- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
MaxxDamage #66907 üzenetére
ez nagyon jól néz ki vajon msihez nincs ilyen?
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #66910 üzenetére
Ne áltasd magad, előbb-utóbb úgyis negveszed.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Szép és praktikus.
-
FőDudu
veterán
válasz
Akkor most feleslegesen vettel gyarit?
(bar ugy is tok felesleges azt a gepet fejleszteni - eleg eros mar most is). -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #66828 üzenetére
Eleg nehez levegoben atvinni a gigabitet (tartosan, stabilan).
-
válasz
Otthon én is a LAN portot használom, persze azért mert az gyorsabb.
-
echterion
nagyúr
válasz
Én azt se tudom, van-e a gépemen lan port.
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #66813 üzenetére
Lan portot sose használtam a laptopomon kb.. egyszer kellett volna mert routert akartam konfigurálni... De akkor se volt jó.. legfrisebb drivert lekellett szednem úgy jó lett (mármint uninnstall és eggyel regebbire vagy gyári elsőre visszaállni) de a win következő inditasnal automatikusan frissíti ami megint elkurja .. szóval hagytam a fenébe úgyse használom. Killer az is xd
-
kdavid23
aktív tag
válasz
MaxxDamage #66813 üzenetére
Pont Pocok256 által felsoroltak megtapasztalása miatt tettem én is a clevoimba wifi VI.genes ax1650-et... lehet, hogy az AW jól konfigurálta...meg a Legion 7-ben sem tapasztalok rosszat a killerrel, de ennek előtte én sem szerettem...
-
gurus
aktív tag
válasz
MaxxDamage #66743 üzenetére
-
Gergello
addikt
válasz
MaxxDamage #66743 üzenetére
Lényeg a nyugati rendező látszik rajta.
-
gurus
aktív tag
válasz
MaxxDamage #66712 üzenetére
-
gurus
aktív tag
válasz
MaxxDamage #66712 üzenetére
itt nem a memória gyorsasága miatt gyorsul fel a legion 5 pro és többi Ryzenes laptop.itt mindent elmondanak: [link]
lényeg röviden ez: -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MaxxDamage #66682 üzenetére
Email megosztása másik fél hozzájárulása nélkül eléggé necces.
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #66646 üzenetére
Persze, de értetted a viccet, az iróniát látom.
Amire a mi gépünk nem elég, akkor azt már rég megette a fene.
Nem kell most ennél jobb.
Megkapja majd az indium-ot valamikor és akkor a hőfokok is jók lesznek.
Cserélni meg szerintem is tök felesleges, főleg, hogy megvan az új heatsink, a rosszat pedig remélhetőleg kicserélik. -
válasz
MaxxDamage #66652 üzenetére
-
válasz
Ne hagyd magad, király géped van és lesz még jó ideig.
Előbb fogom megadni magam, ami többség számára lehetetlen, szóval van még időd.
Tudod azt a játékot meg ne vedd mit most játszom éppen, mert az nem kihívás a gépednek. -
válasz
Megyek én is
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #66640 üzenetére
Teljesen jó???
B@sszus ez K..va jó
Na Maxx, "dobhatjuk ki" a gépeinket (adhatjuk meg a címünket), mert ez "gyönyörűség" berúgta az ajtót.
Veheted az új 11900k 3080-as X170km-g t, illetve én a Helios 500 11980HK 3080-as gépeket, hogy felvegyük a versenyt.
Na jó, tudom a mi 2080s-ünk még sokáig elég lesz mindenre, de akkor is...
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #66640 üzenetére
jaja, szép eredmények valóban!
-
kdavid23
aktív tag
válasz
MaxxDamage #66637 üzenetére
annak méltó utódja csak a következő x170km-g lehetne rtx 3080-al...
Ez a Clevo pb50 oled-emnek az utódja. A hordozhatóságot tartottam szem előtt.
Firestrike -
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #66598 üzenetére
Remélem lemérted a gyári thermal pad-ok méreteit, megnézted a keménységüket.
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #66595 üzenetére
Jaja
Btw amúgy ha szép rtx et akarsz akkor szerintem még midnig a Controll a legjobb ilyen téren és 4k ba szeritnem elég izzasztó tud lenni az is
Véleményem szerint rohadt szép.
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #66593 üzenetére
Mert egy noymoruilt alap indie játék 640*480 as base textúrákkal alap unreal engine motor adta effektekkel azt csákány összelegózva.
Ettől függetlenül lehet nagyon szép hisz maga a motor elég sokra képes ha értenek hozzá ... és van rá elég erőforrás is (mármitn programozó) de ez a játék tényleg nem az
Attól még lehet jó és élvezetes csak látszik a textúrkákon ha megnézed közelről hogy az bizony elég low budget
-
válasz
MaxxDamage #66573 üzenetére
Azt látod mikori rendszerkövetelmény? Tavaly előtti. Ezen a játékon is dolgoztak és csiszoltak jó pár évet. Ügyes a csapat és a játékmotor, jól van megírva. Egyébként pont erre válaszoltam, mikor azt mondták nekem, hogy a Stalker 2 már kevés lesz az én gépemnek. Hát persze, majd a Stalker 3 talán. Mostanában minél újabb, frissebb versenyzőt teszek fel annál jobban fut.
Meglepve látom a vga is keményen dolgozik sok helyen nem csak malmozik. -
válasz
MaxxDamage #66559 üzenetére
Ez [link].
Most fog kijönni nemsokára. Én elővásároltam....30 euró. Dhampir felül linkelte.
Este nekilátok komolyabban megpiszkálni. Ennyi fűszálat még nem láttam egyszerre mozogni. -
wandor0930
aktív tag
válasz
MaxxDamage #66544 üzenetére
Mikori volt a rendelés?
Ha még elseje előtt bekerült a csomagszám valamelyik EU-s postai rendszerbe akkor azt még nem terhelik ezek. -
grizlisandor
veterán
válasz
MaxxDamage #66542 üzenetére
Az érdekes, ezek szerint vannak rések a vámoló rendszerben?
Te vagy KH fogja beépíteni? -
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #66524 üzenetére
Na képes leszel lenyomni az új rekordot itt super positionban?
Ezek már olyan magasságok hogy csak na. A másik g733qs tulaj nem adott bele mindent, mert csak plusz 140 mhz-t adott a 3080-nak és 7300 mhz-n járt a memória. A vram képes többre is jóval, a gpu meg plusz 200 mhz-nél fekszik meg.
-
gago1975
őstag
válasz
MaxxDamage #66518 üzenetére
Szia.
Köszi szépen, de szerintem a te gépeddel jobb eredményt el lehetne érni, csak rendesen át kellene nézni, teszt futtatásakor minden Chrome ablakor bezárni, G-Sync-et kikapcsolni, AB-vel adni neki picit.
Én most megkergettem újra a gépet, kapott picit több tuningot, a gyári extreme beállításra AB-vel +70/350-et.
Így a GPU kapott 270Mhz-t, a VRAM pedig 750Mhz-t, de most már tényleg elég a tuningból egyenlőre, és a 208,96W-ot zabál a 2080s így, -
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #66384 üzenetére
Biztos bikaerős az a X170 gép, afelől nincs kétség szerintem senkinek se itt, de nekem már "túl nagy tégla" érzetet keltene.
Tudom sokan nem, de én hajlandó vagyok beáldozni X % teljesítményt, de legyen akkor szép desing a gépnek. Persze mi számít szép desingnek az mindenkinek más, de úgy érzem (és a gyártók modelljei is ezt mutatják jelenleg) a trend a vékony vagy vékonyított gépeké a jövő.Személy szerint most több között, pl. a Lenovo Legion7 és Asus S17 között gondolkozom, bár pillanatnyilag mindkettő nemigazán kapható annyira
és mindkettő esetén az ár/érték arány is necces, az AW X17 volt még kérdés de az meg felejtős lett a számok alapján... de aztán nézve a jelenlegi piaci helyzetet, lehet a végén az lesz, hogy kivárás vagy megyek az olcsóbb megoldás felé és lesz egy (fehér) Legion 5Pro nem is 3080al hanem "csak" rtx3070 és majd utána jövőre egy L7 3080Super vagy ha továbbra is siralmas lesz a készlet / ár, akkor inkább egy valamilyen 4080 gép 2022ben.. bőven van más is amire lehet önteni a zsét, és tekintettel arra, hogy a készletek és árak egy vicc kategória, na meg játszani is alig van időm amúgyis így van min agyalni
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #66293 üzenetére
Naná, szuper géped van.
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #66259 üzenetére
Hát az én kis 2070-esem csinál 16ezret, szóval nem estem hasra tőle.
-
Pocok256
veterán
válasz
MaxxDamage #66259 üzenetére
Persze hogy nem, de azért azt vedd figyelembe ez egy max Q 3080 as nyílván egy teljes 3080 as 20% ot már rá fog verni lazán a 2080 superre. És ha végre kgördül a 3080 Super az meg vagy 30-40% ot. Ott már lesz értelme váltani, de most még semmi ...
-
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #66248 üzenetére
Nincs mit! Legalább tudjuk mit tud a 2080 super
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MaxxDamage #66249 üzenetére
Ez Tongfang, nem Clevo.
-
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #66237 üzenetére
Most ebben igen pedig a múltkor meg az volt jobb
Érdekes és az is furcsa, hogy az msi hidegen semmi oc-t nem akart de lassan lépkedve fel végül ment de most nem volt túl acélos -
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #66231 üzenetére
Azért van ott kraft, ha kicsit meg van piszkálva
-
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #66234 üzenetére
-
2018
senior tag
válasz
Flawless victory.
-
Djatis
senior tag
válasz
Ezt még szerintem tudom majd überelni
-
MaxxDamage
félisten
válasz
33 Chrome ablak fut a háttérben, gondolom ez nem befolyásolja a teszt eredményt, vagy igen?
-
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #66225 üzenetére
Az Msi meg a Mothership is 200watt tdp. Az msi nem nagyon megy 200 watt fölé viszont jobban bírja a húzást a Mothership evett már 210-et is.
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #66219 üzenetére
Már ha hozzájuthat ilyenhez a földi halandó ember.
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #66219 üzenetére
2022 q4? az már mindjárt itt van, még egy kis pandémia karantén és ennyi
-
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #66214 üzenetére
Nyugodtan írj és adok tippet, addig kell ezeknek kinyomni a szemét még garisak
Bár én játékhoz nem piszkálom az órajeleket. Csak itt trollkodok a benchmarkokkal
-
válasz
MaxxDamage #66214 üzenetére
Úgy vagyok vele hogy már semmin sem lepődök meg. Szigorúan maradjon köztünk, el ne mond senkinek, benned megbízom.
Már látom milyen beszólásokat fogok kapni, de sebaj mert egy nagy kő esett le ma a szívemről. Azt hittem haldoklik az mxm kártyám.Amióta feltettem a Lenovo 90W vbios-t azóta nem játszottam egy jót, csak tesztelgettem. Ma úgy gondoltam most már ideje lenne. Nem sikerült. Max 10 perc után mindig kilépett a VGA. Jaj mi a sz@r van
már megint valami, egy perc nyugta sincs az embernek.
Arra gondoltam hogy a VRAM-ok vagy (gpu)bemelegszenek, ezt a hőt, meleget így nem bírják....nincs meg a kellő hűtés. Hát szerencsére más van. A hardver jónak tűnik....nem az van hogy azért jutottam hozzá fél áron ehhez a kártyához, mert valaki széthajtotta bitcoint termelésen és mikor döglődött gyorsan eladta......erre gondoltam ma, mivel mint emlékszem a ramok piszkosak voltak, használtnak tűntek, de újként árulva a kártyát.A CP 2077 alatt a 90W vbios kevesebb fps-t adott a beállítások mentén, mint most 80W alatt kapok. Valami itt nem stimmel.
Visszatettem az MSI-t. És olyan boldog vagyok hogy nincs hardver meghibásodás.
Jól megfingattam, volt FurMark is és így nem lép ki egy idő után sem.Szóval most úgy vagyok ezzel hogy legyen elég kakaó az MSI támogatás alatt (45-60fps egy CP 2077 mellett elég jó nekem) és ha a jó Isten is úgy akarja, akkor lesz majd gyorsabb vbios is remélhetőleg MSI a jövőben, ha meg nem akkor nem. Lesz@rom, nekem így is jó.
A hardvergyártók, szoftvergyártók elmehetnek ahová akarnak, nekem így is jó. Már ezzel is kijátszottam őket és maradtam a kedvencemnél. -
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #66175 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #66198 üzenetére
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #66198 üzenetére
Az RTX5000-ret is megoldotta valahogy és ahogy mondja stabil is neki.
A kérdés a cpu hogy muzsikálna egy még keményebb kártya mellett.🤔
Amire kíváncsi vagyok hogy végül a win11 lesz-e az oka hogy valaha nyugdíjaznia kell azt a gépet vagy a fejlesztéseknél ütközik majd valami korlátba.Akármi is a kihívás adott, mókolási lehetőség biztosan van, röviden: Hajrá RM!!!
-
válasz
MaxxDamage #66181 üzenetére
Ráérsz ezzel később foglalkozni.
#66182 fordjee :
Más panaszod is volt előtte. Ok, visszavonom, az a lényeg neked tetszik."Az IA voltage offset meg 2 sorral alatta mit jelent? "
Vagyis de kb tudom....az alap feszültségből leszedve kevesebb fogyasztás mellett kevesebb hő termelődik.Én is használom mindig, és használtam. Amolyan alaplap gyilok dolog, de nálam ez szükséges.Ezt találtam. [link]
" Az IA feszültség az x86 (IA) magokra alkalmazott (igényelt) feszültség.
Mivel ez az érték meglehetősen statikus (futás közben nem változik), és ez nem mért érték, hanem beállítás, a HWiNFO csak a főablakban jeleníti meg. Ne feledje, hogy ha csak a szenzor módot használja, akkor a főablak eléréséhez deaktiválnia kell.
Ha a feszültség beállításához eltolást használnak, akkor azt a HWiNFO érzékelői IA eltolásként mutatják....................."Hosszasan taglalják. Elolvasom én is mert fogalmam sincs.
-
válasz
Igen ez ami látszik ennél a tesztnél, mivel ez lényegében csak tiszta gpu teszt az a 90W és 204W közötti különbség.
Éppen azon gondolkoztam a minap, lehet nem is érné meg nekem a vga-t egy külső íróval feltornásznom 110W-ra. Mert a lapos max áramfelvétele 180+W 200-at már nem tudja hosszan megtartani. Ha a procit belövöm egy jó hűtés mentén magas fogyasztásra akkor már így ki lenne egészségesen maxolva, fogyasztásmérő szerint. Igaz, a vga esetén volt kb 30-35W plusz korábban, ment úgy is minden, hát nem tudom. Most jelen pill. nem akarok semmire sem költeni jelenleg, maradok a biztos stabilnál. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Pedig ez egy "Best Laptop" videó
-
válasz
MaxxDamage #66030 üzenetére
-
k-adi
nagyúr
válasz
MaxxDamage #66030 üzenetére
A sok konzol off komment meg a cleaning között egy témába vágó érdekes videó:
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #66025 üzenetére
Te aztán szereted ápolni azt a gépet
Most aztán tényleg igénytelen
clevo tulajnak érzem magam, én csak az éves pasztacserekor fújkálom ki ami tüdőből megy azt kész
Mielőtt megkérdeznéd rajta vagyok a bill témán, csak ma nem értem rá annyira se hogy felhívjam őket. -
gyemipapa
senior tag
válasz
A battery pedig simán akku is lehetne, de ha az egész iromány angolul készült volna, a többségünk valszeg akkor is megértette volna, viszont én sem értem, amire van normális magyar szó, minek flancoskodni az angollal...
De te gondolom amikor takarítasz, akkor is úgy mondod cleaneltem a lakást egy vacuum cleanerrrel. -
echterion
nagyúr
válasz
"Cleanelni"... Max, tényleg nem találtál erre magyar szót?
-
motifator
senior tag
válasz
MaxxDamage #65935 üzenetére
Nem tudom mit kell nézni
Az X170 egy régi 3dmark11 eredmény, a 3090 pedig Fire strike.
-
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #65852 üzenetére
Ez pontosan így van 2080/2080 super, de megkockáztatom 2070/2070super is bőven elegendő még egy darabig!
Ezeket a “tuningokat” csak polgár pukkasztásnak csinálom, hogy ne érezzék jól magukat a fórumtársak -
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #65777 üzenetére
Gondolkozom mivel kellene tesztelni yt videokat szoktam csinalni gameplay, in game benchmark stb. Koszi a kerdest a banya megy szepen es jol.
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #65775 üzenetére
Meg csak most jutottam oda hogy jatekokkal is teszteljem a lapost. Igen kemeny gep ez kerem szepen.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #65768 üzenetére
Ha jól tudom az asus az tajvani így némileg amcsi. A lenovo meg kínai cucc.
Igen az is lehet egy megoldás de 10 havi 0% thm re nincs keret. 2 évre meg a bankok is rátolják a 22%thm et.
Ezért ennyivel drágább a telekomos vagy vodás masinák.
Ki van ez találva. Nem hülyék. Többet tudnak rólunk mint mi magunk, hála az internet áldásos jelenlétének.
Hát nekem dem volt türelmem végig csekkolni az összeset. -
válasz
MaxxDamage #65765 üzenetére
Azért, ha újabb játékokra is akarod használni egy 3070/80 vagy 2070S/2080/S ajánlott!
Én nem vennék 2060-al gépet már a 1660Ti-vel meg főleg nem. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #65765 üzenetére
Atya ég. Ezzel aztán lehetett melója a gyártó mérnököknek nem beszélve az smt-s gépkezelőnek a rengeteg átállással mikor csak egy két alkatrészt kellett cserélni ugyan annál az alaplapnál az smt ben.
Nem is értem mi a francnak ennyi variáns. -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #65763 üzenetére
Azt már tudom. Ha itthon veszel bármit arra ráfizetsz. Ezért nem is nagyon érdekel hogy havi 40 vagy 25. Így is úgy is elbaqszom valami szarra. De legalább az az m15 most tényleg fullos lenne.
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #65761 üzenetére
Nálam nincs 17 colos zephyrus választási lehetőség
Régebben volt?
[link]
Ez a következő olcsóbb de ez csak rtx 3060 6gb maxQ és csak 144hz.
Az újrapasztázást sztem meg tudom oldani. Csináltam már jópárszor. Igaz az csak egy asus f5sl volt. Vagy 10 éve.Vagy esetleg vodafonos előfizumra tudnék még egy nem ajánlott asus tuf ot 1660ti vel vagy egy lenovo legion 5 öt 1650ti vel de ez már lassan gyenguszka lenne a 4gb memóriával
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #65757 üzenetére
De ez mitől jobb mint az m15?
Fhd 300hz vs uhd 100%srgb validált aszem 250hz
2070 8gb maxQ vs 3070 8gb max +20% a generáció váltás.
16gb ram vs 32gb ram.
Amd proci vs Intel.fordjee : add hozzá a 22%Thm-et 2 évre és ott is vagy.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #65740 üzenetére
Erre esetleg tud valaki megoldást?
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #65739 üzenetére
Valami driver bekavar?
Volt mostanaban NV driver update?Nekem jelez egyet az NV ikon a (a'la Geforce Experiance).
471.11 amit kiir - par napos. Meg nem raktam fel.Latom a tied oregebb - lehet megerne egy probat az update.
Rosszabb csak nem lesz... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GPU-z is mutatja rendesen?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
-
fordjee
aktív tag
válasz
MaxxDamage #65696 üzenetére
Akkor nagyjából jól gondoltam, köszi
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #65696 üzenetére
Milyen kétségekre gondolsz? Van rossz tapasztalat velük ezen a téren?
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #65677 üzenetére
Igen, tök jó hogy attól függően mit csinálok a géppel úgy állítom be ahogy akarom
, ha nem kell akkor ne pörögjön - akkuról 20% - de ha kell akkor odaléphetek neki.
A vicc az hogy a múltkori bulin kipróbáltam (véletlen) akkuról, 20%-on ( 800Mhz) is elég volt a GTFO alá, mondjuk az nem eszi a CPU-t.
Resolve is meghálálja a húzást, de már játékra meg alapdolgokra felesleges, kéne ilyen elmenthető séma az obsidianba a procihoz is valahogy úgy mint a a ventiknél, a külömböző profilok, hogy egy kapcsolásra menjen.
De persze végső soron mivel nem kell 5 percenként állítgatnom jó ez így is.
Az biztos hogy ezek után csak K-s procit veszek majd az tuti, már csak a piszkálás pillanatnyi öröméért is
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #65673 üzenetére
Naná!
Külömben kénytelen lennék szottyos gyáriórajelen járatni 4,7Ghz helyett a 8086K-t -
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage #65514 üzenetére
Elobb meg valami Dell-es (vah AW-s) quadro kartyat be kell szerezned, hogy veletlenul se passzoljon a.gepedbe
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #65498 üzenetére
Elvesztettem a fonalat...nem arró volt szó még legutóbb, hogy gariban küldenek neked egyet?
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #65471 üzenetére
Akkor meggondolom, nézelődök valami értelmesebb után, esetleg megnézem mibe telne csinálni egyet.
-
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #65451 üzenetére
Legalább van egy ember
Néha mérlegelni kell érdemes e 1-2 forintot keresni a becsült kárára! Dehogy a jó öreg Torrente mester idézzem "aki kurvának áll ne csodálkozzon ha megbasszák"
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #65451 üzenetére
Köszi, Maxx.
-
Djatis
senior tag
válasz
MaxxDamage #65441 üzenetére
999.900 ákció van
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #65425 üzenetére
Nem mennek 0-24 ben a laposok. De jol jon a rasegites nappal a rigre.
Ott a gari nem tartok. Megeri kulonben nem hajtanam a gepeket. 7 naponta kb 38 es 88 ezer kozott ugralt a hozam ? Arfolyam es reward fuggo.
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #65419 üzenetére
Nem lett baja a vramba nincs semennyi oc potencial, alapon jaratva hibatlan.
Gyoker dolog a mas privat kepet ide kirakni. Ez kapasbol tiltott, hacsak a masik engedelyt nem ad ra. De mit is varunk tole..
-
cyberkind
félisten
válasz
MaxxDamage #65219 üzenetére
Láttam a hűtést, és tetszett, meg ami nekem kéne nem vészes, 2k Font, csak magam se tudom mennyire használnám ki ezt a cserélhető hardveres lehetőséget.
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #65172 üzenetére
Vagy úgy, de akkor majd keresek valami hasonlót ami állja a hőt, és kössz a tippet!
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #65170 üzenetére
Most látom, az valami kábel/drót amit rátekertél? Pontosan micsoda?
-
vakablak93
őstag
válasz
MaxxDamage #65168 üzenetére
Szia, köszi a választ
Tehát akkor a befőttes gumik számát kell növelni? Eddig csak egy-egy volt rajtuk... Reméltem rá lehet ragasztani anélkül is, de ha csak így megy akkor majd rakok rá többet. -
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage #65067 üzenetére
Ez így van, ezért is írtam azt, hogy bankja válogatja, ami általában eladási árfolyamot jelent, míg revolutnál ez nem így van. De ezt mindenki maga dönti el, hogy mit használ.
-
DonDragonka
őstag
válasz
MaxxDamage #64949 üzenetére
No ezért is írtam, hogy ez a progi jó lehet viszonyítási alapnak.
A G733-nál magasabb pontszám a jóval kraftosabb RAM-nak köszönhető. Hiába jobb szinte minden más eredmény ha az egyik fő komponens és annak kezelése, elérhetősége, jobb akkor az bizony sokat számít az összképnél.
Még 1x mondom ez csak akkor lehet érdekes, ha nem csak a minél magasabb FPS méricskélés a cél.Köszi amúgy! Meg mindenki másnak is!
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #64966 üzenetére
Meg mindig vehetsz bele 200+w 3080 ti-t ha lesz, meg 11900k procit.
Igaz , ez a ket alkatresz milla felett lesz kb
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #64964 üzenetére
Bazi jo minoseguek az uj rtx karikkal szerelt lenovo laposok, kezdve a legion 5-el. Nincs kisporolva semmi , kartyaolvaso , webkamera is van.
Azt is el tudom kepzelni hogy ha megunja, megveszed tole a legion 7-et.
-
2018
senior tag
válasz
MaxxDamage #64962 üzenetére
Mar latom az uj tulajt…
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #64949 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #64906 üzenetére
Na-na! Diplomatikusan úgy fogalmaztam, hogy "szétbarmolódott" óvatosan kerülve a személyeskedést
Ne bánkódj a pénz miatt;
1: van most itt a gamer topicban tuti gap pad beszerzési forrás
2: fogd fel mint tanulópénzt, hidd el olcsón megúsztad és majd szép lassan elmennek a gap-ok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Mesterséges intelligencia topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest