szellőzők pozíciója inkább a 3x12-nek, mint a 2x14-es elrendezésnek kedvez, bár nem túl nagy az eltérés:
Meglátjuk beválik e az elméletem -
Semin
őstag
válasz
MaxxDamage #106720 üzenetére
Én már a modnál tartok… [kép]
Kíváncsi vagyok hogy fog teljesíteni ez az 5V-os rendszer. -
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #106667 üzenetére
ebayen még volt, végül ott megrendeltem, utolsót vittem onnét
-
válasz
MaxxDamage #106682 üzenetére
Meglesem! Köszi!!!
-
válasz
MaxxDamage #106677 üzenetére
Jah persze ez egyértelmű. De a Nitrora mindenhol azt írják elképesztő hangos az Anoniminc tesztje alapján is, de max majd silent módba játszok...
-
válasz
MaxxDamage #106673 üzenetére
Hát nem...
Ha más nem akkor egy Acer Nitro V15 lesz helyette...
Arról amit hallottam hogy elég hangos a hűtése. -
válasz
MaxxDamage #106670 üzenetére
Azt írták elállással mehet a dolog...
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106670 üzenetére
Ha nem, akkor egyértelműen "elállás"
Vagy tévedek!?
Ezt azért nem mondanám, de biztos kikérném a gyártó véleményét egy 0km-s laptopnál.
A 6 éves clevo aminek sérülés miatt kicsi zöld csík van benne annak sincs ekkora Bleeding-je , amit rendeltem az akkor Dell G15 be QHD kijelzőt az sem volt ilyen, pedig ott lett egy kicsit maszírozva. -
válasz
MaxxDamage #106667 üzenetére
Ezt nem nekem akartad sztem
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #106663 üzenetére
igen, arra emélkszem, mutattad, meg néztem a blogot
-
válasz
MaxxDamage #106664 üzenetére
Hát borzasztó szerintem is...
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #106660 üzenetére
gyanús igen, hogy az, csak mi van akkor helyette...u2 még van elérhető, de az kicsi (volt már az is)
-
válasz
MaxxDamage #106646 üzenetére
Ez egy elég nonszensz ajánlás. A céges laptopokra naponta többször csatlakozódik' HDMI - régen VGA - projektor vagy monitor (többnyire már bekapcsolt állapotban), több éven át "tesztelve", mégsincs semmi bajuk.
Ha egy jó kábel adott, nincs föld probléma, akkor szinte nulla az esélye bármilyen problémának
-
gyoriaa
kezdő
válasz
MaxxDamage #106642 üzenetére
Hdmi de amúgy tv-vel rendesen müködik a kijelzés maga a lapos kijelzőjének rosszalkodik...
-
válasz
MaxxDamage #106600 üzenetére
Itt nem is néztem. Az Alin meg nem találtam meg.
Majd kipróbálom én is.
Tényleg ez mindenütt ott van. -
válasz
MaxxDamage #106598 üzenetére
Linket tudsz adni vásárláshoz?
-
Semin
őstag
válasz
MaxxDamage #106587 üzenetére
Igen-igen ez a jövőbeni terv
-
Semin
őstag
válasz
MaxxDamage #106583 üzenetére
Én neki nem állok az tuti, Szakember kell ide tapasztalattal.
Mindent viszek majd ami kell, de olyan hozzáértőt fogok keresni, aki nem csak a komment szekcióban látott már szétszedve gépet. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #106580 üzenetére
Kimaradt a legfontosabb!
A leszorító erő.
Nálad is meglesz az? Ez itt a kérdés! -
Dhampir
félisten
válasz
MaxxDamage #106570 üzenetére
Az a helyes kis mélynyomó, olyasmit lenne jó más notebookokban is látni.
-
Semin
őstag
válasz
MaxxDamage #106570 üzenetére
Köszönöm, majd a művelet előtt alaposan tájékozódom a lapka méretekről.
Durva szereléseken vagy túlnem semmi
-
ForRedGlory
félisten
válasz
MaxxDamage #106553 üzenetére
Itt érdemes nézegetni, hogy milyen hosszú a játék valójában: [link]
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #106553 üzenetére
~53 giga
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #106547 üzenetére
ööö, hol láttad hogy 45 perc?
átlag 7 órát ír a google is a legtöbb helyen
Quick: 5-6 hours
Average: 6-8 hours
100% completionist: 8-12 hoursaz első rész is kb ennyi volt
-
válasz
Ezt ki mondta neked? Sok sok óra az és nem csak nálam volt. Nézd tovább ha nem akarod kipróbálni. Én ezeket a videókat kedv csinálás tekintetében használom, illetve ha elakadok meglesem a megoldást.
Eddig ilyen filmszerű megjelenítés és történet szerű alkotás még nem volt ezelőtt. Nagyon remélem hogy a jövőben több ilyen minőségi alkotás lesz a piacon. 2024-et írunk emeljék csak a grafikai szintet minél jobbra.
-
peet05
aktív tag
válasz
Van refund, kevesebb, mint 2 órányi használati idő esetén.
Bench-re használd a CP2077-et szerintem.
Shadow of the tomb raider-ben azt szokták csinálni, hogy 720p-ben mindent low-ra beállít, minden figyfasz kikapcs, és letolnak egy tesztet, így csak a nyers proci erőt nézik meg. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #106530 üzenetére
Néztem YT-n és 45 perc játék az egész.. rövid és drága játékélmény, 45 percért 50 EUR -t kifizetni... szerintem nem éri meg.
/aztán ez csak az én véleményem!
/
-
válasz
MaxxDamage #106526 üzenetére
Régen nem, de ma már számolom az fps -eket.
Többet számít mint hogy drága mxm kártya forralja most a vágyaimat. Mondjuk azért vannak érdekes dolgok.
A múltkor már sok napja végigtoltam a Senua’s Saga Hellblade II játékot. Nem csak tesztelgetni szoktam. Itt vannak kikódolva a pályarészek.
A lényeg már megint otthon vagyok, de kíváncsiságból tegnap feltelepítettem ezt az alkotást a régi MSI-mre vajon mi fog történni. 10 éves procival vajon elindul-e. És láss csodát minden rendben volt vele.
i7- 4940mx ....rtx 3080Ti Átlag 50+ fps itt az elején. Nem mentem nagyon bele. A proci nem izzad maxon. Szerintem egy erősebb vga társaságában többet is tudna hozni a vas.Ez meg a mostani gépem lenne....2K átlag 160 fps, de inkább több akár 200 is megvan.
Te nézted már? Nálad ez mennyit hoz?
Egyszerűen olvasgatva a topikot ezek a mai laptopok mindenféle erős korlátozás technikával felszerelve..... hát húzom a szájam. Nem tetszik az irány. Most komolyan ha valaki játszani akar egy jót egyáltalán nem kellene új laptopban se gondolkodnia. És hát úgy szerelik fel őket összehangoltan hardveresen és szoftveresen hogy ne lehessen jó szájíz utána. (G-Herpesz)
A másik clevomra vagy az MSI-mre hogy minőségben tudjam használni a belső képernyőt lehet fog készíteni nekem a mester egy venti fordulatszámláló kapcsoló valamit. -
válasz
MaxxDamage #106524 üzenetére
Ahogy nézzük. Én ennek pont a dupla pontszámát élvezem.
-
válasz
MaxxDamage #106498 üzenetére
Elég csak még egyszer valami úgy ami kivágja és tökön szúrom magam. Olyan ez mint a vízhűtés, jó ha van. Nem ez volt az első akarom a sorban, minden más meg van, most már ez is jöhetett. Nem sajnálom rá azt az 50-est amibe került.
Nem csak áram kimaradás, lehet itt túlterhelés a régi kiépítés miatt és akkor meg ki tudja mi történne már megint.
-
válasz
MaxxDamage #106456 üzenetére
Khm.... az X170 pont az a gép, amit a júzer is le tud brick-esíteni végleg egy rossz beállítással
Szóval óvatosan a BIOS-ban kotorászással
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106427 üzenetére
Az i7 már eleve 3000mhz es ramot kezel xmp nélkül, az i5 csak 2666mhz et.
Egymagos teljesítmény kB ugyanaz , tobbmagos viszont 30% különbség van köztük az i7 javára -
válasz
MaxxDamage #106424 üzenetére
Nekem meg egy meg nem érkezett árú van onnan. Valami filléres. Most mit mondjak egy a nagyon sok közül amivel gondom akadt. Ettől még szeretek onnan is vásárolni.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106425 üzenetére
10700k sztem bőven jó lehet 2080super mellé, és a levegős hűtés is jobban bírja mintha i9 menne bele.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #106321 üzenetére
Ez a vége a jelenlegi körülmények között.
Ha minden igaz, akkor érkezik a BIOS javítás (már dolgoznak rajta) és meg fogom kapni, akkor lesz G-Sync meg 165W (150 + 15W Boost) TDP is!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #106306 üzenetére
Na azért közel hozza (RTX 3080) a gyári teljesítményt kis OC hatására
A felbontás (4K TV-n) is jó lenne, ha nem kezdene el villogni a kép... -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106302 üzenetére
Én nem rakom fel a P750/770 hez való clevo centert mert elmegy a venti vezérlés tőle , random felnyomja a ventit miközben minden 40-45C idle ben.
Amióta le töröltem megszünt a hiba. -
válasz
MaxxDamage #106300 üzenetére
Ezt sose értettem mikor arról beszélünk hogy megy valami vagy nem. Az Obsidian nálam is megy csak nem mindegy hogyan. És abból is kettő van. Van 1 ami csak egy venti profil állító és azt lehet még ápgrédolni és van 1 mindenes ahol többek között órajelet, fogyasztást és egyebeket lehet állítani(amit korábban küldtél). Csak a teljesség miatt jegyzem meg. Ezek mind mennek az új clevon.....install és indul. A proci csere nálam semmi problémát nem idézett elő. A bios-t kell majd átmásolnom a másikra azt amit most használok és hát a support hiánya az ami negatívum. Kényszerhelyzet hogy az ember amit csak tud mentse le különben vége a minőségi dalnak újabb laptopnál.
A helyzet mikor már a pénzed sem kell keress más platformot lezártuk a csapot.
Ezt a villogós képet sem értem, mindegy. -
laychi
veterán
válasz
MaxxDamage #106287 üzenetére
KB mint a 3060Ti OC-zva(asztali FoundersEdition) [link]
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106287 üzenetére
Belső kijelzöre nem lesz csak külsőre.
Sajna GPU csere után be kellene írni az EDID et kézzel. -
válasz
MaxxDamage #106284 üzenetére
De jó, hogy összejött minden!
Mindamellett, hogy erősebb lesz a géped: 2080 vs. 3080 meg 8GB ->16GB mellette viszon hűvösebb lesz azaz 200W ->150+15W -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106277 üzenetére
Ok irtam privátot mire lenne szükség hozzá.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106270 üzenetére
Driver inf mod kell hozzá, ha gondolod megcsinálom Neked a modot és elmondom hogyan kell telepíteni!
-
válasz
MaxxDamage #106256 üzenetére
Én még nem merültem bele a másik clevo gyári bios változatával mit enged meg, az a nyári szabi alatt fog megtörténni, akkor lesz rá ingerenciám. Csak összeraktam megnézőbe, de az biztos hogy meg kap mindent amit az előd, amit enged a bios azt felteszem. Illetve majd módosítva lesz a bios abban is. Egyszerre jelen pillanat csak az egyikkel foglalkozom, a másik ráér. 2 laptop egyszerre ne fogyasszon nekem itthon.
kis info............
((60Hz kijelző mellett szépen fut minden amit használni akarok vele. Vsync on és képtörés sincs ha nagyon zavarna időnként, bár ami van itt-ott egyes esetekben nem szokott zavarni magas fps szám mellett. Illetve nem észrevehető a legtöbb esetben. MS szimulátornál van, elég a pilótafülkében egyet körbefordulni, bár tereknél már nincs, most úgy a legutóbbi pár játék amit végignyomtam, vagy csak elkezdtem ott egyáltalán nem láttam a g-sync hiányát, amiről szerintem szólna, ment ami belefért folyékonyan.)) -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106256 üzenetére
Igazábol könnyen meg tudod nézni, indítasz valami újabb játekot , meg GPU-z vagy vmi olyan ami nézi a Ram fogyasztást, de sztem ilyen 20gb körül leszel .
És elfelezed 32 ide 32 oda . -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #106240 üzenetére
Hát azért nah, a használt nem egyenlő a nem működővel, szóval legyen kedves kompenzálni, prema ide vagy oda. Gpu nélkül a hajára kenheti a prema bios-t is.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106240 üzenetére
Már nem azért , de Ő egy működő gépet adott el, az hogy milyen áron az lényegtelen, ha van biztosítás mert szállítási sérült és Te élsz vele az nem a Te hibád, és Ő se ezzel éljen mert "olcsó volt".
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #106238 üzenetére
Tényleg alátétes csavarok vannak...
[link] -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106237 üzenetére
Nekem 5700XT volt , ráadásul Alienware 13r3 ban AGA-val és nem volt semmilyen driveres probléma.
Sztem az AMD kinőtte ezt a gyerek betegségét. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #106227 üzenetére
Mivel alig-alig játszom, nem nagyon számít, hogy mi erősebb nála, amikor ritkán betolok valamit, akkor szépen fut, nincsenek driveres anomáliák, ha frissítem a vga drivert, az is sima, nincs összeomlás, kékhalál, semmi. Szóval én nem béntam meg a full-piros gépet, plusz van 8 órás akkuidő, ami az én felhasználási szokásaimnak remek, nem kell naponta töltögetni a gépet meg töltő közelében lenni mindig. Most a csereviszketésem is alábbhagyott kicsit, úgyhogy marad még nálam, mert egyszerűen nem találok olyan gépet a piacon, ami összességében felül tudná múlni ezt a masinát nálam.
Remélem, összejön a kártérítési igényed. Ha nem áll kötélnek az eladó, nyitni kell egy dispute-ot, aztán a support levele meg a képeid alapján elég egyértelmű, hogy kinek fognak igazat adni.
-
válasz
MaxxDamage #106228 üzenetére
Jogos!
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106228 üzenetére
Mondtam Én ,hogy nem gyári az a csavar !
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #106217 üzenetére
Nem bizony (csak kicsit sokat eszik már a mai gpu-khz képest, de nem attól a pár óra játéktól ugrik az egekbe a villanyszámla).
Nekem ezt tudja abból a nem egész 100W-ból, amit eszik a teszt alatt.
-
válasz
MaxxDamage #106217 üzenetére
Arra a clevo 3080-ra kíváncsi leszek.
Tényleg nem rossz ez.
-
válasz
MaxxDamage #106214 üzenetére
Ebből csinálsz egyet a másik húzósabb változatból is? Arra kíváncsi lennék.
echterion: Megelőztél.
Mondjuk ez elég geci húzás tőlünk, annál még az én kártyám is izzad. Ha jól emlékszem 70fps volt ott a max. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #106214 üzenetére
Maxx, ne a light verziót indítsd el, hanem a teljeset.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #106197 üzenetére
Milyen szeles a kabel ami bele megy?
12 v 24mm amihez kozelebb van? -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #106195 üzenetére
FPC FFC connector-nak hivjak.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #106193 üzenetére
Közbe ma ezt is megcsináltam (méretre, szabvány szerint)
T. padozás meg is van, már csak a ventikre várok és rakom is össze a gépet vizes full hűtéssel!
Ilyen RGB LED szalag (csati) leszorítót hol lehet kapni? (köszi az ötletet, linket esetleg!)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #106189 üzenetére
Mondom csinálok egy nem dig. mikroszkópos képet is amin látszik (szabad szemmel) a sarok törés! -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #106187 üzenetére
Ez nem dobálás eredménye, ezzel az erővel akkor anno új gépek is kukásak lettek volna, ha futárral szállítják a vevőnek. Itt valami más csalafintaság lesz a fő okozó szerintem.
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #106179 üzenetére
Ahogy KH is mondta, ez a huto tul nehez ahhoz, hogy fixen rogzitve ( nem rugos leszoritokkal) tulelje egy durvan razos utazas nehezsegeit. Gondolom van ra megadott nyomatek, lehet tul is huztak. Ilyen pici csavarhoz nem sok nyomatek kulcs hasznalhato. Nekem is a kisebb 5Nm-rol megy 65-ig, a masik meg 40-220Nm kozotti.
Pont ezert nem postazom a DSG-m vezerlojet sem.
Arrol nem tudok masolatot kesziteni, a serulese kb egy uj valto vasarlasaval er fel. Szerencsere a csavar keszlet, tomitesek, javitas modja jol dokumentalt.Igy inkabb magam javitom meg.
Ha nem sikerul, meg mindig jatszik a masik verzio a gyartoi szervizzel. Csak az sokkal lassabb lesz a lassu anyag beszerzes miatt.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106179 üzenetére
Biztos, hogy valami sumákság van azokkal a csavarokkal/hütéssel, magátol nem törik le egy darab , meg nem sarkozza le a GPU-t !
De Nálad már biztos kezekben van, jó sorsa lesz a gépnek. -
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #106173 üzenetére
Lemaradtam az elejéről. Miért kell a kettőből egy gépet összeépítened ?
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106171 üzenetére
Hát az 500 eur, ebayes árakat nézve talán kiadja a 2080supert... Bezzeg a 3080 akat 400 dodóért kinálják amcsiba ...
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #106165 üzenetére
Egy CR3032 elemet ujits be. Ott meleg is van, nem is mai csirke, jobb felkeszulni.
Egeszen erdekes tuneteket tud produkalni, ha halodik.
Nekem volt mar tobb olyan tortenet, amikor a gep tokeletesen mukodott, de nem lehetett frissiteni. El sem indultak a frissitesek.Mar veresre vakartam magam, mert az okat nem talaltam, majd kicsereltem a CMOS elemet. Onnantol jo lett minden.
Hogy a windowsra hogyan volt hatassal a lemerult CMOS elem, azt maig nem tudtam kiatalalni. Mert ettol eltekintve, a gep tokeletesen hasznalhato volt. Csak epp telelpiteni nem engedett semmit.
-
válasz
MaxxDamage #106109 üzenetére
Tegnap csak néztem mi van nálad. Akkor a vga dologgal átvertek?
Én meg per pillanat találtam hdd helyett egy régi 500GB ssd lemezt még a históriám elejéből rendszerrel megrakva, mik vannak.
Azt beletettem a másik clevoba és csak most veszem észre a ram-nál hogy 48GB van a gépben, mert a csávó akitől vettem nem üresen adta. Van a bill. alatt dugiban 2x8GB 2666Mhz Samsung ram teljesen más időzítéssel, órajellel viszont nincs vele eddig gond. Így most a ramok egységesen lassabban futnak 2666Mhz-n. Mind a 4 slot megpakolva. Csak azt a i3-8100 procit kell majd kicserélnem mondjuk egy i7-8700K-ra.
32GB-ig dual channel afelett single. -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106120 üzenetére
Az az I5 hasonló mint Nekem a 8700K, 6mag 12 szál.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106114 üzenetére
A heatsinken is látszik illetve a csavarokon is hogy nem egyformák , alátétes .
Még a P751TM en az RTX hűtőhöz rugós csavarok vannak , illetve gyanítom ,hogy ehhez a gyári az rugós.
Ha nincs rá szükséged , Nekem megérne egy próbát feltámasztani! -
Csupati
őstag
válasz
60k körül van hozzá N18E-G3R-A1 chip ebayen.
-
Csupati
őstag
válasz
Köszi az infót, sajnálattal hallom!
Közben azt az infót kaptam , hogy az RTX vbios-t nem lehet írni, mert nincs is progi hozzá, meg máshogy van kódolva! De lehet lesz egy X170KM olcsón üresen , aztán keresek olcsó 30as kártyát.
Igen látszik elsőre ki is kapcsolt a gép mert hibás a kártya. -
válasz
MaxxDamage #106077 üzenetére
Én viszont jutottam. Ma nem bénáztam. Csak látni akartam hogy megye-e a másik laptop is, hogy nem hibásat vettem és működik úgy ahogy azt elképzeltem. Kicsit félve teszem be a laptopos helység nappali fényben fürdőző látványát.
Elég gáz így megmutatni, de lenyelem a 2 laptop látványának megmutatása miatt.
Vagyis nem kell ide nyitott bios meg hasonló hókuszka, nem értem másoknak ezelőtt ez miért nem sikerült.....gondolok itt korábbi megkeresett kapcsolatokra külföldi fórumon.MaxxDamage, most majd te jössz. Lássam mind két clevodat beidomítva egymás mellett.
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #106076 üzenetére
Igen ott 31k az új
-
válasz
MaxxDamage #106067 üzenetére
Nézem már mi az a vga oldalt, ja az a akku.
Te is igazi kábel barát vagy. Elolvadok a látványtól. Ezt a mai napot clevo támogatja. Jó meleg van nyomok egy fecskendőt....a laptopnak.
Én meg a nagy munka közepette engedélyeztem 5 perc szunyát, másfél óra lett belőle. -
válasz
MaxxDamage #106061 üzenetére
Cseréltem a kiszemeltet és még a többi helyen is cserélni fogom.
Szünetmentes tápegységen is gondolkozom.
-
Ubul86
őstag
válasz
MaxxDamage #106061 üzenetére
én most lidl-ös túlfesz.védőset használok , kb 5K volt, az megfelelhet a célra, vagy komolyabbat? nálunk is volt most párszor hogy csak úgy elment az áram, bár kopp-kopp, nem volt eddig semmi gond
-
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #105947 üzenetére
3080 , prema bios, új ventik... Tudsz élni!
Viccet félretéve, paszta gappad ilyen apróságok vannak? A 3080 lehet át kell padozni, nemtudom vastagságban lett e változás a 20as szériához képest. -
Csupati
őstag
válasz
MaxxDamage #105913 üzenetére
Én örülnék ha csak 15K lenne, [link] 60K a sűrű lapatos venti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Quadro FX 570 eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest