Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
-
spyduck
nagyúr
válasz Angel2014 #8713 üzenetére
Próbáltad már újratelepíteni mondjuk Windows 10-el? Mikor volt utoljára kitakarítva, újra pasztázva a géped? Mivel első generációs Core i7-ről és régi AMD kártáyról van szó, elképzeéhetőnek tartom, hogy BGA-s lett ha nem volt még takarítva a hűtőrendszer, vagy ritkán volt. Ez a konfig egy kazán. Ha egy újratelepítés megoldja és nem volt még pasztázva, akkor tedd meg, ha az újratelepítés sem oldja meg akkor keresd őt a BGA miatt: [link]
-
nagyúr
válasz Angel2014 #8713 üzenetére
Várlak szeretettel!
Ott a sarokban az alaplapod helye! Meg ne próbáld otthon sütögetni, mert akkor végleg haza fogod vágni és már én sem fogok tudni mit csinálni vele!
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Dhampir
félisten
válasz Angel2014 #9367 üzenetére
Én már régebb óta "elakadtam".
Pénzkérdés minden, ha az van, akkor új gépet-, ha nincsen ölég, akkor megbízható helyről lehet használtat is venni.
Egy mobil munkaállomás még 2-3 évesen is jó lehet, ha vigyáztak rá, de idős, "kiégetett", leharcolt konzumer használt gépekkel már lehetnek bajok (lásd rosszul tervezett hűtés, kialakítás, silány anyagok használata, villanykörte összeesküvés, tervezet elavulás, stb.).
Nyilván a bolti garancia ad egy kis biztosítékot, de hogy megéri-e, hát...
-
-
-
nagyúr
válasz Angel2014 #9408 üzenetére
Az MX2-t valóban érdemes szétkenegetni, mert olyan kemény amint az ablakgitt, de az MX4-nél akár jing-jang alakban is nyomhatod a procira tökmindegy mert annyira folyós, hogy szétkenődik teljesen homogén módon. A flipchip közepére rottyantok egy gyufafejnyit és az bőven elterül mindenhová...
Inkább a gép hűtésének a dinamikája az ami miatt nem változott a csúcshőmérséklet.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Muerte
Topikgazda
-
Muerte
Topikgazda
válasz Angel2014 #10439 üzenetére
Ha most jó,akkor inkább ne szedd szét újra,amúgy annyi paszta ami rajta van a hűtőkön a képen,kb.10 laptopra elég lenne ,csak egy kb.1mm-es vékony csík kell a procira és az sem teljes hosszban,ha olyan iszonyat sok a paszta hogy abban úszik az egész cucc,még jobban melegszik mintha nem is lenne rajta egy deka sem.
-
Pocok256
veterán
válasz Angel2014 #10455 üzenetére
Fejlesztőknek jó. Rettentően leegyszerűsítve Virtuális gépeket ha futtatsz oracle vm be vagy más környezetben akkor egy olyan utasításkészletet érnek el ezek a boxok amik közvetlenül futtathatnka a cpu -n így egyes parancsok sokkal gyorsabbak lesznek mégis biztonságosak.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
dugo_
veterán
válasz Angel2014 #10492 üzenetére
Hát a korábban linkelt notebookcheck ezt írja az Omenről:
Only under maximum load the Core i7-6700HQ hits its limits. During the test with Prime95, the Turbo turned off after a short while and the CPU throttled down slightly to 2.3 GHz. We do observe this behavior quite frequently in our reviews, however.
Ez nagyjából egybevág a srác játékkal is megtapasztalt fps dropjaival.
A tied nem tudom miért nem turbozik. Vagy ha turbozott a stresszteszt elején, akkor az is eldobta a frekvenciát.
-
törölt tag
válasz Angel2014 #10890 üzenetére
Privátban zaklattam pár embert ezzel a témával kapcsolatban es nem nagyon jutottam dűlőre.
Valaki szerint a Y700 JBL hangszórói a legjobbak notebook téren, valaki szerint a 7559 veri hangzásban a mezőnyt.
Valaki szerint a Y700 anyag minőségben, összeszerelésben 10/10 és a Dell csupán műanyag...
Valaki szerint viszont ebben is a Dell jobb, és a bővítés Dellnel sokkal egyszerűbb.
Tesztekben is sok helyen Lenovo nyer, sok helyen viszont a Dell.
Annyira nem tudom már... -
Remiel
őstag
válasz Angel2014 #11977 üzenetére
hát sajnos nekem most lett aktuális a csere, így ez már csak a fenébe kategória
na mindegy még meggondolom, köszönöm a segítséget mindenkinek
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
x_o_n
veterán
válasz Angel2014 #12165 üzenetére
Csak a lenovon találkoztam ilyennel (kopp kopp)de aztán visszaraktam a w7-et és semmi gond vele,de hogy mitöl volt,passz...pedig azon aztán semmi komoly nem történik
a hiba kódra rákerestél már?nem feltétlen kell nagy gondra gondolni,bármi kis telepités közbeni hiba amit észre sem veszel produkálhat ilyet -
Muerte
Topikgazda
válasz Angel2014 #12165 üzenetére
Hát ez itt nem az a topik...de ha már segítség kell,akkor esetleg ha beavatnál olyan "apró" részletekbe is bennünket hogy milyen gépről és pontosan milyen oprendszerről van szó
Első ránézésre én win8-nak nézem,de azé' nah...
A hibát azt ott írja: A "watchdog driver" okozza.
A gép tipusát sem tudjuk ezért a lehetséges okok nagyjából:
1.:A friss rendszeren rajta volt szinte minden driver de ráerőltettél egy nem odavaló,vagy régebbi drivert,szinte biztosra mondhatom hogy ez a chipset vagy USB driver körüli gond lesz
2.:A gépedhez nincs teljeskörű win8 támogatás
3.:Mindenképpen ez driver téma[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
válasz Angel2014 #12168 üzenetére
Értem,a gond a következő: Az a telepítési sorrend AW-n vagy bármin az win7-ig érvényes.A win8 és win10 szinte mindent feltesz neked már előre és azokat a drivereket utána felesleges bolygatni mert oda vezet ahol most tartasz is,a katyvaszhoz.
Szűz win10 telepítés után ne telepíts soha rá:
- LAN/WLAN drivert
- Chipset drivert
- Intel management drivert
- USB drivert
- Kártyaolvasó drivert
- IGP drivert (Intel vga)Most a legjobb döntés az lenne,ha legyalulnád újra az egészet aztán megint feltennél egy friss szűz rendszert,de utána csak azokat a drivereket telepítsd amik abszolút nem működnek a gépeden,pl.az NV drivert frissítheted,(abból is fent lesz egyébként egy régebbi verzió alapból)
Az audió driver ha a Lenovo saját drivere tartalmaz szoftvert is,akkor azt is felrakhatod.
Ha van valamilyen saját Lenovo cucc (én nem tudom van-e)de pl.bill.világítás vagy ilyesmi akkor azt is,
DE csak azokat! amiket fent felsoroltam egyiket se,mert tartalmazza őket a win10 telepítő![ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
válasz Angel2014 #12335 üzenetére
Ez már megint jó nagy katyvasz... Jól sejtem,hogy ez már az AWM17xR3,nem a Lenovo? Win7-re tettél win10-et,vagy mi volt az előzmény? A hibát amit én a naplóból látok,arra itt egy lehetséges megoldás: DistributedCOM
Az IGP driver eldobálása,lehet hardver hiba is,meg driver hiba is,ezt én innen nehezen tudnám neked megállapítani hogy most melyik...Ha egyszer leírnád már a részleteket normálisan hogy mit csináltál?egyáltalán milyen gép ez?,milyen hardverekkel?,akkor lehet beljebb lennénk... -
Muerte
Topikgazda
válasz Angel2014 #12344 üzenetére
Nem kell FurMark,csak kinyírod vele a gépet... 3DMark Fire Strike,vagy 3DMark11,ingyenes mindkettő.Teszt alatt rakj le tálcára egy GPUz-t,sensor ablakban futtatva,és előtte pipáld ki benne hogy mutassa az elért maximum hőfokokat.Ha a GPUz is bugzik (IGP/Optimus miatt előfordul) akkor egy HWiNFO64 sensor only beállítással rakj le tálcára teszt előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
- HP 250 G4 i3-4005U 4Gb 120 SSd
- Lenovo Thinkpad L540 15.6" HD i5-4300M, 8GB ram, 256GB SSD, HDMI, Bluetooth / Újszerű állapot!
- Lenovo L470 6. gen i5 laptop, félkonfig ( hiányos ), több db van - postázom utánvéttel
- Lenovo ThinkPad Yoga 260 érintőkijelzős eladó!
- Lenovo X1 Carbon 4. gen i5 laptop 8gb RAM/SSD/win 10- postázom utánvéttel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest