Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
addikt
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Talán azért vannak le hurrogva mert sok felhasználónak ez van elérhető áron.. Úgy mint a PC piacon volt a válság előtt hogy az átlag keret 500K körül volt a gépek értéke.. A laposoknál is ezt lehet tetten érni itt a topikban is hogy 400-500K-t de inkább 400K körül hajlandóak költeni a fölött meg már ki megy a biztosíték.. Így jön szóba jelenleg ár-érték bajnok a csapból is folyva a Legion 5 vagy Legion 5 Pro a bátrabbaknak ahogy sokszor elhangzik meg ajánláják a külföldi rendelést... Akinek meg mindegy de mindegy alapon venni szokták a TUF/Nitro/MSI GL/GF szériát aztán meg néznek hogy egy jó minőségű és teljesítményű 1660TI/2060 "tartja a lépést" a maxmum 95w tdp-s rtx 3060 laposokkal... A "lejáratás" kampány lobbi szerintem nem alaptalan "nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja" ugye bár.. Ahogy emlékszem TUF-nál korábban ventillátor problémák voltak zörögni kezdtek egy idő után..
De ahogy korábban mondtam "ha van már kereted új masinára" akkor ne a felhasznóli élményen spórolj... Én például bánom az Acer Predator i5-9300h-s verziót de az az én hülyeségem volt hogy előbb lőttem aztán kérdeztem..Legion 5 esetén nem... És amit a külföldi megrendelés esetén spóroltam azt simán rá locsolhattam arra hogy azzá faragjam amilyenné szerettem volna..
A kijelzőről még annyit nem tudom mennyire vagy jártas a mobil világban tavaly mikor a Xiaomi kiadta a MI 10T családot hosszú idő utám először volt egy olyan telefonja a felső kategóriában ahol az Amoled helyett IPS volt felhúzva az Amoled szintjére.. És akármennyire is fikázták sokan az IPS-t mennyire szar pedig nem az... Ha oda tetted egy ugyan olyan vagy hasonló minőségű Amoled-s telefonhoz megnem mondtad volna melyik melyik...
Itt is egyén válogatja de szerintem az alapvető minőségi kritériumok azért vannak hogy a fekete ne sötét szürke legyen stb..
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Muerte