- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo81
senior tag
válasz
gulupeti #5941 üzenetére
Frankó, köszi az infót!
Az a helyzet, hogy pontosan ezért akarok venni ilyen fajta gamepadot, mert eddig mindig XBOX-osokat használtam (Microsoft Xbox Series X/S Wireless Controller), amelyek nyilván kényelmesek, jó velük az irányítás, újratölthető elemekkel működnek, stb., de sajna az analógjainak strapabírása katasztrófális. (Pl. biztosan nem EA Sports FC gyakori használatára gyártották ezeket.) -
Guitar14
senior tag
válasz
gulupeti #5863 üzenetére
Szuper írás, kb mintha a kezembe fognám és érezném minden gomb és anyag minőségét olyan részletességgel írtad.
Jó terméknek tűnik, főleg, hogy hall effect, cserélhető faceplate, normális szoftver amiben minden állítható, 2 programozható gomb és a 4 rezgőmotor. Képek alapján meg minőséginek is látszódik, de nekem az a D-pad már látásra ilyen PDP-s/powera-s gyurmaérzetű ami a menüben való lépegetésen kívülre biztosan semmi másra nem ajánlott.
Kontrollerrel nekem is egy bajom van ami miatt nem venném, idézem is: "- fehér"
Majd ha kérdés lesz kontroller alternatívákról akkor biztosan ezt a hozzászólásod belinkelem az adott támába.
-
Guitar14
senior tag
válasz
gulupeti #5856 üzenetére
"...Gamesir G7 SE, még tesztelgetem, jónak tűnik. Ezt hogyhogy nem szoktad ajánlani?"
Hát régen bátran ajánlottam a PDP, PowerA és Nacon kontrollereket, viszont azóta vettem PowerA-t és a PDP-t is kipróbáltam teszt jelleggel, hogy tudjak nagyjából valós véleményt írni, azóta odaírom, hogy azért lényegesen olcsóbbnak érződnek (triggerek hangosak, analogok nem érződnek annyira minőséginek mint egy eredetin) és olvastam, hogy jellemző azért azokra is a drift - viszont ha a kábellel együtt tudunk élni még remek alternatíva is lehet pár modell az extra programozható gombok és funckiók miatt.
Az 8bitdo-t minden probléma nélkül ajánlom mert több kontrollerem is van tőlük és minőségben szinte teljesen az eredeti first party kontrollernek érződik és tartós is. 8bitdo SN30 Pro+ -om már 3 éve megvan és imádom. (csak a párosítás egy rémálom de egy vezetékes Xbox verzión ez se probléma)Gamesir G7 SE-ről még nem is hallottam emiatt ajánlani se ajánlottam úgyhogy ha már játszottál vele pár órát akkor szívesen olvasnám a véleményed róla (anyag, minőségérzet, kényelem, funkcionalitás) hogy bátran tudjam ajánlani itt azt is.
-
Gothmog
senior tag
válasz
gulupeti #5803 üzenetére
Ja, ilyen szempontból a D-pad a Pro 2 verzión is "lötyögős", de lenyomásra már nagyon precíz, ahogy írod is.
Nem teszteltem a kontrollert, mert rájöttem már korábban, hogy ezek arra jók, hogy úgyis találsz valamit, amin idegesíted magad, miközben ha nem nézted volna meg, tök vidáman használnád. (Akkor tesztelek csak eszközöket, ha valami probléma jön elő. Olyankor, persze, ez természetes.)
Nálam egyébként a bal és jobb oldali rezgőmotornak kicsit más a hangja (amikor az ultimate-ben a triggerek meghúzásával próbálgatod), de csak a hangja, érzetre azonosak. Viszont nekem egyáltalán nem hiányzik ez a funkció, sőt, inkább zavar játék közben (eddig a Detroit Become Human, a Hollow Knight és az Elden Ring, amikben próbáltam/használtam/használom a kontrollert, és rájöttem, hogy jobb nekem ez "némán", vibrálás nélkül), szóval nálam alap volt, hogy kikapcsoltam a rezgést.
-
Gothmog
senior tag
válasz
gulupeti #5801 üzenetére
Nekem a Pro 2 wired for Xbox verzió van meg a [link] . E mellett döntöttem, mert a szimmetrikus stick kialakítást szimpatikusabbnak/kézreállóbbnak találtam.
Ezen kívül kifejezetten vezetékest kerestem, mert gép/monitor előtt játszom, és már herótom volt attól, hogy még eggyel több dolgot kelljen tölteni időről időreEgyelőre maximálisan elégedett vagyok vele, jókat olvastam a márkáról, és ár/érték arányban elég erős versenyzőnek tűnt. (Az enyémen a D-pad is tökéletes érzéssel nyomkodható. És valóban, jól, masszívan összerakottnak érződik.)
Egyébként első kontrollerem, és rekordgyorsasággal megszokta a kezem. (Ősidőkben használtam kontrollert, de nem pc-hez, és az tényleg régen volt, így kicsit szkeptikus voltam, hogy jó lesz-e nekem egy ilyen kütyü. De jó lett...
A tartóssága majd idővel kiderül (még alig egy hónapja használom csak).
Szerk: az alján az extra két programozható gomb nekem nagyon bejött, és abszolút kézreáll. (Igazából az egész cucc tökéletesen kézreáll.)
A kábel nem levehetősége nálam plusz pont. (Nincs kilazulásra hajlamos extra tényező/komponens.)
-
-
Atla
senior tag
válasz
gulupeti #5591 üzenetére
Az összes vezetékes kontrolleremen a kábel tört meg.Volt idő mikor levágtam és forrasztottam,de mára már ott tartok,hogy soha többet nem veszek ilyet.
Jelenleg az Xbox One,illetve a Sony playstation gamepadokat persze kábellel használom,
de ugye itt ha tönkre megy az USB-C kábel akkor az cserélhető. -
válasz
gulupeti #5584 üzenetére
Miután leírtam ezt, rá három napra megtört a tavaly, még használtan vásárolt Xbox360 controller kábele, ugyanúgy, mint annak, amit előtte 9 évig használtam.
Így tényleg váltani kellett.
Volt egy kupomon az Emaghoz, így végül PowerA Spectra Infinity lett belőle. Eddig nagyon jónak tűnik, bár még csak pár órát használtam, az analógok jól működnek, az LB-RB mikrokapcsolói nagyon halkak, a D pad valami félelmetes pontos, a 360-asé ehhez képest egy nyegle, pontatlan sz@r volt, nem tudom szebben fogalmazni. A kábel vagy 3 méter hosszú, szép, szövetbe burkolt. Ami miatt még e mellett döntöttem, hogy a kábelt egy csatlakozó tartja a helyén, nem pedig csak szimplán az usb-c aljzat, így elvileg nem fog kicsúszni, kilötyögősödni, azt olvastam, hogy egyes vezérlőknél ez probléma szokott lenni. Valamint ennél a kábelnél nincs ilyen gumó (ferrit gyűrű talán) a controller felőli részen, szerintem a 360-as controllerek kábele épp emiatt tört meg mindkettőé, mert ez a gyűrű a súlyánál fogva lehúzta. A vezérlő felső felülete ilyen puha, soft touch borítású anyag, az alja az kemény műanyag. Az RGB világítás szép, testre szabható, ha valakinek erre van szüksége, én igazából nem emiatt választottam ezt, de tényleg nagyon csecse, mindenki megtalálja a számára megfelelő színkombinációt.
Szóval eddig elégedett vagyok, idővel majd kiderül, hogy mennyire volt jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest