- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
DeathAdder #5780 üzenetére
Én vettem hozzá egy Venom dokkolót beépíthető akksival.
-
zsiz
őstag
válasz
DeathAdder #5782 üzenetére
Azon keresztül az AA akku nem tölthető. A gyári Play&Charge kit-et tudod onnan tölteni.
IKEA-ból 5k körül van egy töltő, 4 darab jó minőségű akkuval [link]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
DeathAdder #5782 üzenetére
Ezt én sajnos nem tudom ,mindig új elemet rakok bele.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
DeathAdder #5780 üzenetére
Havonta 1x kiveszed a akét elemet feltőlteni ,csak nem annyira fárasztó.
Vezeték nélküli microsoft adapter teljesen felesleges ,Bluetooth is tökéletes, -
chatran
őstag
válasz
DeathAdder #5775 üzenetére
Ez valszeg nem használatból eredő kopás, hanem a műanyag öregedése miatt lehet. Az F510-esemről is már darabokban hullott le ez a gumírozott műanyag.
Ennél talán már csak az egerek gumírozása undorítóbb, amik pár év alatt ragadóssá öregednek.
-
chatran
őstag
válasz
DeathAdder #5771 üzenetére
Gondolom az analóg karokra gondolsz, amikről kopik az anyag. A D-pad az a plusz jel alakú 4 gomb a bal felső sarokban az F310-nél.
A legolcsóbb megoldás Aliexpress-ről rendelni rájuk gumis sapikat, thumb stick caps néven rákeresve elsők között meg is találod.Én F510-re rendeltem, tökéletesen passzoltak rá és egyáltalán nem koptak. Mondjuk csak 2 évvel hosszabbították meg a gamepad életét, mert sajna a bal ravasz elromlott.
Xbox kontrollert vettem helyette, kicsit nehéz volt átszokni rá, de amúgy tökéletes pc játékokhoz.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
DeathAdder #5771 üzenetére
Garanciát fontos megtartani ,ufós bolt 2 évet add.
Gyakran egy idő után driftel az analog ,olyankor azonnal cserélik (nem a Microsoft hanem az zöld lény bolt). -
válasz
DeathAdder #4573 üzenetére
Logitech szoftverében nem lehet állítani semmit? Mondjuk adni a végpontnak egy deadzone-t aztán előbb jön a padlógáz, mint a kar útjának vége. Vagy játékban.
-
válasz
DeathAdder #4570 üzenetére
Elég valószínű, hogy fizikai probléma.
-
válasz
DeathAdder #4563 üzenetére
Próbáld meg újrakalibrálni. Egyébként meg nem szabad 'olcsó' kontrollert venni. Venni kell egy új Xbox kontrollert, aztán kész.
-
drmazsi
aktív tag
válasz
DeathAdder #3631 üzenetére
Inkább software hiba mint hardware.
Szerintem játéka válogatja, mert nekem is ez F1-nél meg Project Cars-nál jelent meg, viszont Assetto vagy régebbi Toca-nál sohasem. -
drmazsi
aktív tag
válasz
DeathAdder #3628 üzenetére
Nekem is előfordult hasonló.
Gondolom a ravasz részekre programoztad a gáz és fék opciót.
Gép újraindítás segített, illetve lehet elég csak a játék újraindítása. Sajnos nem tudtam más megoldást anno én sem arra. Olyan mintha csak 70%on járna a gáz ugye? -
drr
őstag
válasz
DeathAdder #808 üzenetére
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeathAdder #804 üzenetére
Kimondottan fogd meg mind a kettőt, és amelyik jobban kézre áll, azt vidd el (drag and drop).
Ugyan azt tudja a felsoroltak közül mindegyik, ugyan az a minőség, ugyan az a kiosztás, csak az X360 padon a d-pad és a bal joy fel van cserélve. Ha az áll kézre jobban, akkor azt vidd, ha a Logitech, akkor azt.
Nincs különbség a kettő között.
-
kenwood3
addikt
válasz
DeathAdder #804 üzenetére
Xboxosba is van vezetékes (olcsóbb is sokkal, de az f310-től még ez is drágább) , ha használtál már xbox-ot és bejött a kar akkor vedd azt . Nekem vezetékes box-os van de igazság szerint nincs összehasonlási alapom + fifa-t se játszok
-
kenwood3
addikt
válasz
DeathAdder #802 üzenetére
Logitech f310-510-710 vagy xbox 360 gamepad ezek közül érdemes választanod a visszajelzések alapján . Más fajtát nem igazán érdemes venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest