- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigmasterl
tag
Ilyen nekem is volt. Kontakt hiba van az elemtartó/aksinál. Youtubon van néhány videó hogy lehet próbálkozni a javítgatással, de nekem nem igazán jött össze.
Vagy új elemtartót kell venni ami remélhetőleg megoldja a problémát, ha nem akkor ajánlom a play and charge kábelt hozzá. -
zsiz
őstag
rendes vagy tölthetős elemet használsz?
nekem a tölthető ceruza akksikkal volt mindig hasonló gondom. ha pl forzában picit lementem az útról, rezgett és már kapcsolt is ki a kontroller. de más autós játékoknál is, ha egy kicsit is ütköztem, kikapcsolt. hagyományos - nem tölthető - elemmel nálam nem jelentkezett a probléma.
-
zsiz
őstag
ebay-ről is lehet eredetit venni, de sok az utángyártott ami nem feltétlen fog együtt működni az eredeti x360 kontrollerhez írt driverrel. ha CD-ről sehogy nem megy fel, akkor én megpróbálnám amit linkeltem, de a siker nem garantált.
másik megoldás: ha van rá lehetőség akkor kipróbálni egy Win7-es gépen, ha ott minden oké, akkor az van amit írtam, hogy csak win7 és alatta hajlandó működni
(#3731) Bigmasterl
haladhatna, kíváncsi vagyok én is. nem ártana vennem majd nekem is egyet, mert az én kontrolleremben van egy kis pontatlanság és néha zavaró hogy elengedek mindent és akkor is úgy érzékel mintha nyomnám valamerre. eredeti alkatrész drága, utángyártottnak meg nem bízok a minőségében. plusz nekem kéne forrasztgatni, amihez nincs rendes eszközöm. van egy forrasztóm, aminek az a legnagyobb előnye hogy készletben adtak mellé egy ragasztópisztolyt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest