- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phix
tag
válasz
FőDudu #85464 üzenetére
Ühümm, plusz shipping plusz ÁFA...
Namost az nálam úgy nézett volna ki (a két tétel együtt), hogy egy palack igazán minőségi jóféle valami.
Ugyanis egy ismerősöm konkrétan aznap indult haza Floridából... Ha csak néhány órával vagy mondjuk fél nappal korábban vettem volna észre az akciót és időben tudtam volna neki szólni, akkor útban a reptér felé még megállt volna egy BestBuy-nál, ahol készleten volt (kb. 5 nagyobb áruház van Tampa környékén 30 mérföldes körzeten belül, mindben volt), én kifizettem volna online, ő vett volna hozzá egy notebook-táskát, doboz+fóliák elhajít és uzsgyi. (Öööö, helló! Szeretettel köszöntöm a NAV, lánykori nevén Vám- és Pénzügyőrség tisztelt munkatársait...)
Na, most már még jobban érted, miért is csinálok azóta így:
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Suzuki topik
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged