- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
válasz
Mikulásbá #20449 üzenetére
Tegnap olvastam a hírt hogy beleköltőzik az Intel prociba egy AMD vga
.
Látatlanban azt gondolom,hogy egy lesz a bga problémák melegágya.
100 wattos nagyméretű chip egy vékony gépházbanmindenesetre nagyon merev gépházat kell ehhez alkotni,mert a legkisebb hajlás vagy torzulás az alaplapon végzetes lesz a bgás forrasztásra nézve.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Mikulásbá #20449 üzenetére
A PH is írt róla cikket [link]
Sosem gondoltam volna hogy az Intel és az AMD közösen fog valamit csinálni valaha is,de bekövetkezett.
Azt mondjuk nem értem hogy a 100W-os verziót hogyan szánják vékony laptopokba,mert az még mindig sok lesz azokba,lehet ez lesz a max-q LVL2. -
törölt tag
válasz
Mikulásbá #20330 üzenetére
Még annak is elég lehet, aki multizik, lásd Slick5, vagy maximilian4 fórumtársat. Én azt mondtam, hogy ajánlgatni nem jó ötlet.
Vannak nyomi videók a youtube-on, amik firtatják a gépigények realitását. Vannak laptopos videók is, ahol GL asussal játszanak a legújabb játékokkal, és mindenféle cikkek, amik félrevezetik az embereket. Amikor idejön valaki, az igazságra kíváncsi, nem akar mellé nyúlni. Rátok számít, mert speciális felhasználók vagytok, és van tapasztalatotok. Egy így fasza. Kurvajó, hogy van ez a topic. Engem pont maximilian4 küldött a BF1 topicba. Hamarabb kellett volna ott kérdeznem. Megspórolhattunk volna néhány karaktert.
Ha valaki megkérdezi, hogy elég-e az i5-ös laptop a BF1-hez, kérdezzetek vissza, hogy elég-e neki az i5-ös laptop a BF1-hez. Jobb ötletem nincs. Ezt most a többség nem érti majd, de nembaj.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Mikulásbá #20314 üzenetére
Egyes ( hogy milyen tipusu azt mindenki kitalálhatja magától ) emberek legfőbb tulajdonsága, hogy amit ők irnak és mondanak, mindjárt odairják mellé a királyi többest.
De tudod, ha már itt tartunk, akkor a nagy király Asus Shitobookokról nemcsak majdnem, hanem MINDENKI rosszat írt a másik topikban.
"
Full HD LED / matt " idézet a laptopszalonból amit linkeltél. Semmiféle IPS . Ettől még lehet hogy van, csak oda szokták írni ilyenkor, ahogy minden más esetben oda is van. Itt van pl ez:
[link]
"
Full HD IPS LED / matt " -
TheNewDawn
addikt
válasz
Mikulásbá #20307 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy ahhoz képest hogy neked nincs olyan, kb 500000 alkalommal írtál róla negativ véleményt. Amúgy ha már csak kijelző számit elsősorban, akkor MSI GE 62 visz mindent szinte minden teszt alapján. Az meg a másik, hogy mióta jó egy gépen a kijelző, ahol még IPS sincs.
Merthogy az általad linkelt Asusnál ugye nincsen.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Mikulásbá #20304 üzenetére
És te honnan tudod hogy az Y520 nak milyen ? Meg az összes többi dolga is. Volt vele valaha is dolgod ? Ugye hogy ugye. A kijelzőt meg chessheted ha minden másban rossz a gép. Ha már másik topik, miért nem oda mész és linkeled be ajánlottnak ezt ? Jaa, mert ott többen is megírnák hogy mennyire nem igy van ?
-
-
kirjak
aktív tag
válasz
Mikulásbá #19912 üzenetére
A legtöbb oldalon a ROG ZEPHYRUS és az AW R4 van kikiáltva a 2017 es év legjobb laptopjának. Pár helyen van még MSI GS63VR 7RG Stealth Pro szerepeltetve kézen fogva New Razer Blade Pro -val.
Nem egyezik a véleményünk. Megnéztem pár magyar tesztet laposokról és elég vicces volt ahogyan nyilatkoznak a bemutatott termékről. (pl. ejuronics )
Ha nem jártam volna a fórumon itt, jól össze kavarna a felhozatal. -
kirjak
aktív tag
válasz
Mikulásbá #19904 üzenetére
Ha azt mondja az asszony hogy vehetek "jobbat" többért akkor várok még picit. Az egy más tészta hogy érdemes-e vagy megéri-e. Valaki/k egyébként is kivárásra biztattak . Addig meg nyúzom az asztalit.
Ez csak ilyen vágy nekem, persze azért majd nyüstölöm is olykor ha eljutok odáig hogy megveszem végre.Van akinek az a heppje hogy sokat megvesz és egy se jó neki, visszaküldi. Nekem meg az lesz hogy elindulok megvenni de az asszony majd mindig felhív.
Az én feleségem egybként nagyon jól ráérez a dolgokra és sok klassz ötlet született már abból amiket ő talált ki. Ilyen pl. a "pipakupon" . (most ezt nem fejteném ki)
De hogy ne legyek innen kitiltva a szakmai jellegtelenség miatt még hozzátenném hogy nagyon ötletesen van a hűtése elhelyezve, halkan szív és nagyobb igénybevételnél sem trottyolja össze magát. Órákon keresztül sem veszít a cuflából ha turbózik, viszont elég gyakran kell pasztázni.
Találtam egy oldalt amit még nem láttam: íme , elég érdekes a lista szerintem .
Ui.: nem vagyok papucs
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Mikulásbá #19833 üzenetére
Nem is töröltem,mert nem...,bár bőven átlépted a hirdetés fogalmát.Elég sok mostanában az új fórumtag a topikban nem baj ha ők is látják a szabályokat,mert abban szinte biztos vagyok hogy az ÁSZF-et nem olvassa el senki,ezért itt hagyom példának,de innentől kezdve,nem lesz kegyelem
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Mikulásbá #19793 üzenetére
250 ért vettem 350 helyett 1050 ti vel rendelkező notit, ennél jobb ár-érték arányt kb lehetetlen találni, szerintem összefosnád a bokád örömödben, ha életedben egyszer sikerülne, ennyit arról hogy ki milyet ajánl, nem is beszélve pl helyette a 260 ért általad ajánlott 200X spamelt 960m el rendelkező gépről.
Az 1050 ti nek és a 960m nek kb annyi köze van egymáshoz mint a Ferrarinak a Trabanthoz.Az Asus GL elírás volt, a Workdonplay által rendelt Asus G752VY t akartam, bár úgy tudom abban is 980m videokártya van, és semmi baj nincs a géppel.
Mindenesetre óriásit csalódtam benned az eddigi 100 ból 100 kötekedés és 0 hasznos információ után, hogy a 3 ból csak 1 ajánlatomba tudtál belekötni, ez nagyon gyér, ideje lenne összeszedned magad. -
baro32
aktív tag
válasz
Mikulásbá #19677 üzenetére
Bocs hogy beleszólok de ez nem attól függ hanem az hogy előtte mennyi RAM volt betöltődve a rendszerhez vagy éppen az előtte használt progikhoz pláne a böngészőhöz.
Így ünnepek alatt reggeltől-estig be vagyok kapcsolva (netezgetek-játszogatok-stb.) a lényeg az mikor úgy délután fele gondoltam eggyez és elindítottam a KONA-című játékot (most éppen ez van soron nálam) akkor én is azt tapasztaltam hogy az a ~11GB amit kimonitorozott az msi afterburner az azért annyi mert a nap folyamán már-már ~8GB-ot meghaladta a RAM-használat ebből is a böngésző ~3,5GB-ot kajált már be. -
Muerte
Topikgazda
válasz
Mikulásbá #19677 üzenetére
A gépigénye: min:6GB,ajánlott:8GB.Az hogy a játék betölt magának a nagy semmiért plusz akárhány gigát,az csak azt mutatja mekkora egy bughalmaz az egész,de még ha lesz is olyan játék ahová valóban elkel a 8+ ,akkor is normális SSD-ről futtatva nem probléma betölteni neki a lapozófájlt.
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá #19596 üzenetére
Rendelném is, de csak 8-án nyitnak. Talán holnap tiszta fejjel.
Ami még nem világos, az a notebookcheckes hivatkozás a vga-ra. A 8gb-os 980m-re hivatkozik, de ebben csak a 4gb+os van. Ugyanakkor a notebookchecken a 4gb-osra irnak magasabb fps-eket a jatekok alatt, es nem a 8gb-osra. Zavaros.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Mikulásbá #19525 üzenetére
Azért írtam, mert mindenkinek más a saját tapasztalata egy amúgy tök ugyanolyan gépről, meg minden típusból vannak nagyon jó és nagyon rossz példányok is.Szóval szerintem mák is kell, hogy te épp egy jót vay rosszat kapsz. A stressztesztet is azért irtam be, ( igaz a másik, a milyen notebookot vegyek című topikba ) mert vannak rá ugyan tesztek de simán el is hasalhatott volna rajta, ahogy egy ennél sokkal jobb minőségű és drágább gép egyes példányaival is előfordult már.
A garancia meg...Persze hogy fontos, ettől függetlenül simán lehet, hogy ha szervizbe kerülne a gép, akkor is hamar visszakerülne és jól megcsinálnák, nyilván nem mindenkinél végeznek pocsék munkát, de ettől függetlenül nagy a kockázata, remélem, hogy nem kell tesztelnem a dolgot, és a TMX rendkívül alacsony értékelése biztosan nem véletlen, bár azt hallottam, utóbbi időben javult valamit.
Valamit valamiért.... Ha 250 ért megkapod azt, ami mondjuk egy hasonló Dell esetében 320 ba kerülne, akkor nyilván ezt valahol meg kell fizetned, számomra megért ennyit a dolog, de tökéletesen megértem, ha valakinek a biztonság, és a jobb szervizszolgáltatás, a picivel jobb anyaghasználat és jóval jobb aksi stb, a fontosabb,és azt is elismerem, hogy azokból valószinűleg nagyobb arányban lehet kifogni jobb példányokat.
Mindenesetre örülök, hogy úgy tűnik, nekem sikerült egyet ebből az Y520 ból. -
törölt tag
válasz
Mikulásbá #19475 üzenetére
Kategorizálva lehet, hogy így van. Felhasználói oldalról viszont az eredmény számít, legalábbis nekem.
Azért szar Debrecenben élni, mert itt készleten sehol semmi. A személyes megtapasztalás dönt végül.
Avagy, amit az ember fogdosni fog, mielőtt megveszi, jó, ha megfogdossa.
-
maximilian4
addikt
válasz
Mikulásbá #19393 üzenetére
Az miféle madár? Én rákerseve egy harmat gyenge u procis, 940mx-es gépet találtam. Ráadásul nem is egy új darab. A kolléga újonnan akar venni. Azon az áron amiben keres, már vannak mx150-es vga-val, nem u-s procival és ddr4 rammal gépek. mx150 jóval erősebb a 940-nél és 950-nél is
-
maximilian4
addikt
válasz
Mikulásbá #18965 üzenetére
Ez az MSI nekem nagyon megtetszett. Kis aranyos, elegáns, jól néz ki. Igaz csak egy mx 150 van benne. Lesd meg a videót!
-
Ubul86
őstag
válasz
Mikulásbá #18738 üzenetére
köszi, bár most 0-t mutat, szóval nem is értem
még néztem is 1-2 hete, mikor először lestem, hogy már 2%...mondanám, hogy elnéztem, de az érzékelőket szoktam nézni, hogy mi hány fok, meg az energiagazdálkodást direkt ez irányban. De lehet elnéztem
amúgy nálatok szokott mostanság a login szórakozni? küldenék üzenetet, bejelentkezve, de mindig beakar jelentkeztetni újra, talán a multilogin baszkódik
-
maximilian4
addikt
válasz
Mikulásbá #18428 üzenetére
How to diagnose and remove a bitcoin miner trojan
Itt van egy módszer. Nem tudom mennyire lehet hasznos. Ezt találtam yt-on.
Bitcoin miner vírus: bányászik a géped és nem is tudsz róla?
-
Dhampir
félisten
válasz
Mikulásbá #17791 üzenetére
A nagymenő "mutogatósra" gondolsz? Ja, értem már.
Amire válaszoltam; az Y910 vastagabb házban elhelyezve remélhetőleg jó hűtést kapott.
Egyébként utoljára akkor volt síléc a lábamon (gyerekkoromból való, jóformán "játékra", nem komolyabb síelésre szánt, de nagy hóban aranyat ért), amikor egy zimankós téli napon, lékek vágásával egy holtág jég alá zárt, vízi élővilágát próbáltuk megmenteni a fulladástól egy minden jóra elszánt barátommal. Habár nem a mi dolgunk lett volna, de sorsára hagyták, a rabsicok szép időben csak halat kirabolni jártak oda, nekünk pedig családi pihenést, menedéket nyújtott a hatalmas nyárfák karéja őrizte, egykoron élő folyómeder.
-
maximilian4
addikt
válasz
Mikulásbá #16878 üzenetére
De igazi gamer 4k-ban nyomja, max. beállításokkal és külső 120 hz-es monitoron, tehát minimum 120 fps jó lenne. Természetesen közben szerverként is használja laposát és 8k-ban streamel. Ilyen felhasználás mellett tényleg trash az 1060, tán még az 1070 is.
Bár tudjuk pocok mindenre is használja, kivéve játékra.
(mindenféle offense nélkül)
-
Pocok256
veterán
válasz
Mikulásbá #16869 üzenetére
Bőven kevés ha azt nézem, hogy nálam az i7 6700 HQ konkrétan behasal a 1060 több játék alatt is durván cpu limites vagyok ha elindítok netán másik monitoron 1-2 twitch streamet akkor behasal az fps. Arról már nem is beszélek, ha valaki 1080p 60 fps be nézné steamen keresztül a játékomat akkor konkrétan a tombraider 60 fps helyett 20 al fog menni annyira befogy a cpu. Witcher bf és többi haszonszőrű alkalmazások alatt is nagyon érzem, hogy rettentően kevés és gyenge ez a i7.
Pedig azért valljuk be az 1060 egy igazi trash kártya ha teljesítményt nézzük a mai világba, mai új játékokat már nem igazán képes futtatni.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Mikulásbá #16869 üzenetére
Nem tudom mennyire megbízható, de az itt mutatott eredmények alapján 7820HK nem 1-2 FPS-t ad hozzá: [link]
Ilyen gépnél egyértelmű, hogy mindenki a tuningolható 7820HK CPU-t akarja, nem értem miért a visszafogott 7700HQ modellből rendelnek
USA-ban nem és kértek a boltok 7700HQ modellt ...
-
kirjak
aktív tag
válasz
Mikulásbá #16482 üzenetére
AW r4 érdekelne eddig leginkább :
Intel® Core™ i7-7820HK
Windows 10 Home (64 Bit)
NVIDIA® GeForce® GTX 1080 8 GB GDDR5X
17,3-Zoll-IPS-Display, Full HD (1.920 x 1.080), 300 cd/m², Tobii IR Eye-Tracking
16 GB DDR4 2.667 MHz (2 x 8 GB) vagy 32 GB DDR4 2.400 MHz (2 x 16 GB)
PCIe-SSD, 1 TB + SATA 1 TB (7.200 1/min), 6 Gbit/sEzek közül nem tudom melyik lenne jobb vagy van-e jelentősége :
Killer 1435 (802.11ac, 2x2, Wi-Fi, Bluetooth 4.1)
Killer 1535 (802.11ac, 2x2, Wi-Fi, Bluetooth 4.1)Amit érdekesnek találtam hogy az egy szinttel alacsonyabb gtx 1070 -el szerelt Intel® Core™ i7-7700HQ (3,8 GHz Turbo-Boost, 6 MB) nek nagyobb felbontású alapbeállításban a kijelzője .
17,3-Zoll-TN-Display, QHD (2.560 x 1.440), 120 Hz, 400 cd/m², NVIDIA G-SYNC, Tobii Eye-Tracking
A GTX1080-al szerelthez viszont a fent írt Full HD (1.920 x 1.080) vagy a 17,3-Zoll-IPS-Display,
UHD (3.840 x 2.160), 300 cd/m², Tobii Eye-Tracking G-SYNC NÉLKÜL választható.Ezt nem annyira értem miért van .
Azt sem hogy ha megrendelem és hazaszaladok vele egy profi pasztázásra meg minden amit szem szájnak ingere megkap akkor meddig számíthatok a kicsikére kb.Azért nem túl olcsó......
KillHates Köszönöm az olvasni valót !
Ha még nem vettem legalább csorgathatom rá a nyálamat.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mikulásbá #16496 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom az eladóval, de tényleg sok pozitívja van itt, és ha hivatalos Asus garival árul, akkor nagy baj a garis ügyintézéssel se lehet (szerintem ezt kell "csak" csekkolni alaposan). Ráadásul ugye új gépként hirdeti a leírásban, szóval nem lesznek rajta jó eséllyel használati nyomok sem.
(#16499) Zozzy94: Én két évig használtam egy amerikából rendelt refurb AW-t, semmi baja sem volt, a proci és vga cseréket is igen jól viszelte (értsd probléma nélkül), új gazdája is köszöni szépen, jól van a gép (legalábbis egy-két hete még írt ide, hogy minden ok vele).
-
N.N
csendes tag
válasz
Mikulásbá #16501 üzenetére
Sajnos eléggé optimista típus vagyok igen.... amúgy elvileg van rá gari (2év) kb. végigolvastam árukeresőn az összes kommentet a boltal kapcsolatban, a gariztatásra nemigen panaszkodtak, ha úgy volt a pénzt is visszautalták, a hosszú szállítási időre panaszkodta rengetegen , illetve Asus-nál is be tudtam regelni a gépet, de remélem soha nem fog kiderülni, hogy mennyire jó az ügyintézés ezzel kapcsolatban....
A biztonság kedvéért azért az elején mindenféle banchmark-al megtornáztattam a gépet, amit eléggé jól viselt, most már csak játékra használom, kb minden nap 2-3 órát nyomkodom. -
Zozzy94
tag
válasz
Mikulásbá #16493 üzenetére
Killhates: Igen G-Sync-es.
Ez a VS modell, "K" nem szerepel ott a végén és ez van még mellette. Nagyon szimpatikusnak tűnik mind az eladó mind az értékelései, mind az árai.
Ez szerepel még a hirdetésben:
"Az ASUS HIVATALOS ÚJRAÉRTÉKESÍTÉSI programjában - megmaradt AKCIÓS árukészletből/visszáruból/téves rendelésből, stb. – újraértékesített GOLD besorolású ÚJ TERMÉK. Gyári dobozában, fóliás, originál tartozékokkal, magyarországi gyártói garanciával, névre szóló ÁFÁS számlával, hivatalosan forgalmazva."
Emiatt van egy kis visszatartó erőm. Félek, hogy nagyot buknék, amit nem engedhetek meg magamnak, főleg ilyen árszinten.
-
echterion
nagyúr
válasz
Mikulásbá #16075 üzenetére
Én azt mondom, meg kell kérdezni a vevőt, hogy mit szeretne látni. Egy 3dmark és egy random játék előre felrak a gépre és nincs kérdés. A pár napos próbagart én kerülöm, mert miután kikerült a kezemből, ki tudja, mit csinál vele. Ha van rá még kiskergari, akkor nincs kérdés természetesen.
-
spanglee001
addikt
válasz
Mikulásbá #16075 üzenetére
bizonyám, be se kapcsoltuk, meg se néztem rendesen, csak hogy nincs e betörve kijelző
és mentem is vonattal tovább
jó gép, vigyázok rá bár a billentyűk között van már csipsz, gyros, keksz, egy kis sör és hamu
nameg persze egy fél perzsamacska, mert nekik is tetszik ám -
válasz
Mikulásbá #16070 üzenetére
A tesztprogram csak arra kell hogy megnézd mit tud és főleg egészséges-e a gép. Esetleg még egyszer gyönyörködsz benne és kész. Nem kell minden nap futtatni. Nem az öli meg a gépet, hanem a gondatlanság.
Egy használt gép vásárlásánál ha az az 1 perc teszt nem megy le kielégítően akkor ott gáz van. PL már az idő alatt túlmelegszik......Aztán lehet futtatni egyéb mást ki mit akar.
Egy komolyabb játéknál 3 órát egyhuzamban közel 100% terhelés mellett futtatva nem öli jobban a gépet? -
maximilian4
addikt
válasz
Mikulásbá #16050 üzenetére
Persze, nem csak a hardvert kell látni, de az is fontos. Egyébként tisztában vagyok vele, ezért is járok ennyire utána a dolognak és írtam hogy külsőleg se essen szét, mert akkor semmit nem ér a hardver, meg ne főljön meg, mert úgyszint semmit nem ér. Típusokra lennék kíváncsi, mert azt már tudom hogy elvileg mi nem jöhet szóba, de mi az ami igen, mert szinte mindent kilőttetek már amire rákerestem. Tudom hogy a legnagyobb probléma azzal van hogy csak 300 ezrem van, de nekem már ez is hatalmas összeg.
Kijelző méret egyébként nem fontos, sem a technológia, sem a billentyűzet, mert monitorra lenne rákötve és perifériákat is a sajátjaimat használnám. Tényleg amit látok és valós probléma a hűtés kérdése és az anyaghasználat. -
maximilian4
addikt
válasz
Mikulásbá #16048 üzenetére
Igen az tetszik is, csak alternatívákra vagyok kíváncsi, hogy mi még a működő konstrukció ennyi pénzért. Az a baj hogy a Dell-ben "sima" gtx 1050 van, ennyi pénzért meg látni 1050 ti-t is, ami tartósság szempontjából nem kicsit jobb. Az a +10 fps sokat számít egy laptopnál, főleg úgy hogy nem 1 évre venném. Persze ehhez az is kell hogy ne hulljon szét maga a gép, meg ne throttlingoljon úgy hogy a játszahtóság rovására menjen. Ezért lennék kíváncsi hogy milyen működő konstrukciók jöhetnek még szóba.
(#16050) Mikulásbá
Hűtés szempontjából a 7567-et ajánlottátok tegnap a másik topikban és nem volt ellenjavallat. Csak ugye 300k-ért i5-tel és 1050-nel van. Az asus-nak van modellje (ge553ve), és a lenovonak (legion y520), ami ennyi pénzért már 1050 ti-vel ls i7-tel van, de csak rosszat olvastam itt a fórumon róluk. Engem konkrét típusok érdekelnének amik még szóba jöhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Total Commander
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged