Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fordjee
aktív tag
-
fordjee
aktív tag
-
fordjee
aktív tag
Én elég sok tesztet olvastam róla, nekem is ilyen van, csak XG nélkül. (Ryzen 7-el, ha jól tudom az XG-s változatok Ryzen 9-el). Tesztekben írták, hogy nagyon hangos és meleg is az XG, meg azt is hogy játszani fejhallgató kell.
" do have a couple of concerns, here. First off, noise levels coming out of this dGPU. Cooling both the PSU and 150W of GPU inside that small form-factor with a single fan is not going to be an easy task. The different performance/noise profiles in Armoury Crate impact the XG eGPU as well, though, and I look further to properly test this once finalized."
-
fordjee
aktív tag
Ryzen Controllerről van valahol valami leírás? Vagy használja valaki?
-
fordjee
aktív tag
válasz
DonDragonka #62140 üzenetére
Megnyomtam, úgy próbálgattam, azt azért észrevettem, hogy apply nélkül nincs változás
-
fordjee
aktív tag
válasz
DonDragonka #62134 üzenetére
Igen, azt tudom, nem nyomtam még rá.
Motifaktor, Igaz, azért nagy csodák nincsenek. Próbálgattam, feltolva a ventiket, teljesítményt levéve bement 50 fok alá, de inkébb marad a windows mód. 48-60 között van így, az átlag 51-52, azt elfogadomValamiért többre emlékeztem windows mód alatt. Viszont szinte teljesen néma, 22Db.
-
fordjee
aktív tag
Na így néz ki a windows és silent mód alapjáraton:
windows
Ez pedig az Armory. Játszogattam a ventikkel, de nem sok eredménnyel, hangosabb lett , de a hőfokok nem igazán változtak. Gyanítom hogy az Spl és Sppt lehet valami, de egyelőre nem sok mindent találtam a neten róla. Van aki azt piszkálgatja? SPL-el lehet gondolom a cpu-t szabályozni, ha 15W-t állítok, abból baj nem lehet gondolom, de a másik mi lehet? Ott 65 a legkisebb.
-
fordjee
aktív tag
válasz
Evil Snowman #62067 üzenetére
Köszi a választ.
Rog Flow, Ryzen 5800hs a proci.
[kép]
Ez nem az én képem, csak most nincs nálam a noti, de így néz ki. Tehát a piros vonalat tudom állítgatni, hogy hány fokon milyen %-on menjenek a ventik. Ha ezt állítgatom, abból baj nem , ha jól sejtem.
Lehet állítani az Spl/SPPt-t is, de azt nem nagyon merem.
Redditen írták, hogy másnak is 60fok az alapjárat, valahogyan úgy csinálták meg, hogy addig halk maradjon. Talán ez az, amit írtál a silent módnál, csak ez itt 60fokig van eleresztve. Este dobok majd fel képet, hogy nálam hogy néz ki gyárilag beállítva.
Ezen a képen akkor az 1,2,3 a silent/perf./turbo módot jelenti, azt jól gondolom? Tehát ha az 1. megváltoztatom, akkor az lesz az új silent mód? -
fordjee
aktív tag
Armory Crate-et használja valaki?
Vannak ugye a különböző profilok, silent, stb. És van a manual.
Olyan gondom van, hogy alapjáraton 55-65 fokos a proci. Ezt kicsit soknak gondolom. Manualban, az 1,2,3 fülecske mit jelent? Az a Silent, Performance,Turbo mód?
Hogy kellene beállítani, hogy Idle módban ne legyen olyan magas a hőfok?
Azt a venti szabályzó kis ábrát lehet bátran mozgatni? Nálam úgy van most az 1-es fülön, hogy kb. 40foknál kapcsol be a venti, 50foknál megy ilyen 25%-on kb., ha jól emlékszem.
Be lehet azt állítani bátran? Hogy mondjuk 50 foknál már 50%-on menjen a venti? -
fordjee
aktív tag
válasz
gago1975 #61999 üzenetére
16gb rammal vette volna, ha lett volna😀 Medias a gép, 2db volt, le volt akciózva 440 korul, most 500 mashol, de nem is volt 16gb rammal. Azt én sem gondoltam, hogy a ram miatt lehet ilyen probléma. De már eleve úgy vette hogy bővíteni akarja, csak az a para hogy ha a bővítés után is megmarad a probléma, rajta marad a memória😀 Reméljük hogy nem így lesz, 440-ert szerintem mostanàban azért elég jó gép rtx2060-al.
-
fordjee
aktív tag
válasz
Gawamatsu #61754 üzenetére
Szia!
Sok reménykeltő információ nincs egyelőre.
Omen 15 10750H, 16, 2x512, RTX3060, FHD300
Omen 15, 5800H, 16, 512, FRZX3070, FHD144Ez a kettő talán szeptember, a többiről még info sincs.
Az árak sem konkrétak, mire megjön, még bármi lehet. -
fordjee
aktív tag
válasz
raklo1 #61750 üzenetére
Előre utalni semennyire sem jó ötlet. Azt se tudod hogy ki az, semmit sem tudsz róla. Ráadásul szerintem túl jó ajánlatnak tűnik, azok meg mindig gyanúsak. Valahogyan meg kell oldani hogy be legyél biztosítva, mert így egyelőre csak elutalsz a vakvilágba egy zsák pénzt.
-
fordjee
aktív tag
válasz
DonDragonka #61742 üzenetére
Grat a géphez, az a legjobb amikor valaki maximálisan elégedett vele. Én is így vagyok a Flow-val, más stílusú mint a tied, de nekem tökéletes. Ha kell akkor játszom a Tomb Raiderrel, Metro exodussal, ha tartalmat fogyasztok, ledőlök és áthajtom tabletbe, most épp a gyerek sátor módban mesét néz, terhelésen sem hangos, nem kell fejhallgató, proci max. 87-88 fokos, gpu 70 valamennyi, billentyűzet terhelésen is hűvös, szuper gép. Oké, a cpu és gpu lehetne kevesebb, talán soknak tűnhet, de ilyen kicsi vékony gépbe szerintem parádés.
-
fordjee
aktív tag
válasz
MaxxDamage #61558 üzenetére
Most valami durvábbat fogsz szerintem, ha megírod😀 (rosszra valaszoltam nem te😀)
Közben megnéztem, Flowhoz is járna az ajandék április 1 után, így már kicsit rosszul esik, hogy 3 óra miatt lecsúsztam és kaptam egy sajnáljukot. Főleg hogy 31-én ki sem csomagoltam😀 -
fordjee
aktív tag
Engem is vonzanak az ilyen "különlegességek"
Aztán lehet, hogy mégis hulladék, de legalább kiderül.
Asus közben visszaírt, nem valami pozitív, nem kapok ajándékot, mert a promóció április 1-től van. Szóval nem azért , mert nem G szériás a notebook, hanem a dátum miatt.
Jobb lett volna, ha azt írják, ez nem is G szériás -
fordjee
aktív tag
Tényleg jó fejek, kíváncsi vagyok, hogy velem is azok lesznek-e, április 1-től a Rog gèpekhez ajandék fejhallgató jár, március 31-én délután vettem a Flow-t😀
-
fordjee
aktív tag
válasz
DonDragonka #61421 üzenetére
Gratula😀 Majd jöhet pár hwinfo-s kép meg első benyomások.
-
fordjee
aktív tag
válasz
yetijetnyak #61408 üzenetére
10%-al erősebb kb. a 2060, de lehet hogy hülyeséget mondok. Így rémlik. Inkabb a panel ami kérdés, Gago írta régebben azt hiszem hogy a 120 hz-es panelok azok gyengék, a többi már jó. Egy barátomnak lenne amúgy, nem nekem, nézegetjük max. 450-ert mi van most újonnan. Ez elég jónak tűnik.
-
fordjee
aktív tag
Akkor éles váltás...
Erről a notebookról mit lehet tudni? Kijelző, hűtés, stb?
[link]
Vagy ilyen árban van valami jobb választás?
Úgy rémlik, hogy a 144hz-es kijelző a jó választás a Legionoknál. -
fordjee
aktív tag
Hito, mi lesz a következő?
-
fordjee
aktív tag
válasz
DonDragonka #61353 üzenetére
Nem gyengén idegesítő a srác, mit röhög megállás nélkül?
Brutális méretű a doboz, ennyi mindent mellé rakni -
fordjee
aktív tag
Toltam egy kis Metro Exodust a flow-n, átlag 50Fps-el, high grafikán, performance módban.
[Ilyenek] lettek a hőfokok, zseniális ez a kis gép. Tudom, hogy itt nem sokan vevők rá, kicsi és vékony, mint a tököm , de azért érdekességképpen, hogy ilyen is van -
fordjee
aktív tag
válasz
vakablak93 #61258 üzenetére
Igen, a jobb oldalán. Az jutott még eszembe, hogy a tablet mód miatt van ott, nehogy átfordításnál benyomódjon.
Ezért is tetszik nagyon, kis picike, nagy erővel, jól megcsinálták.
Nézek majd valami bluetooth-os egeret , aztán elég lesz az 1db sima usb is -
fordjee
aktív tag
válasz
vakablak93 #61139 üzenetére
Használatba vettem a Flow-t, úgy ahogy. Egy pár órát használtam. Egyelőre baromira tetszik, egy dolgot leszámítva, hogy hallottam néha egy nagyon magas vékony hangot a hűtés felől, de az is lehet hogy bemeséltem, mert csak kétszer hallottam rövid ideig. Van erre valami szakszó, csak nem jut eszembe.
Hajtogatni alkalomhoz illően hajtogatom, mint egy húsvéti tojást kb., egyelőre bizonytalanul és óvatosan, eléggé masszív a zsanérja, nem tudom még pontosan hol kellene megfogni magabiztosan. A bill. lekapcsol, ha kb. 180 foknál hátrébb hajtom. A ház melegszik, de tablet módban tudtam kényelmesen fogni, nem volt zavaró. Ami zavaró, hogy nem tudtam még rájönni, hogy tablet módban ha belekattintok valahova, automatikusan feljöjjön a billentyűzet.
Játékokkal kettőt próbáltam, Witcher 3 és Nfl 2021. Azt hiszem performance módban játszottam a witcherrel, az NFL-el pedig akksiról, nem volt töltőre dugva, azt hiszem látszik a képeken, melyik-melyik voltEgyelőre nem tudom, hogy tudnék képet kimenteni így gagyi módon lefotóztam.
[kép] [kép]
A hűtése turbo módban sem túl hangos, bőven elviselhető, nem üvőlt, süvőlt. A billentyűzete nekem megfelelő, ebben nincs nagy tapasztalatom, nem sokat használom. Egy sima Usb-s port jó lett volna még rá, 1 van csak, mondjuk a bekapcsoló gomb helyett, az elfért volna még a bill. felett valahol.
A kijelzője fényes, nagyon rég volt már fényes kijelzős notebookom, a matt jobban tetszik, a régi thinkpadem matt érintős, szerintem az valahogyan jobb de lehet hogy csak hozzá kell szokni.
Hirtelen ennyi, összességében baromira tetszik, hogy ennyire kompakt és mobilis, ha csak tartalmat fogyasztok, tablet vagy sátor mód, ha játszok, akkor is variálhatom, ezek a játékok (plusz az FM2020) teljesen jól futnak, zseniális kis gép szerintem.
Jah, meg egy tokot igazán adhattak volna még hozzá, de sajnos nincs benne. -
fordjee
aktív tag
válasz
vakablak93 #61139 üzenetére
Vasárnap tudom beüzemelni, addig gyerekkel leszek, írok majd persze, ami tőlem telik😀 Egyelőre ki sem csomagolom😀
Hito, Nincs hozzá dokkoló és egyelőre nem is tervezem, ahhoz túl keveset játszom. Aztán ki tudja, lehet lesz mégis, ha normális áron lesz. Notebook.hu volt, kereken 500ezer, windowsos verzió.Videókon annyira nem jött át, de basszus tényleg akkora mint egy A4-es lap, brutál jól néz ki, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz használatban.
-
fordjee
aktív tag
válasz
hszilard666 #60883 üzenetére
Köszi, akkor azt nem is nézegetem tovább.
Killhates, jobbulást.
4 napja brutálisan fáj a fejem, jól be is paráztattál, 2 perc alatt el tudom kezdeni produkálni az összes tünetet. Idáig a frontra fogtam -
fordjee
aktív tag
-
fordjee
aktív tag
-
fordjee
aktív tag
válasz
FőDudu #60814 üzenetére
Na igen, flow-t sem külsővel venném , hanem csak a gépet. Amikkel játszom, azokra bőven elég lenne a 1650, igazából nem is nagyon játszom semmivel. Division 2 megfogott, aztán a Witcher 3, de most 1-2 hónapja megint semmi. Nem kötnek le a játékok már egyáltalán, nehezen találok olyat, ami hosszú távon érdekelne. Néha egy kis Nfl , meg vmilyen tower defense játék, ennyi. Jah meg a Metro exodus, de azt is kijátszottam már.
Azért még gondolkodom rajta, jó kis elfoglaltság az összes tesztet elolvasni, megnézni -
fordjee
aktív tag
válasz
hszilard666 #60816 üzenetére
M1-es masinát sem?
-
fordjee
aktív tag
Nehéz elengedni ezeket ha vagyik rá az ember, még akkor is, ha amúgy teljesen felesleges😀 Kell az újdonság.
Nekem mindig 13-as notebookjaim voltak, Omen az első 15-es. Kompakt ez is, de azert mégsem másfél kg. Csak idaig nem nagyon voltak olyan 13-asok amikben volt valamilyen ertelmesebb dedikalt gpu, most már van kettő is.
Még a 13-as macbookokat nézegetem, hogy azokon mennyire lehet játszani, kulsore azok is bejövősek, de apple cuccom nem volt még soha. -
fordjee
aktív tag
válasz
FőDudu #60796 üzenetére
1650ti-vel venném. Nagyjából már képben vagyok, 4k nem kellene, sima 120hz-es, 16gb memória elegendő, akkuról meg nem használnám. Szóval a kompromisszumokkal egyutt tudnek élni.
Ami miatt húzom-halasztom: nem tudok dönteni a 2 között, arban ugyanannyi, razerre másfèl èv, flowra 3-ev gari, prociban flow erősebb, razer szerintem halkabb, külsőre razer jobban bejön, a flow meg 2 in 1. Vga icipicit erősebb a razerben, flow meg könnyebb. Nagyjaból ugyanolyan a 2 , apró különbségek vannak, amik megzavarnak. Plusz az Oment vissza kellene rakni alaphelyzetbe, lementeni ami kell róla, nem tudtam még annak sem nekiállni. -
fordjee
aktív tag
Jah, bizonytalanság, covid, az arak meg szarnyalnak felfelè.
Hp Omen, 9300H, rtx2060, 144hz-es kijelző Nem használom ki még ezt a teljesítményt sem , meg vágyok valami újra😀
Mindig könnyű ès erős gèpet akartam, úgyhogy most a razer stealth 13 es a rog flow között őrlődöm😀 -
fordjee
aktív tag
Hito, hogyhogy eladod az Asus Pro Duot?
-
fordjee
aktív tag
válasz
krisz4b70 #60717 üzenetére
Itt írt a Legionokról egy fórumtárs:
[link]
Amit linkeltél, 120Hz-es, valószínűleg gyenge panel van benne.
Pavilion ugyanaz, mint az Msi Gf, azt hanyagolnám mindenféleképpen.
Megnéztem , mik vannak 1660Ti-vel, i7-es procival (i5-ös procik nagyon melegszenek, jobban mint az i7), szépen el vannak szállva az árak.
Acer Nitro 5
Asus g15
Omen 15 (ez most akciós, de már így is 470.000, soknak tartom 1660Ti-ért.).Ha nem zavar a gyengébb panel, akkor a Legion jó választás lehet, a többiről nem tudok nyilatkozni, utána kellene olvasni, milyenek.
-
fordjee
aktív tag
válasz
krisz4b70 #60707 üzenetére
Annyira nem ajánlott ez a laptop. Melegszik, nem kicsit, bár azon lehet segíteni valamilyen szinten.
Az rtx3060-as változatában nagyon gyenge a kijelző, nem valószínű, hogy ebben jobb lenne.
[link]
Bontási engedélyt kell kérni az Albacomptól, azután bővíthető.
Megbízhatóságáról nem nagyon van információ, ami biztos, hogy a ház nem valami masszív, a GF sorozat gyakorlatilag a belépő szint az MSI-nél, a belépőszint minden "olcsósításával" együtt.
Ha neten rendeled, van 14 napod, hogy elállj a vásárlástól, de várjuk meg, hogy mit ajánlanak helyette, azt meghagyom másra -
fordjee
aktív tag
válasz
vakablak93 #60710 üzenetére
Így van, ebben 10750H-van, GF szériában nincs energiatakarékos proci.
-
fordjee
aktív tag
Megtaláltam a tavalyi hozzászólásom, Division 2 , 99%-al és 100%-al, az a 3fps megér nekem 25-30 fokot.
-
fordjee
aktív tag
Játékban 1-3 fps veszteség, másban én nem látom hátrányát. Mitől lenne nyugdíjas tempo meg őskor? Akinek kell a cpu, annak valóban nem jó ötlet, de játékhoz nekem tökéletes.
-
fordjee
aktív tag
válasz
olahjanos4 #60462 üzenetére
Csak erre voltam kíváncsi, hogy 99%-ra állítva mennyivel jobbak a hőfokok, illetve mennyivel csendesebb.
-
fordjee
aktív tag
válasz
olahjanos4 #60459 üzenetére
Szia!
Amd-s ez a Zephyrus, ugye? Ha leveszed 99%-ra, milyen hőfokok vannak és hány mhz-en megy a proci? llletve hogy alakul a hűtés/teljesítmény?
-
fordjee
aktív tag
válasz
Ubul86 #59910 üzenetére
Nem mindig, Hito is nagyon jó áron vette a g14-et, már el is fogyott, anno a TV-met is ott vettem, simán listaáron. Jellemzően a kifutó tipusok amiket néha nagyon jó áron adnak.
Megnéztem most, azért Legion 5 1650-es vga-val 450 körül, 1660ti-vel 600ezer, alapból tényleg baromi drága.
Itt ugye az előfizetéssel kaszálnak, kamatmentes részletre, úgy már nem is néz ki olyan rosszul, ha ránéz valaki, aki annyira nincs benne és nem néz utána, hogy mit mennyiért is kap meg végül.
De a kifutókat érdemes néha mazsolázni, lehet találni nagyon jó árakat. -
fordjee
aktív tag
válasz
EmThor #59741 üzenetére
Az a baj, hogy 300 ezerig nincs ajánlható notebook újonnan, senki sem fog nyugodt szívvel ajánlani semmit, mert mind hulladék. 300-ig 1650-es vga-val, ami nem egy izmos valami, lenovo ideapadot találtam csak, azt is Core I5-el. Az újabb korlátozások miatt megint drágultak a notebookok, egyszerűen nincs semmi 300ezerért újonnan.
-
fordjee
aktív tag
Èn ráírtam egy tulajra , pár hete, felhívott, nagyon kedves volt, mesélt a gèpről. Ő nagyon elègedett volt vele. A hőfokok az egekben vannak, de valahogyan meg lehet oldani, hogy ne pörögjön annyira, ès nem a 99%-os megoldással, csak nem emlekszem hogyan. Külföldi fórumokon is láttam már , hogyan lehet csak nem ástam bele mèg magam. Iletve a sötét színűt tanácsos megvenni, de arra sem emlèkszem, miért. Maszk használat óta mintha agyhalott lennèk, elfelejtek mindent😀 Èn mèg gondolkodom rajta, razer stealth es a rog flow között, megvárom a tapasztalataid.
-
fordjee
aktív tag
válasz
Gawamatsu #59298 üzenetére
[bestbytenál) van XG mobile is hozzá, igaz 1076000
Én baromira szemezek vele, kb. erre a gépre várok 20 éve
Mondjuk az Xg nélküli változatra hajtok, de 550-ért kicsit sok, várok még, hátha lejjebb megy az ára.
-
fordjee
aktív tag
Szerintem én vettem a legdurvábban hitelre, cofidis volt
Én azért csináltam így, mert nem tudok spórolni, így viszont kénytelen voltam, ment oda a pénz. 200ezerre úgy emlékszem összesen 5000-et fizettem rá, 3 hónapos hitel volt. Ha többet vettem volna fel, már rosszabbak lettek volna az arányok. Ráadásul sehova nem kellett bemenni, webkamerán ment minden. Ez a hitelkeret meg is maradt, nem használtam azóta és semmit nem kellett fizetni, miután kifizettem mindent.
Már nincs ilyen sajnos, sokkal szarabbak vannak csak. 5000-et buktam 3 hónap alatt, viszont sokkal többet nyertem vele, hogy egy összegben megvettem, szóval megérte így is. -
fordjee
aktív tag
-
fordjee
aktív tag
válasz
FőDudu #58576 üzenetére
Kamera nálam nem, viszont a zaj az igen és a g14 brutál hangos tud lenni. Meg valamit a hűtésnél is elcsesztek vele, gyakorlatilag direkt, volt itt róla szó többször is. Kár, pedig nagyon jó gép lehetne.
Nah, elkezdem nézegetni, mit tudnak ezekOmennel nincs semmi bajom, csak megint elkezdett vonzani az újdonság
-
-
fordjee
aktív tag
válasz
gago1975 #53580 üzenetére
Ez eszembe juttatott egy régi emléket, amikor videókazettát vettem és eredetinek volt mondva. Nem volt eredeti. Bár az a film volt rajta, amit megbeszéltünk, csak szar minőségben. Végül is boldog voltam, annak ellenére , hogy átvertek kicsit .Meglett a film, az volt a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged