Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 fél év után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz ricogsm #85824 üzenetére
Star Citizen [link] van sok vidi a youtube csatornán. [link] stb......
Hogy érdemes-e, ki kell próbálni. Az biztos hogy hardver kell neki. Tegnap még nem feküdtem neki az egyszemélyes kampánynak csak az utolsó írásom előtt mászkáltam egy nagyobb űrállomás háza táján és ott eléggé beesett az fps. De kicsit azért pontosítanék. A vga nem ment maxon a proci ott ahol voltam sokat számít, tekert is szépen, hisz bazi nagy terek voltak minden fele. Az meg itt mindenkinek jó erős laptop fronton! Komphajók mibe beszállva elvitt egy másik megállóba ami lehetne egy külön űrállomás a másik mellett. Szóval ott érthetően sok ram fogyott a játékban.
Igen érdemes belenézned. Most a másik gépemről írva olyan 87GB amit előbb letölt, arra készülj fel. Én meg megyek a játék topikjába. A CP2077 után kellemes meglepetés ez.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest