- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Kutatgatok utána, mert most nincs ötletem. Milyen kontrollered van és milyen vevőd? Lehet az utóbbival baja van, ki tudja.
Viktor77:
Nekem ilyen fake DS3-am volt és minden probléma nélkül működött.
ami nem tetszett az az, hogy ha ki akartam kapcsolni a kontrollert akkor nem mindig kapcsolt ki, bluetooth vevőt nem akartam kihúzni úgyhogy ennek az SCP-nek írtam két batch file-t ami a szolgáltatását kapcsolja. És lett az asztalon egy SCP ON és egy SCP OFF ikon és az ON-t megnyomva elindul a háttérben az SCP toolkit és bekapcsolva a kontrollert auto csatlakozott, OFF-nál leállt a progi is és a kontroller is elaludt automatikusan. -
SunMount3r
nagyúr
Ja, hogy kábellel és wireless módon is tudjon működni?
Olyanok is vannak, de amiket láttam pl. Trust, nem túl brand-esek.Még nem jött meg az F710, pedig 19.-én már leadtam a rendelést. Ügyfélszolg.-ot is hívtam (PlayIt Store, most akciós, meg a BestByte-nál is), azt mondták minden OK és várjak. Úgyhogy várok.
-
SunMount3r
nagyúr
Én se tudom, sose volt még Logitech Gamepad-em. De más perifériáik igen és azokkal nincs rossz tapasztalatom. Csak alapból gondolnám, hogy azért valamivel kraftosabbak pl. anyagminőségben, összeszerelésben, időtállóságban is, mint valami "akármilyen" gyártó termékei. Az én esetemben mondjuk sokat nyomott az is, hogy Wireless-t akartam, ami technikailag megint sokkal kényesebb dolog (késleltetés, kihagyások stb.), mint a sima vezetékes megoldások. És ezen a téren azért jobban megbízok egy ilyen nevesebb gyártóban, ami ráadásul szintén nem tegnapelőtt kezdett el Gamepad-eket gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest