- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
De hogy valami értelmeset is mondjak, és talán érdemes megfogadni a tapasztalatok alapján. Vannak ugyan ezek a d-input alapján működő kontrollerek, vagy x-input, nem tudom. Lényeg hogy ezek Windows alól játékra nem használhatók mert nem is ismerik fel a játékok. Kerülőút a régi x360ce, de macerás, és ez van elterjedve, a telepítése annyiból áll hogy dll fájlokat kell a játék könyvtárába másolgatni, aztán vagy jó vagy nem. Na most már jó ideje elérhető és nem elég népszerű a xbox360ce alpha változata, ami megoldja a macerás telepítést.
Itt csak elég ha fut a háttérben a program és rendes xbox kontrollerként lehet használni. Csináltam anno videót róla, megosztom. [link] -
dokken
tag
X360CE, meg hasonló programokat felejtsd el, add hozzá a steamhez a gamepadot, utána minden játék xbox gamepadnak fogja látni.
Indítsd el a steamet nagy kép módban (jobbra fent).
Fogaskerék (jobbra fent).
Játékvezérlő beállítások.
Általános gamepad konfigurációtámogatás.
Kiválasztod a gamepadot, és beállítod gombkiosztást.Innentől egy xbox gamepad van a kezedben.A lényeg ,hogy mindig
nagy kép módban indítsd a játékokat. -
-
Redneck
nagyúr
Ránéztem a weboldalára és nem találtam xinputot sehol, de lehet figyelmetlen voltam. Xinput támogatás nélküli gamepadot nem ajánlott venni, extra szívás.
Esetleg az Xpadder alkalmazással vagy X360ce-vel be lehet lőni az adott játékhoz. A kétezres években nekem bevált egy vezetékes Mantával.Más:
Tudtok ajánlani 30€ alatti xinput képes teleszkópos telefonos gamepadot? Eddig az Ipega 9083S-sel és a Saitake 7007F-fel szemezek, de előbbiről egy youtuber azt mondta hogy műanyag gagyi, és az analógjai is pontatlanok. Utóbbi jobban tetszik, de kicsit kicsinek tűnik alul, tartok tőle hogy kényelmetlen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest