Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
válasz
#45687808 #49026 üzenetére
Szia!
Én steelseries bt-s fülest használok, nagyon kényelmes, jól szól viszont nincsen aktív zajszűrés, de mivel a nappaliban van a gép, van háttérzaj folyamatosan a család részéről és egyáltalán nem zavaró.
Szerintem olvasd el a linkelt topik összefoglalót és tedd fel itt is a kérdést: [link]
-
-
válasz
#45687808 #48634 üzenetére
Örömmel olvasom, hogy marad a szépség! 👍
Azért a 17-es XMG nem lett volna rossz választás 🤔 de az Acer mellett szóljon, hogy sokkal szebb!
Gago jön majd este és megmondja a frankót a táskáról. Nekem csak rövid ideig volt a kezemben, de látszik rajta az átgondoltság és a minőség is. -
echterion
nagyúr
válasz
#45687808 #46240 üzenetére
Aki megveszi a 400k gépet, ő is kíváncsi az újabb játékokra, csak neki nincs több pénze így jönnek a kompromisszumok, amiket át lehetett hidalni így vagy úgy (paszta vagy uv vagy mindkettő), ha ebből kijön az uv, akkor már csak a vas marad, mint végső mentsvár, de azt már nagyon nagyon kevesen fogják bevállalni, így marad a panaszkodás és a gyártók (nem ok nélküli) szidása. Sajnos a 800k kategóriában is akadnak kompromisszumos gépek, alatta ez fokozottan igaz és azok készülnek a tömegeknek.
-
echterion
nagyúr
válasz
#45687808 #46234 üzenetére
Elég sokan beesnek azért ide, hogy milyen gépet vegyenek 3-400k körül, sokan meg nem kérdeznek, csak vesznek, na ők lesznek az a réteg, akik nem fognak tudni sok mindent kezdeni a sütőlapjukkal, mennek szervízbe, hogy zuhan az fps, ott meg majd jönnek azzal, hogy Intel bácsi szerint 100 fok alatt minden fasza.
-
gago1975
őstag
válasz
#45687808 #46112 üzenetére
Szia Bean.
Az a Acer Predator Helios 500-as sajnos szerintem túl van árzva. Még úgy is, hogy I9-es és 4K-s a kijelzője.
Én most február hónapban hozattam be a gyerekemnek egy ugyanolyan új gépet 1200€-ért (akkor még 310Huf/€ volt az árfolyam) mint amilyen a tiéd.
Imádja a gyerekem szó se róla, sőt olyan büszke de szerintem ha nem AW akkor csak 4-450K lenne a max amit megérne egy 1070-es gép.
-
Dhampir
félisten
válasz
#45687808 #44896 üzenetére
Annak a játéknak aztán van hangulata, legalábbis az előzőeknek, például Penumbra és társai.
Sajnos egyik Bioshockot sem játszottam még.
Kicsit már óvatos vagyok az "új" játékokkal, muszáj lesz előre belenézni egy-egy epizódba az újmódi játékkezelés miatt.
(#44891) KillHates
Akkor az csakis jóféle lehet.
A LostPropheten található hozzá kétféle magyarítás, az alaphoz és a Reduxhoz.
-
Dhampir
félisten
-
echterion
nagyúr
válasz
#45687808 #42638 üzenetére
Hm, ilyen hibám nekem is volt néha az AW 15-ös gépemmel. Nem nagyon tudtam hová tenni, mert tényleg nagyon ritkán jött elő és akkoriban azt gondoltam, hogy a cpu UV okozza a fagyásokat, így mindig mentem egy picivel feljebb a feszkóval, de akkor ezek szerint másnak is volt ilyen problémája és nem ez volt a gyökérok.
-
gago1975
őstag
válasz
#45687808 #42559 üzenetére
Szia.
Na arra várhatsz mert nem lesz 10th generációs gamer processor.
Teljes a lista 10th generation processoroknál :
10th Generation Intel® Core™ i7 Processors
10th Generation Intel® Core™ i5 Processors(#42560) Darth_Revan RTX 3000-es pedig már van, csak úgy hívják, hogy NVIDIA Quadro RTX 3000 (Laptop) tehát az is felejtős ebben a formában gamer szinten.
Egyenlőre se kép se hang, hogy mi lesz a jövő számozás. -
-
gurubefree
senior tag
válasz
#45687808 #42545 üzenetére
En hozom-viszem eleg sokszor igy a 17.3-as nekem nagy lett volna . Amikor megkaptam es lattam , hogy milyen a 15.6" is boven eleg !
Par nap hasznalat utan azt is be kell latnom , hogy ez a 65W-os i7 9700 volt a legjobb vslasztas . Nehezebb lenne a 95W-os 9700k-t huvosen tartani .
-
válasz
#45687808 #42482 üzenetére
Hát... Elég sokrétű a különbség, főleg nekem aki ebben a témában szakmailag is érintett.
Úgy tudnám összehasonlítani egy laikus számára, mintha egy amerikai musclecar-t vetnénk össze egy AMG mercivel. Az ami kocsit a V8as 6.7es faék egyszerű cummins hajtja, míg a mercit 4.2es dupla turbós AMG. Mindkettő 600 lóerős, de az egyik mégis 15 millió míg a másik 35. Szerintem ez elég jól példázza azt, hogy mit jelent az, hogy technológiai fejlesztés, amire az Isten pénze sem elég.
-
válasz
#45687808 #42473 üzenetére
A tápja tégla,a lapos az inkább járdalap-a súlya is.
Most télen tudok kockulni,főleg a melóhely unalmas ilyenkor.Ilyenkor kocsival járok,nem gond a súly.COD AW 2K-ban,144 FPS,egyszeres túlhajtás,bill.lehúzva : CPU max. 75 fok,GPU 56-ig ment.
Szóval nem rossz ez a hűtés VC nélkül sem,az a közel 2 kg réz azért na-ez a lényeg.na persze azt tudni kell, i7 9750H és a 2070 a gyengébb kiszerelés,viszont a gép hűtése a nagyobb hardverhez lett tervezve,így a "gyengébb" vassal játszva elbír.
-
matyee
őstag
válasz
#45687808 #42288 üzenetére
Szerintem jó választás. Winre és ssd/hdd-re ne költs, az itthon olcsóbb. PCSpec nem delidel, így alapon tudod majd használni, de kezelhető. Pasztázás sem az erősségük, érdemes beszerezni jó pasztát és újrakenni. 775 hangfal elmegy, nem MSI szint, erős közepes. Mérete azért nagy, táskából azért méretes kell, mert a gép vastag. Anyaga masszív műanyag, nem fog nyekleni az fix. Akksi az kuka, de hát 300W-hoz ugye sok értelme nincs ezt nézegetni. Legjobb gépek egyike szerintem.
-
gurubefree
senior tag
válasz
#45687808 #42288 üzenetére
Az aksitol sokat ne varj ... destop grade GPU + CPU !
Nekem tetszik ahogy kinez ... a jo huteshez kell is ! Szerintem az anyaghasznalattal sincs gond ( megvan a premium feeling )
A hutes az elvarasaidtol fugg , hogy meddig vagy hajlando elmenni . Alap esetben nem igazan fogsz 80C-nal tobbet latni . Hangja van de szamomra sokkal elviselhetobb mint pl. az aw hangja terheles alatt .Ez az alap feallas ... Lehet es kell is rajta finomitani ! Egy kis UV emeli a core frequency . Nekem kenyelmesen elzotyog all core 4.2GHz-4.3GHz ( ami szamomra boven eleg ) Ha nagyon meg akarom tolni akar 100W-ot is elvisz persze ott mar a homerseklet joval magasabb !
-
echterion
nagyúr
válasz
#45687808 #42285 üzenetére
Windows-t ne kérj, az van olcsón a neten ezer helyen, a gold gari mindenképp megéri (a huszonvalahányezres), pixelgari is legyen, illetve ha nem áll messze tőled kis buhera, akkor a proci-ram-ssd szentháromságból a legkisebbet vedd és apróról sokkal olcsóbban tudsz venni, amire szükséged van (de még a boltok is sokszor olcsóbbak, mint a PCS).
-
gurubefree
senior tag
válasz
#45687808 #42285 üzenetére
En meg vagyok elegedve az enyemmel ... banom , hogy nem i7 9700k-val vettem mert minimalis az ar kulonbseg . ( £34 )
Ha windows nelkul veszed es a sajatod akarod telepiteni akkor nezd meg ketszer , hogy a UEFI enabled
Egy zsak xanax ( ha nem vagy turelmes ember ) . Ha most rendeled fogalmam nincs mikor fogod megkapni .
Ha van barmi mas kerdesed akkor szives valaszolok ! -
gurubefree
senior tag
válasz
#45687808 #42283 üzenetére
En par napja vettem egy Octane VI-ot toluk ....
A link nem mutatja a configot amit osszeallitottal . Inkabb ird be ide mire gondolsz es a Guruk majd atragajak !
Az enyem i7 9700 ( non k ) , 16GB Ram 2666MHz , 256GB SDD + 1TB SSD , 15.6" Full HD 144Hz + G-sync , rtx 2080
-
Daunt35
csendes újonc
válasz
#45687808 #41330 üzenetére
Szia, igazad van nem írtam az igényeimről! Szeretném az új játékokat futtatni rajta és élvezni a grafikát nem pedig minimumra állítani a grafikai beállításokat mint idáig.A gépekhez nem nagyon értek ezért nem is tudok mit írni.Milyen felbontás?Pontosan mit takar ez és mi lenne a megfelelő?Segítségért jöttem ide tudatlanként csak annyit tudok, hogy mennyit költhetek rá.Talán ha mindent tudnék nem is írtam volna ide!Annyit még tudok, hogy adattárolásrabis használnám ezért kell hogy legyen hely.Vagy ez orvosoható esetlegbegy külső merevlemezzel?Mire figyeljek leginkább CPU,Memória,Grafikus kártya,Tárhely, Képernyő nagysága 15,6" vagy 17.3"? Érdemes a nagyobbat?Mi az az IPS? Tud annyival többet az Nvidia Gforce RTX 2060 az Nvidia Gforce GTX 1660ti-nél hogy érdemes legyen azt választani?Melyik a jobb az AMD vagy az Intel?Aki nem jártas a dologban az nemtudhatja.Ja és még azt is tudom, hogy jó pár évig nem akarom lecserélni.Köszi a választ.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
#45687808 #41333 üzenetére
Annak a teljesítménye papíron kb GTX 1070, de a legtöbb helyen nem éri el.
Továbbá G-Sync-es modell esetében a G-Sync 30-144 FPS között üzemel, míg ennél a FreeSync 60-144 FPS között, azaz pont hogy az igazán megterhelő játékoknál kevesebbet segít mint a G-Sync-es testvére.
-
-
freelanced
addikt
-
Raymond
titán
-
echterion
nagyúr
válasz
#45687808 #36781 üzenetére
Ja, neeeem, ennyit nem költök laptopra (most
).
Még nem döntöttem el, milyet vegyek.Ez van képben, időnként feltűnik a shop-ban 500k-ért, illetve van még ez a két Clevo: G1525 i5-8400 (8GB, 120GB SSD + 1TB HDD, Geforce RTX™ 2060 6GB, Guru Fire RTX.
-
kreten67
senior tag
válasz
#45687808 #36781 üzenetére
Előbb járj utána hogy milyet kezel az alaplapod, sata vagy pci.
Attól hogy mindkettő belemegy a helyére nem biztos ,hogy a satást is felismeri.
A Lenovo legion y520 és y530 csak PCI (nvme) m.2 ssd támogat.
A HP 2017-2018 as gépei nagyrészt ,valamilyen fura oknál fogva csak a SATA (ngff) m.2 ssd-ket támogatja. -
MaxxDamage
félisten
válasz
#45687808 #36217 üzenetére
Asus/Szervizt nézve én jót tapasztaltam. /megbízható szerviz és garancia/
Lehet csak azért, mert a felső kategóriás (egyik) lapost választottam és garanciáztattam, fene tudja.
Mai szériák (legyen az bármelyik gyártó is) nem olyan "jók" mint a korábbi szériák/gyártások (felső kat.) ez mindre igaz. ROG, Predator, Alienware, stb...
Azért kifogható 1-2 jó fajta még ma is. -
válasz
#45687808 #34810 üzenetére
A Zephyrus-t a mérnökök cseszték el,lehetne jobb is.ha megnézed,az oldalsó meleg levegő nyílása alul is lyukas,tehát oda is fújja-pont,ahol a hideget is szívja.Hogy lehettek ilyen birkák,már elnézést!
Azon gondolkodom,leragasztom egy teszt erejéig,ha megfő a gép,megy garanciába vissza. -
_q
addikt
válasz
#45687808 #34772 üzenetére
Helios 300-al van gond vagy csak neked szimpatikusabb a G5? G9 is hasonlóan jó csak 17 colban?
(#34786) KillHates
Ahogy nézem elég erős a 980M is, csak 4GB rammal van, így meg már 1050 Ti is lehetne. Kár hogy nem 6 GB rammal szerelték :/Külföld se occsó
Választék legalább viszont van.
-
_q
addikt
válasz
#45687808 #34772 üzenetére
Ebay-en nézegetem. Onnan talán jutányosabb áron be lehet szerezni, illetve választék is nagyobb. Talán így 250 ezer Ft-ra le lehetne szorítani az árat szerencsével.
(#34774) matyee
Az a gond itthon nem nagyon van használtan, külföldről lehetne, ott viszont a szakértelmet nem nagyon tudom igénybe venni -
blue_23
senior tag
válasz
#45687808 #34752 üzenetére
Több játéknál folyamatosan nyomva kellett tartani, mellette másik gombokkal ügyeskedni, így akaratlanul is mozdult az ujjam. Probléma iinkább azzal volt, hogy nem mindig pont a közepén lett lenyomva a gomb, hanem a szélénél, így idővel mozdult a gomb, majd folyamatosan lecsúszott, végül letört (W és FN gomb volt legintenzívebben használva). Bikázás nem volt, bármit is jelentsen.
-
blue_23
senior tag
válasz
#45687808 #34736 üzenetére
Köszönöm az infókat a Predátorról a videó elég szemléletes.
A 90 feletti hőfok elég soknak tűnik, jelenleg G551-em van, viszont max teljesítményen 84 fölé sose ment, pedig i5-4200H van benne, ami régebben eléggé zabáló proci volt. Szegény már közel 4 éves.
Asus kapcsán viszont továbbra is kíváncsian várom a tapasztalatokat:
Milyen véleménnyel vagytok a Asus ROG ZEPHYRUS és ASUS STRIX SCAR II szériáról? Alapvetően mi a különbség kettő között, képesek lehűteni a i7-8750H proci + 20xx vga kombót? -
_q
addikt
válasz
#45687808 #34718 üzenetére
Persze jogos, választás esetén figyelembe kell venni, hogy nincs olyan termék ami nem romlik el.
Használtban gondolkozok, ott olcsóbban ki lehet jobbat hozni. De ha már felmerült, hogy újat linkeltél akkor megkérdezem. Egy megbízhatónak mondott gamer-nek nevezett laptopra vajon ez elmondható? Vagy ez már a jövendőmondás kategória? Garancia nélkül üzleti laptopot simán meg merek venni, több is volt a környezetben minden gond nélkül így ott 99%-ban azt látom, hogy nincs velük gond, kevésbé zsákbamacska.
-
thomasvold
őstag
válasz
#45687808 #33974 üzenetére
Szia!
Ezt a leírást én is megtaláltam, de már az eleve ott megálltam, hogy Windows újratelepítés. Mert netre már ráengedtem, úgyhogy elvileg megint kellene egy újratelepítés. A 4. és 5. Pontnál mit kell csinálni? Én nem találtam ilyen állományokat a mappában.
Köszönöm
-
Dhampir
félisten
válasz
#45687808 #32302 üzenetére
Elég masszív, de érdemes a táskafülre tenni valami kézvédőt.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest