Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz Hubba12 #77964 üzenetére

Én meg nem értelek titeket, Tegnap felnyomtam az Elden Ring-et és gyönyörűen fut még ezzel a 4.gen cpu környezettel is 12.gen helyett. Ok csak fullhd meg szereti a 60fps-t a belső kijelző miatt. Ha számolni kell ez is végez mindennel, csak tovább tart munka esetén. És mind ez a régi világ azt állítok a bios-ban amit csak akarok környezetével. Most komolyan miért kell mindig a legújabb cuccokra hajtani?
    Ráadásul nálam "optikai" kábelen keresztül fut a VGA. :DDD Úgy eszembe jutott a vasút menti kábelezés kapcsán mi most felénk van. Baszki nálam is valami hasonló technika lehet. :DD

Szóval ha a vga dolgot meg lehet oldani valahogy akkor simán lehetne játékra régebbi laptopokat is használni, használtan vásárolni valahonnan olyat aminél cserélhetőség szempontjában van sok mozgástér. MXM típusú laptopok (könnyebb őket javítani is)....aztán lehet lemásolni úgy ahogy én csinálom. Mivel nem kell bejárni azt az utat mit már a múltban megtettem sokkal olcsóbban ki lehetne jönni.
    A mostani laposomat (mert nézegettem) 80 ezerből procival vga-val szereztem be ehhez jött az adapterem és az asztali vga + tápegység.
    És még lesz vga fejlesztés, rajta vagyok. :K

Új hozzászólás Aktív témák