Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Relatíve új vagyok a laptoposok között, nem nagyon használtam még előtte, de most eljött az idő.
Alapvetően munkára kellene, elsősorban Autocad, MEP, Revit, ami mind erősen gépigényes. Nem mondom, hogy nem játszanék rajta időnként, de nem vagyok egy fps vadász.
Azért keresgélek gamer notik között, mert ahogy olvasom elég erősek és bírják is a terhelést.
Amire szükségem van, I7-es proci, 16 giga ram, dedikált videókártya, amivel legalább 1, de inkább 2 monitort meg tudok hajtani.
A keret 300-350e Ft, ennél többet nem tudok rááldozni. Hordozhatóság nem szempont.Amiket néztem, az a Lenovo Y700-as, az Asus G551vw és az Asus GL552j. Az utolsó 950M-es videokártyával szerelve, ssd-vel is 300 körül megállna. Ja, az ssd fontos, mert sokszor kell relatíve nagy fileokkal dolgoznom.
Ahogy itt olvasom, teljesítményben a Lenovo-t mondtátok, de meghallgatnék mindenféle véleményt. Kb 1 héten belül meg akarom venni, és csak számlás, garis, magyar papíros jöhet szóba.Boltokra volt itt megjegyzés, az alábbiak közül melyik jöhet szóba:
Computer imperial, Radium, Digiprime, Laptopszalon, esetleg más?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Muerte